19.12.2018 | Doğa Koleji

ÇAMLICA KAMPÜSÜ t-MBA GİRİŞİMCİLİK SEMİNERİNDE VOLVO CAR TÜRKİYE GENEL MÜDÜRÜ SABRİ SÖZEN’I AĞIRLADI

Gelenekselleşen t-MBA Girişimcilik ve İnovasyon seminerlerinin Çamlıca kampüsündeki konuğu Volvo Car Türkiye Genel Müdürü Sabri Sözen oldu.

18.12.2018 | Doğa Koleji

t-MBA DIGITAL YOUTH SUMMIT 2018 CEVİZLİBAĞ KAMPÜSÜNDE DEVAM EDİYOR

Dijital gelecekte yeni insan kodu, iş dünyasının yeni şifreleri ve uzay konusunun masaya yatırılacağı t-MBA Digital Youth Summit 2018’in ikinci ayağı, 20 Aralık Perşembe günü Cevizlibağ kampüsünde sektörün öncü isimlerinin değerlendirmeleriyle devam ediyor.

17.12.2018 | Doğa Koleji

BODRUMLU SATRANÇ SPORCULARI DOĞA’DA BULUŞTU!

Doğa Koleji Bodrum Kampüsü öğrencilerimiz 8-9 Aralık 2018 tarihlerinde yapılan Bodrum Satranç İlçe Şampiyonası'nda; 1 birincilik, 2 ikincilik ve 2 üçüncülük kazandı.

15.12.2018 | Doğa Koleji

t-MBA DIGITAL YOUTH SUMMIT 2018’in İLK AYAĞI GERÇEKLEŞTİ

Dijital gelecekte yeni insan kodu, iş dünyasının yeni şifreleri ve uzay konularının konuşulduğu t-MBA Digital Youth Summit 2018’in ilk ayağı, 13 Aralık Perşembe günü Ataşehir 3 kampüsünde sektörün öncü isimlerinin değerlendirmeleriyle gerçekleşti.

14.12.2018 | Doğa Koleji

BASKETBOL TAKIMLARIMIZDAN 1 GÜNDE 5 ŞAMPİYONLUK, 5 KUPA

Okul Sporları Federasyonu tarafından gerçekleştirilen Türkiye Liseler Arası Basketbol müsabakalarının il turnuvaları sona ererken Doğa Koleji öğrencileri 1 günde 5 kupa ile tarihi bir gün yaşadı.

14.12.2018 | Doğa Koleji

İSTANBUL ANADOLU YAKASI KAMPÜSLERİ GELENEKSEL DOĞA KARİYER GÜNLERİ'NDE BULUŞTU

Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Bölümü, öğrencilerimizin kariyer gelişimlerini destekleyen, üniversite ve bölüm hedeflerini belirlemelerine ve onları yakından tanımalarına destek olan 4. Kariyer Günleri’nde öğrencilerle üniversiteleri ve akademisyenleri buluşturdu.

13.12.2018 | Doğa Koleji

DOĞA KOLEJİ SES YILDIZINI ARIYOR! "DOĞA'NIN SESİ" LİSELER ARASI SES YARIŞMASI

Doğa Koleji bu yıl ilk kez düzenlediği "Doğa'nın Sesi" yarışması ile 9,10 ve 11. sınıf öğrencileri arasında geleceğin ses harikalarını arıyor.

13.12.2018 | Doğa Koleji

URFODU MATEMATİK SINAVI, 80 KAMPÜSÜMÜZDE 2252 ÖĞRENCİMİZİN KATILIMI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Lise öğrencilerimiz URFODU'nun ilk etabını başarıyla tamamladı.

11.12.2018 | Doğa Koleji

TARIM SEKTÖRÜNÜN YENİ GÖZDESİ: TOPRAKSIZ TARIM

Doğa Koleji 4. sınıf öğrencileri Ekoloji dersi kapsamında "Hidroponik Tarım Uygulaması" yaparak alternatif tarım yöntemlerine giriş yaptı.

11.12.2018 | Doğa Koleji

TAVUK DÜNYASI CEO’SU VOLKAN MUMCU t-MBA GİRİŞİMCİLİK SEMİNERLERİNİN KONUĞU OLDU

t-MBA Girişmcilik ve İnovasyon Seminerlerinin Cevizlibağ kampüsündeki konuğu Tavuk Dünyası CEO’su Volkan Mumcu konuşmasında şirketlerin marka stratejileri ile ilgili öğrencilerimizle paylaşımda bulundu.