Milliyet - Doğa öğrencisi Ilgaz, ABD yolcusu

Doğa Koleji Yalova Kampüsü'nde 6. sınıfta okuyan İlgaz Altınören (11), ABD'deki John Hopkins Üniversitesi'nin eğitim programına kabul edildi.

Hürriyet - Kardeşlik Köprüsü Kuruldu

Bir özel okul, 'Kardeşlik Köprüleri' projesiyle Urfa'nın çeşitli köy ve okullarından seçilen 30 başarılı öğrenciyi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında misafir etti.

Star - Dahi Çocuk John Hopkins Yolcusu

Yalova Kampüsü'nde eğitim gören üstün yetenekli İlgaz Altınören, dünyanın önde gelen üniversitelerinden John Hopkins'in eğitim programına kabul edildi.

Milliyet - Liselere Girişte Yeniliklere Dikkat!

Liselere giriş sınavı için 1,5 ay kaldı. Başarıya giden yolda, artık her saatin değeri var. Uzmanlar, her ne kadar ikamete dayalı yerleştirme hakkı da olsa öğrencilerin sınava girip şanslarını denemelerini öneriyor.

Hürriyet - TÜBİTAK

MANİSA'da Doğa Koleji öğrencilerinin TÜBİTAK tarafından 'eksik belge' nedeniyle kabul görmeyen iki projesi, Harvard Üniversitesi'nin ilgisini çekti.

Hürriyet Ege - İzmir

Türkiye genelindeki 110 kampüsü, 82 bin öğrencisi, 8 bin öğretmeni ve 11 bin çalışanıyla eğitim dünyasının önemli aktörü Doğa Koleji, Ege'ye ayrı önem veriyor.

Milliyet -  Doğa & Marmara İnovasyon İş birliği

Marmara Üniversitesi İnovasyon, Teknoloji Transfer Uygulama ve Araştırma Merkezi (MİlTO) ile Doğa Koleji arasında Aı-Ge iş birliği ve Mentorlük Çerçeve Sözleşmesi imzalandı.

Hürriyet - Bilim Kahramanları Buluştu

Bilim kahramanlarının buluştuğu FIRST® LEGO®League(FLL) yapıldı.

Sabah - 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü

Sosyal ve toplumsal konularda farkındalık yaratan meclis öğrencilerimiz, başarılı gazeteci Yavuz Donat'ı ziyaret ederek 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutladı. Donat, köşesinde öğrencilerimize teşekkür etti.

Star - Başarıya En Doğal Burs

Türkiye'nin en büyük okullar zinciri Doğa Koleji bursluluk sınavları düzenleyeceğini duyurdu.