Milliyet - DOĞA, Türkiye’nin en büyük 500 şirketi arasında

Ekonomi dergisi Capital'in Türkiye'nin en büyük 500 şirketini ortaya koyan araştırmasına ' göre Doğa Koleji, 2018 yılını 1 milyar 340 milyon TL ciroyla kapatarak en büyük 500 şirket arasında yer aldı.

Klass Magazin - Geleneksel Doğa Koleji Babalar ve Oğullar Basketbol Turnuvası

Doğa Kolejinin "Geleneksel Doğa Koleji Babalar ve Oğullar Basketbol Turnuvası" 4. sınıf öğrencilerinin babalarıyla katılımıyla gerçekleşti.

Hürriyet - Bu ‘hamle’ler Başarı Getirdi

2019 Okul Sporlan Satranç Türkiye Birinciliği' yanşması Karaman Belediyesi Lütfi Elvan Kongre Merkezi'nde yapıldı.

Akşam - Üstün Zekalı çocuklara ‘Doğa’l Seleksiyon

Bebeklerin yüzde 2-4’ü üstün potansiyelli olarak doğuyor. Bu çocuklar doğru eğitimi alamazsa, ‘kayıp’ ya da problemli bireyler olabiliyor. Doğa Koleji, bu çocukları bilim insanı yapmak üzere elini taşın altına koydu.

Sözcü - Doğa Öğrencilerinin Şampiyonluk Sevinci

TÜRKİYE Liseler Basketbol Şampiyonası Finalleri; 8 erkek, 8 kız takımın katılımıyla 27 Şubat-3 Mart tarihlerinde Samsun'da gerçekleşti.

Z KUŞAĞINA TEKNOLOJİ DERSLERİ

Doğa Koleji Acarkent Kampüsü'nde organize edilen Teknoloji Zirvesi'ne katılan Zyxel Türkiye Kanal Lideri Tuğba Şişik, Z kuşağı gençlerini 2030 yılında hayatımıza girecek yeni teknolojiler hakkında bilgilendirdi.

Milliyet - Doğa Kolejine Yılın Projesi Ödülü

Doğa Koleji, teknoloji üreten nitelikli insan kaynağı yetiştirme hedefiyle geliştirdiği Fen ve Teknoloji Liseleri ile İDC Türkiye Dijital Dönüşüm Ödülleri 2019'da "Best Talent Accelerator-En İyi Yetenek İvmelendirici" kategorisinde yılın projesi ödülüne layık görüldü.

Milliyet - Doğa Projelerini Polonya

Doğa Koleji, t-MBA programını ve Codemath'i Polonya'da tanıttı. Kolej, projeleriyle eğitimde ihracata katkı yapmayı hedefliyor.

Posta - Doğa Koleji

Doğa Koleji, özellikle teknoloji üreten nitelikli insan kaynağı yetiştirme hedefiyle geliştirdiği Fen ve Teknoloji Liseleri modeliyle, IDC Türkiye Dijital Dönüşüm Ödülleri 2019'da “Best Talent Accelerator-En İyi Yetenek İvmelendirici” kategorisinde Yılın Projesi ödülüne layık görüldü.

Milliyet - Doğa Öğrencileri 6 Projeyle Harvard

Doğa öğrencileri 6 projeyle Harvard'da Eğitimde yenilikçi yaklaşımlara ve Ar-Ge çalışmalarına önem veren Doğa Koleji, bilim ve teknoloji alanına katkıda bulunmak için birçok farklı proje yürütüyor.