20.11.2018 | Doğa Koleji

PROF. DR. DENİZ ÜLKE ARIBOĞAN, t-MBA GİRİŞİMCİLİK SEMİNERLERİNİN KONUĞU OLDU

Her yıl Kasım ayında gerçekleşen t-MBA Girişimcilik Seminerleri çerçevesinde Doğa Koleji Kurtköy Kampüsü öğrencileri Prof. Dr. Deniz Ülke Arıboğan’ı ağırladı.

20.11.2018 | Doğa Koleji

20 KASIM DÜNYA ÇOCUK HAKLARI GÜNÜ KUTLU OLSUN

Çocuklar ulusların geleceğidir! Tüm çocukların eşit haklara sahip olduğu aydınlık bir dünya diliyoruz. 20 Kasım Dünya Çocuk Hakları Günü kutlu olsun!

16.11.2018 | Doğa Koleji

DOĞA KOLEJİ MÜGE ÖĞRETMEN’İN SESİNİ DUYDU

Doğa Koleji Çayyolu Kampüsü öğrenci ve öğretmenleri, Erzurum’daki Müge Öğretmen'in yardım çağrısına kayıtsız kalmadı. “Haydi arkadaşının eğitimine destek ol!” sloganıyla yola çıkan Doğa Koleji, Erzurumlu öğrencileri sevindirdi.

19.11.2018 | Doğa Koleji

EKOLOJİ DERSİNDE BİR YAŞAM ALANI; TERARYUM

Doğa Koleji 3. Sınıf öğrencileri 12 – 16 Kasım tarihleri arasında ekoloji dersinde “Bir Yaşam Alanı: Teraryum” projesi ile “Toprak Katmanları ve Ekosistemler” konularını teraryum yaparak gerçekleştirdi.

17.11.2018 | Doğa Koleji

ATATÜRK ÖZLEMİ ve KASIMPATILARIMIZ

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ü anarken O'nun en sevdiği çiçeklerden biri olan kasımpatılarla okula gelen Doğa öğrencileri, bu rengarenk çiçekleri kampüslerinin bahçelerine dikerek Atatürk'ü andılar.

19.11.2018 | Doğa Koleji

ÖĞRENCİ MECLİSLERİNDEN “HER OKUL BİR KÜTÜPHANE PROJESİ” İLE 33.000 KİTAP BAĞIŞI

t-MBA Öğrenci Meclisleri, Dünya Çocuk Kitapları Haftası kapsamında başlattıkları “Her Okul Bir Kütüphane” projesi ile kütüphanesi olmayan devlet okullarına 33.000 adet kitap bağışı yaptı. Gururluyuz!

10.11.2018 | Doğa Koleji

FİKİRLERİYLE AYDINLANAN t-MBA ÖĞRENCİ MECLİSLERİ ATA'SINI BÜYÜK ÖZLEM İLE ANDI

Lise Öğrenci Meclisleri, Büyük Önder ve Başöğretmen Atatürk’e minnetini ve saygısını aramızdan ayrılışının 80. yılında gerçekleştirdiği etkinlikler ile gösterdi.

12.11.2018 | Doğa Koleji

GELENEKSEL DOĞA KOLEJİ 10 KASIM ATATÜRK'Ü ANMA SATRANÇ TURNUVASI GERÇEKLEŞTİ

Tüm Doğa Koleji kampüslerinde eş zamanlı gerçekleştirilen 10 Kasım Atatürk'ü Anma Satranç Turnuvası'nda 2. sınıf öğrencilerimiz mücadele ederek Atamızı andı!

13.11.2018 | Doğa Koleji

BUZ PATENİNDE BAŞARI DOĞA'NIN!

10 Kasım Gazi Mustafa Kemal Atatürk Ankara Şampiyonası'nda piste çıkan öğrencilerimiz bizleri gururlandırdı.

14.11.2018 | Doğa Koleji

DOĞA KOLEJİ 18. d’MUN KONFERANSI YİNE BAŞARIYLA SON BULDU

2018-2019 akademik yılının ilk d’MUN Konferansı 9-11 Kasım tarihleri arasında Antalya'da başarıyla gerçekleştirildi.