12.06.2015 | Doğa Koleji

ACIBADEM BİLİM OKULU MECLİSİ’NDEN YARDIMA MUHTAÇ KARDEŞLERİNE BÜYÜK DESTEK

Acıbadem Bilim Doğa Anadolu Lisesi Meclis Başkanlarınca düzenlenen yardım kampanyası yaşları 8-16 arasında olan yardıma muhtaç çocuklarla buluştu.

30.04.2015 | Doğa Koleji

YGS’de 6 PUAN TÜRÜNDE DE TÜRKİYE 1.’Sİ DOĞA!

YGS sonuçlarında çıkan tablo Doğa'nın istikrarlı başarısını gözler önüne seriyor.

26.02.2015 | Doğa Koleji

ÇİN HALK CUMHURİYETİ’NDEN ACIBADEM VE ÇAMLICA DOĞA ANADOLU LİSESİ’NE ZİYARET

Çin Halk Cumhuriyeti Milli Eğitim Bakanlığı’ndan gelen misafirlerimiz, t-MBA’i ve Doğa Koleji’ni yakından tanımak üzere Acıbadem Doğa Anadolu Lisesi ve Çamlıca Doğa Anadolu Lisesi’ne ziyarette bulundular.

12.03.2015 | Doğa Koleji

DOĞA OKULLARI TC4PI PROJESİ ÇERÇEVESİNDE “İŞ ÜZERİ İZLEME - JOB SHADOWING” HAFTASI GERÇEKLEŞTİRDİ

Uluslararası projelerdeki başarıları ile dikkat çeken Doğa Koleji, yabancı dil eğitimine yönelik yeni ve özgün uygulamalarıyla dersleri daha nitelikli hale getiriyor.

19.03.2015 | Doğa Koleji

9. d’MUN KONFERANSI BOLU'DA YAPILDI

2014-2015 akademik yılının ikinci d’MUN Konferansı Bolu Abant’ta 15-17 Mart 2015 tarihinde başarıyla gerçekleştirildi.

08.04.2015 | Doğa Koleji

DOĞA 1 MODEL UÇAKLARIMIZ HAVALANDI

Doğa Okulu öğrencileri özel eğitim modeli olan DOĞA 1 isimli Model Uçaklarını uçurmak için bir araya geldi. Mekanik ve Elektroniği buluşturan öğrencilerimiz kendi yaptıkları uçaklarını FUNFLY yarışmasında havalandırdı.

02.12.2014 | Doğa Koleji

LİSELERARASI GİRİŞİMCİLİK YARIŞMASI BİLGİLİ GİRİŞİMCİLER’DE DOĞA OKULLARI FARKI!

İstanbul Bilgi Üniversitesi tarafından düzenlenen Liselerarası Bilgili Girişimciler Yarışması'nda Türkiye çapında toplamda 79 proje içinden Acıbadem Doğa Okulu finale kaldı.

09.12.2014 | Doğa Koleji

t-MBA ÖĞRENCİLERİ İSTANBUL BAROSU STAJ EĞİTİM BAŞKANI AHMET BARUT’U SEMİNER KONUĞU OLARAK AĞIRLADILAR

Acıbadem Doğa Okulu 11. sınıf öğrencileri, t-MBA derslerinden biri olan Ticaret Hukuku dersi çerçevesinde, İstanbul Barosu Staj Eğitim Başkanı Ahmet Barut’u seminer konuğu olarak ağırladılar.

22.12.2014 | Doğa Koleji

ELİF ŞAFAK DOĞA OKULLARI ÖĞRENCİLERİYLE BULUŞTU!

Ünlü yazar Elif Şafak, Ataşehir ve Acıbadem Doğa Koleji'nde söyleşi programı ve imza günü için öğrencilerleydi.

30.12.2014 | Doğa Koleji

DOĞA OKULLARI ÖĞRENCİLERİ ÜNLÜLERLE RÖPORTAJ YAPIYOR!

Doğa Okulu Türkçe Bölümü’nün Türkçe dersi kapsamında 4 yıldır gerçekleştirdiği “Ünlülerle Röportaj” projesi tüm hızıyla devam ediyor. Ünlüler, röportaj için ortaokul öğrencilerimizle buluşuyor.