11.07.2018 | Doğa Koleji

DOĞA KOLEJİ EN İTİBARLI OKUL MARKASI ÖDÜLÜNÜ ALDI

Türkiye İtibar Endeksi Araştırması sonuçlarına göre en itibarlı okul markası ödülüne layık görülen Doğa Kolejinin ödülünü, Genel Müdür Ali Rıza Lüle aldı.

04.07.2018 | Doğa Koleji

TOFD GENEL BAŞKANI'NDAN DOĞA'YA ANLAMLI ZİYARET

TOFD (Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği) Genel Başkanı Ramazan Baş ve Doğa Koleji Genel Müdürü Ali Rıza Lüle bir araya gelerek yeni dönemde gerçekleştirilecek sosyal sorumluluk projelerini görüştüler.

20.06.2018 | Doğa Koleji

DOĞA KOLEJİ YAZ OKULU'NDA İLK DÖNEM DOLU DOLU BAŞLADI

Yaz coşkusunu doyasıya yaşatacak olan Doğa Koleji Yaz Okulu'nun öğrencileri, Genel Müdürümüz Ali Rıza Lüle'yi ziyaret etti.

08.06.2018 | Doğa Koleji

GENEL MÜDÜRÜMÜZ ALİ RIZA LÜLE'NİN ÖĞRENCİ ve ÖĞRETMENLERE TATİL MESAJI

Doğa Koleji Genel Müdürü Ali Rıza Lüle, bugün başlayan yaz tatili sebebiyle öğretmen ve öğrencilere "İyi tatiller" diledi. Lüle, yaz tatilinde öğrencilerimize dinlenmelerini, sportif, sanatsal ve kültürel değeri olan aktivitelere katılmalarını ve kitap okumalarını önerdi.

01.06.2018 | Doğa Koleji

ALİ RIZA LÜLE, LGS'YE GİRECEK TÜM ÖĞRENCİLERE BAŞARI DİLEDİ

Doğa Koleji Genel Müdürü Ali Rıza Lüle, 2 Haziran'da yapılacak olan ve yaklaşık 1 milyon öğrencinin gireceği LGS'de tüm öğrencilere başarılar diledi.

01.06.2018 | Doğa Koleji

ALİ RIZA LÜLE, DÜNYA ŞAMPİYONASI ÖNCESİNDE VOLEYBOL TAKIMIMIZI KAMPÜSÜNDE ZİYARET EDEREK BAŞARILAR DİLEDİ

Doğa Koleji Genel Müdürü Ali Rıza Lüle, 2 Haziran'daki 2018 Dünya Şampiyonası'na katılacak olan genç bayan voleybol takımımızla Acıbadem kampüsünde bir araya gelerek zorlu turnuvada başarılar diledi.

22.05.2018 | Doğa Koleji

GALATASARAY KULÜBÜNDEN DOĞA KOLEJİNE ANLAMLI ZİYARET

Galatasaray tekerlekli sandalye basketbol takımı, Doğa Koleji desteğini unutmayarak Avrupa şampiyonluk madalyalarını Doğa Koleji Genel Müdürü Ali Rıza Lüle’ye hediye etti.

22.05.2018 | Doğa Koleji

DEV ORGANİZASYONLARIN SUNUCULUĞUNU BAŞARIYLA YAPAN ÖĞRENCİLERİMİZ PLAKETLERİNİ GENEL MÜDÜRÜMÜZDEN ALDI!

Dünyanın en büyük amfi dersi olan 11. t-MBA Zirvesi ve gelenekselleşen 9. Halk Oyunları ve Dans Yarışması’nın Türkiye finalindeki zorlu sunuculuk görevlerini başarıyla göğüsleyen, performansları ile göz dolduran öğrencilerimiz Genel Müdür Ali Rıza Lüle ile bir araya gelerek başarı plaketlerini aldılar.

05.05.2018 | Doğa Koleji

DÜZCE KAMPÜSÜ ANAOKULU AÇILIŞI BAKAN FARUK ÖZLÜ'NÜN KATILIMIYLA GERÇEKLEŞTİ

Kampüs sayısını artırmaya devam eden Doğa Koleji, Düzce kampüsü içinde yeni bir anaokulunu eğitime açtı. Düzce anaokulu açılışına Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, Doğa Koleji Genel Müdürü Ali Rıza Lüle, Düzce kampüsü kurucusu Önder Tonyalı katıldı.

12.04.2018 | Doğa Koleji

DOĞA KOLEJİNDEN SAMSUN’A İKİNCİ KAMPÜS

Doğa Koleji Genel Müdürü Ali Rıza Lüle, Çarşamba’da açılacak yeni kampüs ile Doğa Kolejinin akademik başarısını Samsun’da arttıracaklarını dile getirdi.