17.01.2019 | Doğa Koleji

KARNE GÜNÜ GELİYOR! DOĞA KOLEJİ UZMANLARINDAN VELİLERE KARNE VE TATİL ÖNERİLERİ

Ara tatili en verimli şekilde geçirmek için tavsiyelerde bulunan Doğa Koleji Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Bölüm Başkanı Sibel İzgiman: ‘Tatilde planlanan aktiviteler, kalem kağıt içeren etkinliklerden çok; etkin öğrenmeyi sağlayacak, çocuğun aktif olduğu motivasyon artırıcı etkinlikler olmalıdır’ dedi.

16.01.2019 | Doğa Koleji

BURSLULUK SINAVI'NDA BİZİ TERCİH EDEN 211.572 ÖĞRENCİYE ve VELİLERİNE TEŞEKKÜR EDERİZ!

Doğa Kolejinin, başarılı öğrencileri %100'e varan burs oranlarıyla ödüllendirdiği 12-13 Ocak Bursluluk Sınavı rekor katılımla tamamlandı. Bursluluk Sınavı'nda bizi tercih eden 211.572 öğrenciye ve velilerine teşekkür ederiz.

15.01.2019 | Doğa Koleji

BURSA’DA BASKETBOLUN DEĞİŞMEZ ŞAMPİYONU DOĞA KOLEJİ ÖZLÜCE KAMPÜSÜ

Doğa Koleji Bursa Özlüce Kampüsü Genç Erkek B Basketbol takımı Bursa şampiyonluğunu ilan etti.

15.01.2019 | Doğa Koleji

TEKVANDODA BAŞARI SÜRÜYOR

Doğa Kolejinde spor başarıları sürüyor! Öğrencimiz Mehmet Eren Koçak İstanbul 3.lüğü ile bizleri gururlandırdı.

12.01.2019 | Doğa Koleji

BU YIL 7.Sİ DÜZENLENEN DOĞA KOLEJİ 4. SINIFLAR MÜZİK BİLGİ YARIŞMASI SONUÇLANDI

Kampüslerini temsilen 4. sınıf öğrencilerinin yarıştığı geleneksel Doğa Koleji Müzik Bilgi Yarışması'nda öğrencilerimiz kıyasıya yarıştı.

11.01.2019 | Doğa Koleji

12-13 OCAK 2019 DOĞA KOLEJİ BURSLULUK SINAVI'NDA REKOR KATILIM

Doğa Kolejinin, başarıyı %100'e varan burs oranlarıyla ödüllendirdiği Doğa Koleji Bursluluk Sınavı başvuruları sona erdi. Bursluluk Sınavı'nda bizi tercih eden 211.572 öğrenciye ve velilerine teşekkür ederiz.

10.01.2019 | Doğa Koleji

2. t-MBA YENİ ÜRÜN ÇALIŞTAYI 24-25-26 ŞUBAT’TA ANTALYA’DA BAŞLIYOR

Sadece Doğa Kolejine özgü Türkiye’nin yenilikçi eğitim modeli t-MBA çatısı altında gerçekleşen t-MBA Yeni Ürün Çalıştayı 24-25-26 Şubat tarihlerinde Antalya’da düzenlenecek.

10.01.2019 | Doğa Koleji

DOĞA KOLEJİNDEN 3214 PROJE İLE REKOR BAŞVURU

Proje modelli eğitim anlayışıyla, bilimsel araştırma projelerinde her yıl rekor başarılar elde eden Doğa Koleji öğrencileri, bu yıl toplam proje sayısında 3214’e ulaşarak özel okullar arasında yeni bir rekora imza attı.

08.01.2019 | Doğa Koleji

MERCEDES BENZ HAFİF ARAÇLAR İCRA KURULU ÜYESİ TUFAN AKDENİZ ÖĞRENCİLERİMİZLE BİR ARAYA GELDİ

Doğa Koleji öğrencileri t-MBA Girişimcilik ve İnovasyon Seminerleri kapsamında iş dünyasının başarılı rol modelleri ile bir araya gelmeye devam ediyorlar. Mercedes Benz Hafif Ticari Araçlar İcra Kurulu Üyesi Tufan Akdeniz Acıbadem kampüsünde öğrencilerimizle buluştu.

07.01.2019 | Doğa Koleji

GELENEKSEL 4. SINIFLAR MÜZİK BİLGİ YARIŞMASI BAŞLIYOR

Kampüslerini temsilen 4. sınıf öğrencilerinin yarışacağı geleneksel Doğa Koleji Müzik Bilgi Yarışması için geri sayım başladı!