Star - TEOG

Sınav müfredata uygun ve kolaydı. MİLLİ Eğitim Bakanlığı'nın 1 milyonu askın tüm 8. Sınıf öğrencilerine yönelik düzenlediği 1. TEOG sınavı tamamlandı.

Star - TEOG Stresini Azaltmanın Yolları

Doğa Okulları Rehberlik ve Psikolojik Bölüm Başkanı Merve Kuruhasanoğlu, sınavda yanlışın doğruyu götürmediğini, öğrencilerin beslenmelerine ve uyku düzenlerine dikkat etmeleri gerektiğini söyleyerek, ailelere önemli görevler düştüğünü dile getirdi.

Doğa Okulları CEO

TEOG sınavlarında başarılı olmak için sistemli çalışmak yeterli. Ailelerin görevi ise motivasyon...

Resfebe Sergisi; Rahmi Koç Müzesi ilginç bir sergiye ev sahipliği yapıyor!

"Resimli alfabe" anlamına gelen resfebe, bir kelimenin sayı, harf ve resimle anlatılması.

Milliyet - Doğa Okulları, bilim dalında iki ödül aldı!

Doğa Koleji öğrencileri 31. Mostratec Bilim Olimpiyatları'ndan iki ödülle döndü.

Posta -  Doğa

Doğa Okulları öğrencileri Brezilya'da düzenlenen 31. Mostratec Bilim Olimpiyatları'nda iki ödül birden kazandı.

Hürriyet - Bilim Olimpyatlarından İki Ödül Geldi

Dünyanın en prestijli proje yarışmalarında Mostratec Bilim Olimpiyatları'nın Brezilya'da gerçekleştirilen 31'incisinde Türkiye iki ödül kazandı.

Habertürk - Doğa

Doğa Okulları, genel müdürlük görevine Devrim Karaaslanlı'yı getirdi.

Hürses - Doğa Okulları

100'ü aşkın kampüsüyle Türkiye'nin en büyük okullar grubu olan Doğa Okulları, genel müdür görevine iş dünyasının başarılı isimlerinden Devrim Karaaslanlı'yı getirdi.

Yeni Şafak - Doğa Okulları

Doğa Okulları'nın Üst Yöneticisi (CEO) Devrim Karaaslanlı oldu. Karaaslanlı, Doğa Okulları'na katılmaktan dolayı duyduğu mutluluğu dile getirdi.