Milliyet - Doğa

Doğa Koleji öğrencileri tarafından bu yıl 16.'sı gerçekleştirilen d'MUN Konferansı, 600 öğrencinin katılımıyla Antalya'da yapıldı.

Hürriyet - Aziz Kocaoğlu Makamında Bu Kez Öğrencileri Ağırladı

Özel Doğa Koleji 6 ve 7'nci sınıf öğrencileri Türkçe dersindeki 'ünlülerle röportaj' projesi kapsamında Kocaoğlu'nu ziyaret eden gençler, merak ettikleri soruları sordu.

Kocaeli Gazetesi - CodeMath

Başbakan Yardımcısı Fikri Işık, Bilişim Fuarı'na katılan ve ilk kez Doğa Koleji tarafından tanıtılan CodeMath'i öğrencilerle birlikte deneyimleyerek, "Matematik ve Kodlamayı buluşturan bu modelin tüm ders müfredatlarında yaygınlaştırması gerekir" dedi

Milliyet - Liseli Öğrenciden Mültecilere Yardım

Liseli öğrenciden mültecilere yardım Doğa Koleji Adana Kampüsü 9. sınıf öğrencisi Cennet Sıray, t-MBA dersi kapsamında babası Abdulbaki Sıray ile Irak ve Suriye'den kaçan Türkmen ailelere yönelik yardım kampanyası başlattı.

Posta - Öğrenciler Ata

Doğa Kolejinin 110 kampüsünden 4 binden fazla öğrenci, Anıtkabir'e gitti.

Milliyet Akdeniz - Gençlik Orkestrası Çok Beğenildi

Antalya'nın ilk Big Band Gençlik Orkestrası, "Çocuk, Cümhuriyet ve Atatürk" konseri için 114 kişilik Doğa Koleji Öğrenci Korosu'yla bir araya geldi.

Milliyet - Doğa Olimpiyattan 2 Madalya Kazandı

Doğa Koleji öğrencileri, rahim ağzı ve meme kanserine getirdikleri çözümle dünya ikincisi ve dördüncüsü oldu.

Posta İzmir - Doğa Kolejinden İzmir

Doğa Koleji'nden İzmir'e Fen ve Teknoloji Lisesi Doğa Koleji Genel Müdürü Ali Rıza Lüle, İzmir'de Fen ve Teknoloji Lisesi açarak okul sayısını artıracaklarını açıkladı.

Hürriyet Bursa - Bursa

DOĞA Koleji Bursa Hamitler Kampüsü, birbirinden renkli etkinliklerin ve atölyelerin yer aldığı hafta sonu şenliği yaklaşık bin 500 kişinin katılımıyla gerçekleştirdi.

Milliyet - Kış Okulunda Spor Zamanı

Çocukları fiziksel, sosyal ve kültürel olarak geliştirmek, ilgi alanlarına göre yönlendirmek ve onlara spor ve sanatı sevdirmek amacıyla açılan Doğa Koleji Kış Okulları, 7 Ekim'de başladı.