DOĞA KOLEJİ - BAŞARILARIMIZ

18.04.2019 | Doğa Koleji

ANTALYA'DAN ÜLKEMİZE ALTIN MADALYA

Antalya Bilim Kampüsü'nden ülkemize yüzmede altın madalya geldi.

15.04.2019 | Doğa Koleji

DOĞA KOLEJİ LİSE ÖĞRENCİLERİNE TÜBİTAK FİNALLERİNDEN DAVET

TÜBİTAK tarafından düzenlenen 50. Lise Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması’na katılan Doğa Koleji öğrencileri 2 projeyle final sergisine davet aldı.

21.03.2019 | Doğa Koleji

ORTAOKUL ÖĞRENCİLERİMİZDEN TÜBİTAK BÖLGE SERGİSİNE 36 PROJE DAVETİ

TÜBİTAK Ortaokul Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması bölge sergisine Doğa Kolejinden 36 proje davet aldı.

29.03.2019 | Doğa Koleji

VOLEYBOLDA ŞAMPİYONLUK GELENEĞİ BU YIL DA SÜRÜYOR!

Doğa Koleji Genç Kız Voleybol Takımı voleyboldaki başarıyı bu yıl da sürdürüyor. Tokat'ta düzenlenen Türkiye finalinde öğrencilerimiz kupayı bir kez daha müzemize getirdi.

05.04.2019 | Doğa Koleji

WATERLOO ÜNİVERSİTESİ CAYLEY MATEMATİK YARIŞMASINDA DÜNYA 3. SÜ OLDU

Doğa Koleji öğrencileri matematik başarılarına bir yenisini daha ekledi.

14.04.2019 | Doğa Koleji

KAHRAMANMARAŞ KAMPÜSÜMÜZDEN MUHTEŞEM ORYANTIRING BAŞARISI

Bir dünya kupası heyecanı da Kahramanmaraş'tan! Doğa Koleji Kahramanmaraş Kampüsü öğrencilerimizden Uzzer İncecik Türkiye 3.sü olarak ISF milli takım seçme barajına girmiş ve milli takıma seçilmiştir. Öğrencimiz okulumuzu ve ülkemizi dünya kupasında temsil edecek.

18.02.2019 | Doğa Koleji

TÜBİTAK LİSE ÖĞRENCİLERİ ARAŞTIRMA PROJELERİ YARIŞMASI'NA DOĞA KOLEJİNDEN TOPLAM 34 PROJE

Türkiye'nin dört bir yanından 34 TÜBİTAK Projemiz, bölge sergisinde sergilenmek üzere davet aldı.

04.03.2019 | Doğa Koleji

BASKETBOLDA ÇİFTE TÜRKİYE ŞAMPİYONLUĞU KAZANAN ÖĞRENCİLERİMİZ BİR KERE DAHA DÜNYA KUPASI YOLUNDA

Okul Sporları Federasyonu tarafından düzenlenen Türkiye Liseler Basketbol Şampiyonasında 4 takımla finallere kalan Doğa Koleji, ulaşılması güç bir başarıyla hem genç kız hem erkek kategorisinde bir kere daha Türkiye Kupası'nı kazanan taraf oldu. Takımlarımız bu yıl her iki kategoride Dünya Şampiyonasında yer alarak ülkemizi temsil edecek.

12.03.2019 | Doğa Koleji

ÖĞRENCİMİZ SELİN AKBULUT BUZ PATENİNDE AVRUPA YOLCUSU!

Buz pateninde Türkiye Şampiyonu olan öğrencimiz Avrupa yolcusu...

12.03.2019 | Doğa Koleji

SENKRONİZE BUZ PATENİNDE BAŞARI GELENEĞİ SÜRÜYOR

Kocaeli Yahyakaptan Kampüsü buz pateni takımımız Ankara'da 1.lik sevinci yaşadı.