DOĞA

Doğa Okulları'nın yeni sahibi Ömer Saçaklıoğlu, her yıl 100 milyon dolar olmak üzere, 5 yıl içinde 500 milyon dolar yatırım yapacaklarını söyledi.

HEDEF 5 YIL İÇİNDE 200 OKULA ULAŞMAK

Doğa Okulları'nın yeni sahibi Ömer Saçaklıoğlu, Doğa Okulları'na her yıl 100 milyon dolar, 5 yıl içinde 500 milyon dolarlık yatırım yapacaklarını söyledi.

DOĞA

Doğa Okulları'nın tamamını satın alan Metal Yapı Konut, 2017'nin sonuna kadar 1 milyar dolarlık yatırım yapmayı hedefliyor.

DOĞA

Doğa Okulları'nın yeni sahibi Ömer Saçaklıoğlu, Doğa Okulları'na her yıl 100 milyon dolar, 5 yıl içinde 500 milyon dolar yatırım yapacaklarını söyledi.

5 YILDA 200 DOĞA OKULU

Doğa Okulları, el değiştirdikten sonra hedef yükseltti.

DOĞA OKULLARI

Doğa Okulları'nın yüzde 100 hissesinin satışı sonuçlandı.

DOĞA

Doğa Okulları'nın yeni sahibi Metal Yapı Konut Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Saçaklıoğlu ilk açıklamasını yazılı olarak yaptı.

DOĞA

Doğa Okulları'nı geçtiğimiz günlerde satın alan Metal Yapı Konut, 5 yılda 500 milyon dolar yatırım yapmayı hedefliyor.

DOĞA

Ömer Saçaklıoğlu, "Türkiye'de eğitim alanında bir ilki yapıyoruz. Sırada üniversite var" dedi.

DOĞA OKULLARI 200 OKULA ULAŞACAK

2002 yılında Fethi Şimşek tarafından kurulan Türkiye'nin en büyük okul zinciri Doğa Okulları, Metal Yapı Konut şirketiyle faaliyet gösteren Ömer Saçaklıoglu'na satılmıştı.