26.04.2018 | Doğa Koleji

ALİ KIRCA İLE "MÜNAZARA MEYDANI" FİNALİ

Doğa Koleji, öğrencilerinin eğitimine sosyal ve kültürel gelişimine olanak sağlayan vizyon projelerine devam ediyor. Gelenekselleşen "Münazara Meydanı" yarışmasının finalinde başarılı sunucu ve moderatör Ali Kırca yine öğrencilerimizi yalnız bırakmadı.

25.04.2018 | Doğa Koleji

DOĞALI ÖĞRENCİLER FİZİK DERSİNE EĞLENCE KATTI!

Doğa Koleji Manisa Kampüsü 9.sınıf öğrencileri Elif Yoldaş ve Merve Durgu’nun, fizik öğretmenleri Büşra Papatya Deveci ile birlikte hayata geçirdikleri 'Bir Çocuk, Bir Oyuncak, Bir Mucit' adlı proje, hem öğrenim öncesi çocuklara, hem de fizik dersiyle yeni tanışan öğrencilere, bu dersi eğlenceli hale getirerek, sevdiriyor.

25.04.2018 | Doğa Koleji

ULUSLARARASI RİTMİK JİMNASTİKTE ŞAMPİYONLUK!

Çamlıca Kampüsü ortaokul öğrencilerimizden Azra Tabakoğlu, uluslararası arenada okulumuzu ve ülkemizi başarıyla temsil ederek altın madalyayı Türkiye'ye getrdi.

24.04.2018 | Doğa Koleji

BEYKOZ KAMPÜSÜ, ULUSLARARASI IBPYP DENETİMİNDEN YİNE BAŞARIYLA GEÇTİ

Doğa Koleji Beykoz Kampüsü; sahip olduğu benzersiz doğal ortamı ve eşsiz eğitim uygulamalarıyla 3 gün süren IBPYP denetimlerini başarıyla geçti ve kalitesini bir kez daha tasdik ettirdi.

24.04.2018 | Doğa Koleji

KARDEŞLİK KÖPRÜLERİ PROJESİ İLE URFALI ÇOCUKLAR İSTANBUL’DA

Doğa Koleji, Şanlıurfa Rehberlik ve Araştırma (RAM) biriminin yönlendirmesi, “Kardeşlik Köprüleri” projesi” ile Şanlıurfa’nın çeşitli köy ve okullarından seçilmiş başarılı 30 öğrenciyi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik Bayramı etkinlikleri kapsamında misafir etti.

21.04.2018 | Doğa Koleji

23 NİSAN KUTLU OLSUN!

Atatürk'ün çocuklara armağanı olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız kutlu olsun!

20.04.2018 | Doğa Koleji

23 NİSAN HAFTASINDA ŞANLIURFA'DAN İSTANBUL'A "KARDEŞLİK KÖPRÜSÜ" KURULDU

Doğa Koleji Rehberlik Bölümü'nün organize ettiği "Kardeşlik Köprüsü" projesi kapsamında Şanlıurfa'daki 19 köy okulu öğrencisi 24 Nisan'a kadar öğrencilerimize misafir olacak ve birbirinden renkli etkinliklerle dolu dolu bir bayram haftası yaşayacaklar.

20.04.2018 | Doğa Koleji

BORNOVA KAMPÜSÜ SPORA DOYMUYOR!

Voleybol Bayanlar 1. Lig takımlarından Karşıyaka Spor Kulübü oyuncuları ve Genel Menajeri 17 Nisan 2018 tarihinde Doğa Koleji İzmir Bornova Kampüsü’ndeki öğrenciler ile bir araya geldi.

19.04.2018 | Doğa Koleji

FLL Jr. HEYECANI DİYARBAKIR ve İZMİR'DE YAŞANDI

İlkini Doğa Koleji Ankara Çayyolu Kampüsü’müzde gerçekleştirdiğimiz FIRST® LEGO® League Junior (FLL Jr.®) Fuarı, Diyarbakır ve İzmir Bornova kampüslerimiz ile devam etti.

19.04.2018 | Doğa Koleji

URFODU BİLİM TEMELLİ BİLGİ YARIŞMASI’NDA FİZİK ALANINDA ALTIN ve GÜMÜŞ MADALYA DOĞA'NIN

Doğa Koleji öğrencileri, uluslararası proje ve bilim yarışmalarındaki başarı geleneğini sürdürüyor. URFODU'da altın ve gümüş madalya öğrencilerimizin!