Hürriyet Bursa - Bursa

DOĞA Koleji Bursa Hamitler Kampüsü, birbirinden renkli etkinliklerin ve atölyelerin yer aldığı hafta sonu şenliği yaklaşık bin 500 kişinin katılımıyla gerçekleştirdi.

Posta - Doğa Kolejine 13 Madalya

MILSET-Europe Belçika tarafından gerçekleştirilen Bilim Fotoğraf Yarışması'nda Doğa Koleji 13 ödül aldı. Doğa Koleji Genel Müdürü Ali Rıza Lüle, "Yarışmada 13 madalya kazanmak ayrı bir gurur" dedi.

Posta - Doğa üniversite için kampüs arayışında

Doğa, üniversite için kampus arayışında Eğitimde bilim, teknoloji ve ulusal değerlerden uzaklaşılmaması gerektiğini söyleyen Doğa Koleji Genel Müdürü Ali Rıza Lüle, üniversite kurma konusunda çalışmaları olduğunu belirtti.

Hürriyet - Yaklaşık 2 Bin Öğrenciye Burs

Nuran Çakmakçı -Gençler teknolojiye ilgi duydukça, Fen ve Teknoloji Liseleri'nin sayısı artıyor.

HaberTurk - Doğa 25 milyon TL Burs Verecek

YENİ eğitim öğretim yılının açılmasına günler kala Doğa Koleji Genel Müdürü Ali Rıza Lüle projelerini anlattı. Lüle, bu yıl sayıları 5 olan Fen ve Teknoloji liselerinin sayısını 20'ye, 5 milyon TL'lik burs bütçelerini de 5 kat artarak, 25 milyon TL've çıkaracaklarını açıkladı.

Star - Hedefimiz 25 Milyon TL Burs Vermek

YENİ eğitim öğretim yılında fen ve teknoloji liselerinin sayısının Türkiye çapında 20'nin üzerine çıkardıklarını söyleyen Doğa Koleji Genel Müdürü Ali Rıza Lüle, "Gecen eğitim yılında 5 milyon TL'llk burs bütçemizi de yeni dönemde 25 milyon TL'nin üstüne çıkarmayı hedefliyoruz.

Platin Dergisi - "Eğitimde Fırsat Eşitliğin Hedefliyoruz"

Geçtiğimiz yıl eğitim sektöründe en büyük devralma işlemini gerçekleştiren Doğa Koleji, yeni eğitim yılında farklı eğitim modellerini hayata geçirmeye hazırlanıyor. Doğa Koleji Genel Müdürü Ali Rıza Lüle, eğitimde fırsat eşitliğini hedeflediklerini belirtiyor.

Posta - Doğa Kolejinden Büyük Sıçrama

Doğa Koleji Türkiye'nin en büyük 500 şirketinin sıralandığı Capital500 sıralamasında 129 sıra yükselerek 2016-2017 yılının sıçrama liderlerinin üçüncüsü oldu.

Sözcü - Doğa Kolejine Bilim Ödülü

TÜBİTAK tarafından her yıl düzenlenen, bu yıl da 11’incisi gerçekleşen, Ortaokul Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışmasında Antalya Doğa Bilim Ortaokulu 7. sınıf öğrencisi Defne Güvendik ve danışmanlığını yapan Fen Bilimleri Öğretmeni Gül Merve Gençer teşvik ödülü aldı.

Hürriyet - Doğa, Satrançta Tarih Yazdı

ADANA Doğa Koleji ve TSF Adana IlTemsilciliği tarafından düzenlenen "Doğa Koleji Satranç Turnuvası 20-21 Mayıs 2017 tarihlerinde Adana Doğa Koleji Kampüsünde 7 ayrı kategoride 530 sporcuyla gerçekleştirildi.