18.06.2018 | Doğa Koleji

EN İTİBARLI OKUL MARKASI BU YIL DA “DOĞA KOLEJİ”

Türkiye İtibar Endeksi (TİE) Araştırması'nın sonuçlarına göre Doğa Koleji, en itibarlı özel okul kategorisinde bu yıl da zirvedeki yerini korumayı başardı.

17.06.2018 | Doğa Koleji

BABALAR GÜNÜ KUTLU OLSUN

Sen benim kahramanımsın! Tüm babalarımızın Babalar Günü kutlu olsun.

14.06.2018 | Doğa Koleji

DOĞA HARİKASI ÖĞRENCİMİZDEN SU TOPUNDA MİLLİ BAŞARI

Doğa Kolejinin genç sporcuları başarıdan başarıya koşuyor.

14.06.2018 | Doğa Koleji

MUTLU BAYRAMLAR!

Sevdiklerinizle mutlu, coşkulu ve huzurlu bir Ramazan Bayramı geçirmenizi dileriz.

13.06.2018 | Doğa Koleji

URFODU BİLİM TEMELLİ BİLGİ YARIŞMASI’NDA BİR ALTIN MADALYA DA MATEMATİKTEN

Bu yıl 14.sü düzenlenen Uluslararası URFODU Bilim Temelli Bilgi Yarışması'nda Doğa'ya bir altın madalya da matematik dalında geldi.

12.06.2018 | Doğa Koleji

t-MBA SAHADA ÖĞRENİYORUM KAPSAMINDA DERS İÇERİKLERİ PEKİŞTİRİLDİ

t-MBA Eğitim Modeli kapsamında gerçekleştirilen saha ziyaretleri ile öğrencilerimiz iş dünyasına ait derslerde edindikleri bilgileri yerinde bilgi alarak pekiştirme imkanı elde etti.

12.06.2018 | Doğa Koleji

İZMİR KAMPÜSLERİNİN MUHTEŞEM LİSEYE GEÇİŞ TÖRENİ İZMİR ARENA'DA GERÇEKLEŞTİ

Doğa Koleji İzmir kampüslerinde ortaokul eğitimini tamamlayan 300'den fazla öğrenci İzmir Arena'da gerçekleştirilen liseye geçiş ve kep atma töreninde Doğa Ailesi'ne gurur dolu bir gece yaşattı.

11.06.2018 | Doğa Koleji

t-MBA ÖĞRENCİ MECLİSLERİ İHTİYAÇ SAHİBİ 180 HANEYE RAMAZAN PAKETİ ULAŞTIRDI!

Kurtköy ve Ataşehir 3 kampüslerimizin Öğrenci Meclisleri başlattıkları ramazan paketi kampanyası ile ihtiyaç sahibi insanların kapılarını çaldı ve yüzlerini güldürdü.

09.06.2018 | Doğa Koleji

GURURLUYUZ! GENÇ BAYAN VOLEYBOL TAKIMIMIZ DÜNYA 3.SÜ!

2018 Dünya Şampiyonası'nda mücadele eden Acıbadem Kampüsü Genç Bayan Voleybol Takımımız, Brezilya temsilcisini set vermeden yenerek 3.lük kupasının sahibi oldu!

08.06.2018 | Doğa Koleji

GENEL MÜDÜRÜMÜZ ALİ RIZA LÜLE'NİN ÖĞRENCİ ve ÖĞRETMENLERE TATİL MESAJI

Doğa Koleji Genel Müdürü Ali Rıza Lüle, bugün başlayan yaz tatili sebebiyle öğretmen ve öğrencilere "İyi tatiller" diledi. Lüle, yaz tatilinde öğrencilerimize dinlenmelerini, sportif, sanatsal ve kültürel değeri olan aktivitelere katılmalarını ve kitap okumalarını önerdi.