Milliyet -  Doğa & Marmara İnovasyon İş birliği

Marmara Üniversitesi İnovasyon, Teknoloji Transfer Uygulama ve Araştırma Merkezi (MİlTO) ile Doğa Koleji arasında Aı-Ge iş birliği ve Mentorlük Çerçeve Sözleşmesi imzalandı.

Hürriyet - Bilim Kahramanları Buluştu

Bilim kahramanlarının buluştuğu FIRST® LEGO®League(FLL) yapıldı.

Sabah - 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü

Sosyal ve toplumsal konularda farkındalık yaratan meclis öğrencilerimiz, başarılı gazeteci Yavuz Donat'ı ziyaret ederek 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutladı. Donat, köşesinde öğrencilerimize teşekkür etti.

Star - Başarıya En Doğal Burs

Türkiye'nin en büyük okullar zinciri Doğa Koleji bursluluk sınavları düzenleyeceğini duyurdu.

Cumhuriyet - Burs Sınavı 13 Ocak

Doğa Koleji Bursluluk Sınavı 13 Ocak'ta yapılacak.

Akşam Gazetesi - 5 Yılda 150 Kampüs

Bu yıl yüzde 15 büyüyen Doğa Koleji'nin Genel Müdürü Lüle önümüzdeki 5 yılda 150 kampüs açarak öğrencilerle buluşmayı sürdüreceklerini belirtti.

Yeni Şafak - Doğa

Doğa Koleji, başarılı öğrencileri %100'e varan burs imkanlarıyla ödüllendiriyor. Burs imkanlarını sürdüren Doğa Koleji'nin bursluluk sınavı için başvurular 12 Ocak'a kadar yapılabilecek. Sınav ise 13 0cak'ta gerçekleşecek.

Türkiye Gazetesi - Doğa Kolejinde %100 Burs İmkanı

Özel eğitim kurumlarından Doğa Koleji, burs imkânının 12 Ocak 2018 tarihine kadar süreceğini açıkladı.

Milliyet - Doğa

Doğa Koleji öğrencileri tarafından bu yıl 16.'sı gerçekleştirilen d'MUN Konferansı, 600 öğrencinin katılımıyla Antalya'da yapıldı.

Hürriyet - Aziz Kocaoğlu Makamında Bu Kez Öğrencileri Ağırladı

Özel Doğa Koleji 6 ve 7'nci sınıf öğrencileri Türkçe dersindeki 'ünlülerle röportaj' projesi kapsamında Kocaoğlu'nu ziyaret eden gençler, merak ettikleri soruları sordu.