06.03.2019 | Doğa Koleji

GENEL MÜDÜRÜMÜZ ALİ RIZA LÜLE VAN KAMPÜSÜMÜZÜ ZİYARET ETTİ

Doğa Koleji Genel Müdürü Ali Rıza Lüle, Van kampüsümüzü ziyaret ederek öğrencilerle ve yöneticilerle bir araya geldi.

11.02.2019 | Doğa Koleji

KARİYER PLANLAMASINDA SONA DOĞRU

Ara tatilin tadını çıkaran öğrenciler, ikinci dönemin başlamasıyla birlikte yoğun bir ders dönemine merhaba dedi. Doğa Koleji Genel Müdürü Ali Rıza Lüle, İkinci dönemin başlamasıyla birlikte lise öğrencilerinin geleceklerini ve kariyer planlamalarını şekillendirecek önemli kararları değerlendirdi.

14.09.2018 | Doğa Koleji

GENEL MÜDÜRÜMÜZ ALİ RIZA LÜLE'DEN YENİ DÖNEMDE BAŞARI MESAJI

Genel Müdürümüz Ali Rıza Lüle yeni eğitim yılında tüm öğrenci ve öğretmenlere başarılar diledi.

18.09.2018 | Doğa Koleji

DOĞA KOLEJİ BODRUM KAMPÜSÜ EĞİTİME BAŞLADI

Eğitimde fark yaratan konseptleri ile Eğitimin Türkiye’deki Lideri Doğa Kolejinin Bodrum Kampüsü, 2018-2019 eğitim-öğretim yılında açılarak öğrencileri ile buluştu. Doğa Koleji Genel Müdürü Ali Rıza Lüle, Bodrum kampüsüne olan ilgiden oldukça memnun olduklarını belirterek, “Bodrumlu öğrencilerin akademik başarı rüzgarı, Bodrum Kampüsümüzden esecek” dedi.

17.10.2018 | Doğa Koleji

İSTANBUL LİSE MECLİS BAŞKANLARI VİZYON TOPLANTISINDA ALİ RIZA LÜLE İLE BİR ARAYA GELDİ!

Demokratik bir seçim süreci ile seçilen öğrenci meclis başkanları, ilk vizyon toplantısını Beykoz kampüsünde Doğa Koleji Genel Müdürü Ali Rıza Lüle ile gerçekleştirdi.

23.11.2018 | Doğa Koleji

GENEL MÜDÜRÜMÜZ ALİ RIZA LÜLE 24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ'NÜ KUTLADI

Genel Müdürümüz Ali Rıza Lüle, öğretmenlik mesleğinin emek, özveri, sabır ve hoşgörü ile yapılabileceğine dikkat çekerek tüm öğretmenlerin 24 Kasım Öğretmenler Günü'nü kutladı.

11.07.2018 | Doğa Koleji

DOĞA KOLEJİ EN İTİBARLI OKUL MARKASI ÖDÜLÜNÜ ALDI

Türkiye İtibar Endeksi Araştırması sonuçlarına göre en itibarlı okul markası ödülüne layık görülen Doğa Kolejinin ödülünü, Genel Müdür Ali Rıza Lüle aldı.

15.08.2018 | Doğa Koleji

GENEL MÜDÜRÜMÜZ ALİ RIZA LÜLE, CNN TURK'TE SAİT GÜRSOY'UN SORULARINI YANITLADI

Genel Müdürümüz Ali Rıza Lüle, CNN Türk kanalında yayınlanan, sunuculuğunu Sait Gürsoy’un gerçekleştirdiği “Başarıya Doğru” programına konuk oldu.

18.08.2018 | Doğa Koleji

GENEL MÜDÜRÜMÜZ ALİ RIZA LÜLE ve YÖNETİCİLERİMİZDEN MEB'E KURUMSAL ZİYARET

Genel Müdürümüz Ali Rıza Lüle ve yöneticilerimiz, MEB Özel Öğretim Kurumları Genel Müdürlüğüne kurumsal ziyarette bulundular.

13.09.2018 | Doğa Koleji

DOĞA KOLEJİ AKADEMİK BAŞARISINI AĞRI'YA TAŞIYOR

Doğa Koleji Ağrı Kampüsü'nün açılışına katılan Doğa Koleji Genel Müdürü Ali Rıza Lüle, “akademik başarımızı Ağrı’ya taşımaktan son derece mutluyuz, Ağrıyı bundan sonra eğitimdeki başarısıyla konuşacağız” dedi.