DOĞA KOLEJİ - BAŞARILARIMIZ

25.04.2018 | Doğa Koleji

ULUSLARARASI RİTMİK JİMNASTİKTE ŞAMPİYONLUK!

Çamlıca Kampüsü ortaokul öğrencilerimizden Azra Tabakoğlu, uluslararası arenada okulumuzu ve ülkemizi başarıyla temsil ederek altın madalyayı Türkiye'ye getrdi.

24.04.2018 | Doğa Koleji

BEYKOZ KAMPÜSÜ, ULUSLARARASI IBPYP DENETİMİNDEN YİNE BAŞARIYLA GEÇTİ

Doğa Koleji Beykoz Kampüsü; sahip olduğu benzersiz doğal ortamı ve eşsiz eğitim uygulamalarıyla 3 gün süren IBPYP denetimlerini başarıyla geçti ve kalitesini bir kez daha tasdik ettirdi.

19.04.2018 | Doğa Koleji

URFODU BİLİM TEMELLİ BİLGİ YARIŞMASI’NDA FİZİK ALANINDA ALTIN ve GÜMÜŞ MADALYA DOĞA'NIN

Doğa Koleji öğrencileri, uluslararası proje ve bilim yarışmalarındaki başarı geleneğini sürdürüyor. URFODU'da altın ve gümüş madalya öğrencilerimizin!

19.04.2018 | Doğa Koleji

JOHN HOPKINS’E GİDEN YOLDA AİLENİN GÖZLEMİ İLK SIRADA

Doğa Koleji Yalova Kampüsü’nde okuyan ailesinin erken yaşta yeteneklerini keşfettiği Ilgaz Altınören, John Hopkins Üniversitesi'nin eğitim programına kabul edildi.

12.04.2018 | Doğa Koleji

KARATEDE TÜRKİYE ŞAMPİYONLUĞU!

Şişli kampüsü öğrencimiz 2018 Karate Türkiye Şampiyonası'nda yine göğsümüzü kabarttı.

10.04.2018 | Doğa Koleji

SATRANÇ YILDIZLARIMIZ İSTANBUL'DA YİNE PARLADI!

Özel Kültür Fen Lisesi Ortaokullar ve Liselerarası 19. Satranç Turnuvası'nda mücadele eden öğrencilerimiz okulumuzu başarıyla temsil etti.

29.03.2018 | Doğa Koleji

TÜBİTAK ORTAOKUL ÖĞRENCİLERİ ARAŞTIRMA PROJELERİ YARIŞMASI'NDA 20 PROJEMİZ DAVET ALDI

Doğa Koleji öğrencileri bu yıl 12.si düzenlenen Ortaokul Araştırma Projeleri Yarışması'nda 20 projeyle ödül törenine davet edildi.

23.03.2018 | Doğa Koleji

ÖĞRENCİMİZDEN İSKİ - DÜNYA SU GÜNÜ RESİM YARIŞMASI'NDA BAŞARI

Suyu hayattır! Öğrencimiz Ceren Karaağaç İSKİ'nin düzenlediği 22 Mart Su Günü Resim Yarışması'nda dereceye girdi.

23.03.2018 | Doğa Koleji

ÖĞRENCİLERİMİZ BUZ PATENİNDE BAŞARIYA DOYMUYOR

Öğrencilerimiz artistik buz pateninde iki altın madalya kazanarak Doğa Ailesi'ni gururlandırdı.

21.03.2018 | Doğa Koleji

OSMANİYE KAMPÜSÜNDEN YÜZMEDE BÜYÜK BAŞARI

Doğa Koleji Osmaniye Kampüsü öğrencileri sporda madalyaya doymuyor!