DOĞA KOLEJİ - BAŞARILARIMIZ

18.06.2018 | Doğa Koleji

EN İTİBARLI OKUL MARKASI BU YIL DA “DOĞA KOLEJİ”

Türkiye İtibar Endeksi (TİE) Araştırması'nın sonuçlarına göre Doğa Koleji, en itibarlı özel okul kategorisinde bu yıl da zirvedeki yerini korumayı başardı.

14.06.2018 | Doğa Koleji

DOĞA HARİKASI ÖĞRENCİMİZDEN SU TOPUNDA MİLLİ BAŞARI

Doğa Kolejinin genç sporcuları başarıdan başarıya koşuyor.

13.06.2018 | Doğa Koleji

URFODU BİLİM TEMELLİ BİLGİ YARIŞMASI’NDA FİZİK ALANINDA BİR ALTIN MADALYA DA MATEMATİKTEN

Bu yıl 14.sü düzenlenen Uluslararası URFODU Bilim Temelli Bilgi Yarışması'nda Doğa'ya bir altın madalya da matematik dalında geldi.

09.06.2018 | Doğa Koleji

GURURLUYUZ! GENÇ BAYAN VOLEYBOL TAKIMIMIZ DÜNYA 3.SÜ!

Dünya Kupasında mücadele eden Acıbadem Kampüsü Genç Bayan Voleybol Takımımız, Brezilya temsilcisini set vermeden yenerek 3.lük kupasının sahibi oldu!

06.06.2018 | Doğa Koleji

URFODU BİLİM TEMELLİ BİLGİ YARIŞMASI’NDA FİZİK ALANINDA ALTIN MADALYA YİNE DOĞA'NIN

Bu yıl 14.sü düzenlenen Uluslararası URFODU Bilim Temelli Bilgi Yarışması finallerinde fizik kategorisinde yarışan Ünye Kampüsü 11.sınıf öğrencimiz Arzum Arslan, altın madalyaya kazanarak Doğa'nın gururu oldu.

05.06.2018 | Doğa Koleji

VEX ROBOTICS OFF-SEASONS TURNUVASI'NDA ÖĞRENCİLERİMİZE 2 ÖDÜL BİRDEN!

VEX Robotics Off-Seasons Turnuvası, 3 Haziran tarihinde, Doğa Koleji Bursa Hamitler Kampüsü ev sahipliğinde gerçekleşti!

24.05.2018 | Doğa Koleji

DOĞA KOLEJİ ÖĞRENCİLERİ HARVARD’DA

Doğa Koleji öğrencileri geliştirdikleri projelerle Harvard’dan davet alarak, projelerini sunma imkanı buldu. Türkiye’yi dünyada temsil etme hakkı kazanan öğrencilerin projeleri büyük ilgi gördü.

22.05.2018 | Doğa Koleji

TÜRKİYE BİNİCİLİK ŞAMPİYONASI'NDA ÖĞRENCİLERİMİZDEN BÜYÜK BAŞARI!

18-20 Mayıs tarihleri arasında düzenlenen 2018 Engel Atlama Türkiye Şampiyonası'nda Doğa Binicilik Kulübü öğrencilerimiz yine sayısız kupa ve dereceyle bizleri gururlandırdı.

16.05.2018 | Doğa Koleji

BİNİCİLİK KULÜBÜMÜZDEN BAŞARI

Binicilik kulübü öğrencilerimizden Nuri Oğlakçı Kupasında başarı!

16.05.2018 | Doğa Koleji

LİSE ÖĞRENCİLERİMİZİN HAZIRLADIĞI MATEMATİK PROJESİ ANTALYA BİRİNCİSİ

“Mod ve Asallık Tabanlı Füzyon Şifreleme” isimli matematik projemizle Antalya birinciliği Doğa'nın!