Posta - Doğa Kolejinden Büyük Sıçrama

Doğa Koleji Türkiye'nin en büyük 500 şirketinin sıralandığı Capital500 sıralamasında 129 sıra yükselerek 2016-2017 yılının sıçrama liderlerinin üçüncüsü oldu.

Platin Dergisi - "Eğitimde Fırsat Eşitliğin Hedefliyoruz"

Geçtiğimiz yıl eğitim sektöründe en büyük devralma işlemini gerçekleştiren Doğa Koleji, yeni eğitim yılında farklı eğitim modellerini hayata geçirmeye hazırlanıyor. Doğa Koleji Genel Müdürü Ali Rıza Lüle, eğitimde fırsat eşitliğini hedeflediklerini belirtiyor.

Sözcü - Doğa Kolejine Bilim Ödülü

TÜBİTAK tarafından her yıl düzenlenen, bu yıl da 11’incisi gerçekleşen, Ortaokul Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışmasında Antalya Doğa Bilim Ortaokulu 7. sınıf öğrencisi Defne Güvendik ve danışmanlığını yapan Fen Bilimleri Öğretmeni Gül Merve Gençer teşvik ödülü aldı.

Hürriyet - Doğa, Satrançta Tarih Yazdı

ADANA Doğa Koleji ve TSF Adana IlTemsilciliği tarafından düzenlenen "Doğa Koleji Satranç Turnuvası 20-21 Mayıs 2017 tarihlerinde Adana Doğa Koleji Kampüsünde 7 ayrı kategoride 530 sporcuyla gerçekleştirildi.

Posta - Doğa Koleji Dünya Şampiyonu

Liseler Arası Dünya Basketbol Şampiyonası finalinde Fransa'yı 76-47 yenen temsilcimiz Doğa Koleji, 3. kez Dünya Şampiyonu oldu. İlk periyoda 17-14 önde giren takımımız, 24-14'lük skorla devreyi kapadı. 3. periyotta 18-13 önde olan Doğa Kolejleri, son periyotu da 17-6 geçerek, zafere ulaştı.

Sözcü - Doğa Koleji Dünya Şampiyonu

BAHÇELİEVLER Doğa Koleji, finalde Fransa'yı 76-47 yenerek Dünya Liseler Şampiyonluğu'nu kazandı. Turnuva sonunda Ahmet Can Duran 'MVP' seçilirken, Onuralp Bitim de ilk beşte yer aldı.

Milliyet - Doğa 150 Kampüse Ulaşmayı Hedefliyor!

Doğa, 150 kampüse ulaşmayı hedefliyor Kurulduğu günden buyana 104 kampüs, 70 bin öğrenciye ulaşan Doğa Koleji'nin yeni Genel Müdürü Ali Rıza Lüle oldu.

Sabah / Sait Gürsoy - t-MBA Sistemi

t-MBA sistemi Günümüzde teknoloji çok hızlı değişiyor. Buna bağlı olarak da iş yaşamı, toplumsal yaşam koşulları ve nitelikli insanda aranan özellikler değişiyor.

Habertürk - Doğa Koleji Öğrencisi Resimlerini Sergiledi

Doğa Okulları Adana Ortaokulu 8'inci sınıf öğrencisi Savana Kumlu'nun "Bir Doğa Bir Canlı" isimli resim sergisi, sanatseverlerin beğenisine sunuldu.

Posta - İkincilik Ödülü Doğa

Acarkent Doğa IB Lisesi öğrencileri Avrupa Nükleer Araştırma Merkezi'nin Beamline for Schools yarışmasında, ikincilik ödülü olan 'Highly Commended'i kazandı.