17.10.2018 | Doğa Koleji

İSTANBUL LİSE MECLİS BAŞKANLARI VİZYON TOPLANTISINDA ALİ RIZA LÜLE İLE BİR ARAYA GELDİ!

Demokratik bir seçim süreci ile seçilen öğrenci meclis başkanları, ilk vizyon toplantısını Beykoz kampüsünde Doğa Koleji Genel Müdürü Ali Rıza Lüle ile gerçekleştirdi.

18.09.2018 | Doğa Koleji

DOĞA KOLEJİ BODRUM KAMPÜSÜ EĞİTİME BAŞLADI

Eğitimde fark yaratan konseptleri ile Eğitimin Türkiye’deki Lideri Doğa Kolejinin Bodrum Kampüsü, 2018-2019 eğitim-öğretim yılında açılarak öğrencileri ile buluştu. Doğa Koleji Genel Müdürü Ali Rıza Lüle, Bodrum kampüsüne olan ilgiden oldukça memnun olduklarını belirterek, “Bodrumlu öğrencilerin akademik başarı rüzgarı, Bodrum Kampüsümüzden esecek” dedi.

15.08.2018 | Doğa Koleji

GENEL MÜDÜRÜMÜZ ALİ RIZA LÜLE, CNN TURK'TE SAİT GÜRSOY'UN SORULARINI YANITLADI

Genel Müdürümüz Ali Rıza Lüle, CNN Türk kanalında yayınlanan, sunuculuğunu Sait Gürsoy’un gerçekleştirdiği “Başarıya Doğru” programına konuk oldu.

18.08.2018 | Doğa Koleji

GENEL MÜDÜRÜMÜZ ALİ RIZA LÜLE ve YÖNETİCİLERİMİZDEN MEB'E KURUMSAL ZİYARET

Genel Müdürümüz Ali Rıza Lüle ve yöneticilerimiz, MEB Özel Öğretim Kurumları Genel Müdürlüğüne kurumsal ziyarette bulundular.

13.09.2018 | Doğa Koleji

DOĞA KOLEJİ AKADEMİK BAŞARISINI AĞRI'YA TAŞIYOR

Doğa Koleji Ağrı Kampüsü'nün açılışına katılan Doğa Koleji Genel Müdürü Ali Rıza Lüle, “akademik başarımızı Ağrı’ya taşımaktan son derece mutluyuz, Ağrıyı bundan sonra eğitimdeki başarısıyla konuşacağız” dedi.

14.09.2018 | Doğa Koleji

GENEL MÜDÜRÜMÜZ ALİ RIZA LÜLE'DEN YENİ DÖNEMDE BAŞARI MESAJI

Genel Müdürümüz Ali Rıza Lüle yeni eğitim yılında tüm öğrenci ve öğretmenlere başarılar diledi.

08.06.2018 | Doğa Koleji

GENEL MÜDÜRÜMÜZ ALİ RIZA LÜLE'NİN ÖĞRENCİ ve ÖĞRETMENLERE TATİL MESAJI

Doğa Koleji Genel Müdürü Ali Rıza Lüle, bugün başlayan yaz tatili sebebiyle öğretmen ve öğrencilere "İyi tatiller" diledi. Lüle, yaz tatilinde öğrencilerimize dinlenmelerini, sportif, sanatsal ve kültürel değeri olan aktivitelere katılmalarını ve kitap okumalarını önerdi.

11.07.2018 | Doğa Koleji

DOĞA KOLEJİ EN İTİBARLI OKUL MARKASI ÖDÜLÜNÜ ALDI

Türkiye İtibar Endeksi Araştırması sonuçlarına göre en itibarlı okul markası ödülüne layık görülen Doğa Kolejinin ödülünü, Genel Müdür Ali Rıza Lüle aldı.

20.06.2018 | Doğa Koleji

DOĞA KOLEJİ YAZ OKULU'NDA İLK DÖNEM DOLU DOLU BAŞLADI

Yaz coşkusunu doyasıya yaşatacak olan Doğa Koleji Yaz Okulu'nun öğrencileri, Genel Müdürümüz Ali Rıza Lüle'yi ziyaret etti.

04.07.2018 | Doğa Koleji

TOFD GENEL BAŞKANI'NDAN DOĞA'YA ANLAMLI ZİYARET

TOFD (Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği) Genel Başkanı Ramazan Baş ve Doğa Koleji Genel Müdürü Ali Rıza Lüle bir araya gelerek yeni dönemde gerçekleştirilecek sosyal sorumluluk projelerini görüştüler.