Hürriyet - Bodrum’a Yeni Kampüs

YAZ tatilinin ardından yeni eğitim öğretim yılının açılmasıyla öğrenci ve öğretmenler okullarıyla buluştu. Yeni dönem zilinin çalmasıyla Doğa Koleji Bodrum Kampüsü'nde da ilk ders verilmeye başlandı.

Milliyet - Doğa, Bodrum

Yeni eğitim öğretim dönemine 124 kampüsü, 82 bin öğrencisiyle merhaba diyen Doğa Koleji, son olarak Bodrum'da kampüs açtı.

Ali Rıza Lüle: 22 Fen ve teknoloji lisesi açıyoruz

124 kampüsü ile faaliyet gösteren Doğa Koleji, yeni eğitim öğretim yılına yeniliklerle giriyor. Üstün zekalı çocuklara yönelik bir programa başlayan kuruluş, Fen ve Teknoloji (FEN-TEK) liseleri açmaya da hız verecek. Bu yıl 22 FEN-TEK açarak 150 milyon TL’lik yatırım yapacaklarını söyleyen Doğa Koleji Genel Müdürü Ali Rıza Lüle, “Üç yılda FEN-TEK sayısını 100’e çıkarmayı hedefliyoruz” diyor.

Hürriyet Bursa - Proje Modelli Lise Eğitimi

Doğa Koleji Bursa Hamitler, Özlüce, Çekirge, Odunluk ve İnegöl Kampüsü Öğrencileri, proje modelli lise eğitimi ile geleceğe hazırlanıyor.

Hürriyet Ege - İzmir Model Oldu

Doğa Kolejinin 2007’de İzmir’de Uzay Kampı’nın partnerliğinde hayata geçirdiği ‘Bilim Kampı’ model oldu.

Milliyet - Araç sollama asistanı ile kazalar azalacak

Doğa Koleji Manisa Kampüsü ve Mavişehir 1 kampüsü öğrencileri, Münih Ijas 2018 Uluslararası Sanat ve Bilim Konferansına projeleriyle damga vurdu.

Milliyet - Gençler ile İş Dünyası Zirvede Buluştu

Doğa Kolejinin bu yıl 11'sini düzenlediği t-MBA Zirvesi'nde öğrenciler, iş dünyasının önemli isimleriyle bir araya geldi.

Posta -Doğa Koleji t-MBA Zirvesi

Doğa Koleji t-MBA Zirvesi'nde TAV Havalimanları Holding Yönetim Kumlu Üyesi ve İcra Kurulu Başkanı Sami Şener, Amgem ve Mustafa Nevzat Türkiye Genel Müdürü Güldem Berkman, Pfizer Türkiye Genel Müdürü Elif Aral, Fina veFiba Holding Yönetim Kurulu Üyesi Murat Özyeğin öğrencilerle bir araya geldi. Zirvede yer alan isimler kendi iş hayatlarından kesitler aktardılar.

Dünya - Samsun

Birçok kentte Fen ve Teknoloji lisesi kurmayı planlayan Doğa Koleji, bu doğrultuda Samsun'da da yatırım yapacak.

Akşam - Doğa Koleji Fen Ve Teknoloji Liseleri Çoğalıyor

Eğitimin Türkiye’deki Lideri Doğa Koleji 124 kampüs ile eğitim-öğretim imkanı sunmaya devam ediyor. 2016-2017 yılında açtığı ve açmaya devam ettiği Fen ve Teknoloji Liseleri ile geleceğin önemli isimlerini yetiştiriyor.