14.05.2019 | Doğa Koleji

ÖĞRENCİ MECLİSLERİ ANNELER GÜNÜ'NÜ BÜYÜK ÇOŞKU İLE KUTLADI!

Lise Öğrenci Meclisleri, en değerli varlıkları anneleri için birbirinden güzel organizasyonlar gerçekleştirerek bu anlamlı günü coşku ile kutladı.

14.05.2019 | Doğa Koleji

DÜNYAYI YÖNETECEK ÇOCUKLAR DOĞAYI SEVİYOR, KUMSALLARI TEMİZLEMEYE DEVAM EDİYOR

Doğa Koleji Bursa Özlüce Kampüsü ortaokul öğrenci meclisleri yarattıkları projelerle Bursa’da doğayı korumaya ve yaşamlara dokunmaya devam ediyor.

30.03.2019 | Doğa Koleji

t-MBA ÖĞRENCİ MECLİSLERİNDEN YAŞLILAR HAFTASINDA BÜYÜKLERİNİ ZİYARET

Sosyal sorumluluk projeleri ile farkındalık yaratan Öğrenci Meclisleri 18-24 Mart Yaşlılar Haftasında huzurevlerine ziyaret gerçekleştirerek büyükleri ile keyifli vakit geçirdi.

26.03.2019 | Doğa Koleji

t-MBA ÖĞRENCİ MECLİSLERİNDEN YGA’NIN "BİLİM SEFERBERLİĞİ" PROJESİNE BÜYÜK DESTEK!

Doğa Koleji t-MBA Öğrenci Meclisleri bu defa da bilim için seferber oldu! Young Guru Academy’nin (YGA) çocuklara bilimi sevdirmek için başlattığı sosyal kalkınma projesine Doğa Koleji Öğrenci Meclisleri destek vererek 6 devlet okuluna 65 bilim setini ulaştırdı ve bilim sahasında o eşsiz tecrübeyi deneyimledi.

09.03.2019 | Doğa Koleji

LİSE ÖĞRENCİ MECLİSLERİMİZ KADINLAR GÜNÜ'NÜ ANLAMLI ORGANİZASYONLARLA KUTLADI

İnsan hakları temelinde kadınların ekonomik, siyasi ve sosyal başarılarının kutlanmasına ayrılan bu önemli günde, Lise Öğrenci Meclislerimizin önderliğinde tüm öğrencilerimiz gerçekleştirdikleri organizasyonlar ile Türkiye’de kadınların geleceği için ilham verdi.

26.02.2019 | Doğa Koleji

ÖĞRENCİ MECLİSLERİ’NDEN ANADOLU’YA BİLİM SEFERBERLİĞİ!

Doğa Koleji t-MBA Öğrenci Meclisleri bu defa da bilim için seferber oldu! Young Guru Academy’nin (YGA) çocuklara bilimi sevdirmek için başlattığı sosyal kalkınma projesi “Anadolu’ya Bilim Göçü” Doğa Koleji Öğrenci Meclislerinin desteği ile çocukları bilimle buluşturacak.

16.01.2019 | Doğa Koleji

t-MBA ÖĞRENCİ MECLİSLERİ BASIN MENSUPLARININ 10 OCAK ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜNÜ KUTLADI!

Sosyal ve toplumsal konularda farkındalık yaratan meclis öğrencilerimiz, gazetecilik mesleğini icra eden basın mensuplarını ziyaret ederek 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutladı.

24.11.2018 | Doğa Koleji

t-MBA ÖĞRENCİ MECLİSLERİ HAZIRLADIKLARI SÜRPRİZLERLE ÖĞRETMENLERİNE UNUTULMAZ BİR GÜN YAŞATTI!

Tüm kampüslerimizde 24 Kasım Öğrenci Meclisleri, başarının mimarı öğretmenleri için bin bir emekle hazırladıkları organizasyonlar ile öğretmenlerine unutulmaz bir gün yaşattı.

22.11.2018 | Doğa Koleji

t-MBA ÖĞRENCİ MECLİSLERİ EĞİTİM KAMPI BAŞARIYLA GERÇEKLEŞTİ! GELECEĞİN LİDERLERİ YİNE ANTALYA’DA BULUŞTU!

Doğa Koleji t-MBA Bölümü tarafından her yıl düzenlenen “Öğrenci Meclisleri Eğitim Kampı” tüm Türkiye meclis başkanlarının katılımıyla Antalya’da başarıyla gerçekleşti. Edinilen bilgi ve kazanım çerçevesinde öğrenciler geleceğin liderleri olma yolunda ilk adımlarını attı.

19.11.2018 | Doğa Koleji

ÖĞRENCİ MECLİSLERİNDEN “HER OKUL BİR KÜTÜPHANE PROJESİ” İLE 33.000 KİTAP BAĞIŞI

t-MBA Öğrenci Meclisleri, Dünya Çocuk Kitapları Haftası kapsamında başlattıkları “Her Okul Bir Kütüphane” projesi ile kütüphanesi olmayan devlet okullarına 33.000 adet kitap bağışı yaptı. Gururluyuz!