27.03.2019 | Doğa Koleji

DÜNYA TİYATROLAR GÜNÜ KUTLU OLSUN!

Sahne sanatlarının insanları bir araya getirici gücünü anmanın yanı sıra, insanlar arasındaki anlayış ve barışı artırmak için bir fırsat olan 27 Mart Dünya Tiyatrolar Günü'nü ve dünyaya barış getiren bütün sanatçıları kutlarız.

30.03.2018 | Doğa Koleji

t-MBA ÖĞRENCİ MECLİSLERİ, DÜNYA TİYATROLAR GÜNÜ’NDE BAŞARILI OYUNCU ÖZGE ÖZDER’İ AĞIRLADI

Çamlıca Kampüsü Öğrenci Meclisi, başarılı oyuncu Özge Özder’i Dünya Tiyatro Günü kapsamında kampüslerine davet ederek keyifli bir organizasyona imza attı.

27.03.2018 | Doğa Koleji

DÜNYA TİYATROLAR GÜNÜ KUTLU OLSUN!

Sahne sanatlarının insanları bir araya getirici gücünü anmanın yanı sıra insanlar arasındaki anlayışı ve barışı artırmak için bir fırsat olan 27 Mart Dünya Tiyatrolar Günü'nü ve dünyaya barış getiren bütün sanatçıları kutlarız.

28.03.2016 | Doğa Koleji

DOĞA BİNİCİLİK KULÜBÜ 3 ÖĞRENCİ İLE 2016 YILI MİLLİ TAKIMLAR SQUAD PROGRAMINDA

26- 27 Mart 2016 İASK Kaya Baban Ligi 2. Ayak Engel Atlama Yarışmaları’nda Şevval Er 120 cm.’de 3. oldu.

05.02.2015 | Doğa Koleji

DOĞA HARİKASI ÖĞRETMENİM... OYUM SİZİN!

8 Aralık 2014 tarihinde başlayıp 23 Ocak 2015’te sona eren aday gösterme sürecinde öğrenci ve velilerimiz tüm öğretmenlerimizi aday gösterdi! Şimdi heyecanlı ve iddialı geçecek olan oylama sürecimiz başladı.