Milliyet - Doğa öğrencisi Ilgaz, ABD yolcusu

Doğa Koleji Yalova Kampüsü'nde 6. sınıfta okuyan İlgaz Altınören (11), ABD'deki John Hopkins Üniversitesi'nin eğitim programına kabul edildi.

Hürriyet - Kardeşlik Köprüsü Kuruldu

Bir özel okul, 'Kardeşlik Köprüleri' projesiyle Urfa'nın çeşitli köy ve okullarından seçilen 30 başarılı öğrenciyi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında misafir etti.

Star - Dahi Çocuk John Hopkins Yolcusu

Yalova Kampüsü'nde eğitim gören üstün yetenekli İlgaz Altınören, dünyanın önde gelen üniversitelerinden John Hopkins'in eğitim programına kabul edildi.

Milliyet - Liselere Girişte Yeniliklere Dikkat!

Liselere giriş sınavı için 1,5 ay kaldı. Başarıya giden yolda, artık her saatin değeri var. Uzmanlar, her ne kadar ikamete dayalı yerleştirme hakkı da olsa öğrencilerin sınava girip şanslarını denemelerini öneriyor.

Hürriyet - TÜBİTAK

MANİSA'da Doğa Koleji öğrencilerinin TÜBİTAK tarafından 'eksik belge' nedeniyle kabul görmeyen iki projesi, Harvard Üniversitesi'nin ilgisini çekti.