Hürriyet - Bodrum’a Yeni Kampüs

YAZ tatilinin ardından yeni eğitim öğretim yılının açılmasıyla öğrenci ve öğretmenler okullarıyla buluştu. Yeni dönem zilinin çalmasıyla Doğa Koleji Bodrum Kampüsü'nde da ilk ders verilmeye başlandı.

Milliyet - Doğa, Bodrum

Yeni eğitim öğretim dönemine 124 kampüsü, 82 bin öğrencisiyle merhaba diyen Doğa Koleji, son olarak Bodrum'da kampüs açtı.

Ali Rıza Lüle: 22 Fen ve teknoloji lisesi açıyoruz

124 kampüsü ile faaliyet gösteren Doğa Koleji, yeni eğitim öğretim yılına yeniliklerle giriyor. Üstün zekalı çocuklara yönelik bir programa başlayan kuruluş, Fen ve Teknoloji (FEN-TEK) liseleri açmaya da hız verecek. Bu yıl 22 FEN-TEK açarak 150 milyon TL’lik yatırım yapacaklarını söyleyen Doğa Koleji Genel Müdürü Ali Rıza Lüle, “Üç yılda FEN-TEK sayısını 100’e çıkarmayı hedefliyoruz” diyor.