09.01.2020 | Doğa Koleji

DOĞA KOLEJİ ÖĞRENCİLERİ KÜTÜPHANESİ OLMAYAN OKULLARA 20.000 KİTAP BAĞIŞI YAPTI

Doğa Koleji t-MBA Liderlik Akademisi öğrencileri tarafından başlatılan “Her Okul Bir Kütüphane” projesi ile kütüphanesi olmayan devlet okullarına 20.000 adet kitap bağışı yapıldı.

04.11.2019 | Doğa Koleji

ÖĞRENCİLERİMİZ 41. İSTANBUL MARATONU’NDA LÖSEMİLİ ÇOCUKLAR İÇİN KOŞTU!

Doğa Kolejinin 9. ve 10. sınıf öğrencileri; 3 Kasım’da gerçekleşen 41. İstanbul Maratonu’na “Doğa İyiliğe Koşuyor” sloganı ile katıldı.

25.10.2019 | Doğa Koleji

41. İSTANBUL MARATONUNU’NDA “DOĞA İYİLİĞE KOŞUYOR”

Doğa Koleji, t-MBA Liderlik Akademisi öğrencileri, başlattıkları sosyal sorumluluk projesi kapsamında adımlarını iyilik için atarak lösemili ve kanserli çocuklar için 3 Kasım’da gerçekleşecek 41. İstanbul Maratonu’nda “Doğa İyiliğe Koşuyor” sloganı ile maratondaki yerini alacak.

24.10.2019 | Doğa Koleji

t-MBA LİDERLİK AKADEMİSİ “HER OKUL BİR KÜTÜPHANE” PROJESİ İLE 95 DEVLET OKULUNA KİTAP BAĞIŞINDA BULUNUYOR!

t-MBA liderlik akademisi öğrencileri “Her Okul Bir Kütüphane” projesi ile Dünya Çocuk Kitapları Haftası kapsamında dev projeye imza atmaya hazırlanıyor.

18.10.2019 | Doğa Koleji

DOĞA’DAN LÖSEV’E TAM DESTEK!

Doğa Koleji, Türkiye genelindeki tüm kampüslerine LÖSEV bağış kumbarası yerleştirdi. Bağış kumbaralarında tüm yıl toplanan paralarla, lösemili çocukların eğitim, sağlık, kıyafet, gıda ve ilaç gibi çeşitli masraflarına destek sağlanacak. Öğrenciler, öğretmenler, okul yöneticileri, personel ve veliler, yardım kampanyası için seferber oldu.

07.10.2019 | Doğa Koleji

LİSE ÖĞRENCİLERİMİZ 4 EKİM DÜNYA HAYVANLARI KORUMA GÜNÜNDE FARKINDALIK YARATTI!

Liderlik akademisi öğrencileri gerçekleştirdikleri etkinlikler ile kampüslerinde farkındalık yaratarak hem sokak hayvanlarına hem de barınaklara yardım eli uzattı.

04.10.2019 | Doğa Koleji

ÖĞRENCİLERİMİZDEN HAYVAN DOSTLARI İÇİN ANLAMLI PROJELER

Doğa Koleji öğrencileri, “4 Ekim Hayvanları Koruma Günü” etkinlikleri kapsamında hayvan dostları için önemli projelere imza attı.

30.09.2019 | Doğa Koleji

6.SI DÜZENLENEN “BİR KAP MUTLULUK PROJESİ” BAŞLADI!

Geleneksel “4 Ekim Hayvanları Koruma Günü” etkinlikleri kapsamında Doğa Koleji öğrencileri, hayvan dostları için yine önemli bir projeye imza atıyor.

28.09.2019 | Doğa Koleji

TOFD GENEL BAŞKANI, DOĞA KOLEJİ’NE ZİYARETTE BULUNDU

Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği Başkanı Ramazan Baş ve dernek yetkilileri, Doğa Koleji Genel Müdürü Ali Rıza Lüle’yi ziyaret ederek sosyal sorumluluk projeleri hakkında görüşmeler yaptı.

02.05.2019 | Doğa Koleji

9. GELENEKSEL SANAT VE EKOLOJİ FESTİVALİ 4500 VELİ VE ÖĞRENCİMİZİN KATILIMI İLE GERÇEKLEŞTİ

Doğa eğitiminin en kısa tarifi “doğanın dilinin öğrenilmesi” dir. Geleneksel Sanat ve Ekoloji Festivali’nde 4500 veli ve öğrencilerimizle doğanın içerisinde bir gün geçirdik.