26.05.2018 | Doğa Koleji

DOĞA’YA YAZ TÜRKİYE GENELİ 5. ÖYKÜ YARIŞMASI’NIN ÖDÜLLERİ SAHİPLERİNİ BULDU

Doğa Koleji tarafından 2014’ten bu yana düzenlenen Doğa’ya Yaz Ulusal Öykü Yarışması’nın bu yılki ödül töreni 25 Mayıs’ta Ataşehir 3 Bilim Kampüsünde gerçekleştirildi.

23.05.2018 | Doğa Koleji

d’MUN ALL-STAR KONFERANSI, 19 MAYIS COŞKUSUYLA BOLU ABANT'TA GERÇEKLEŞTİ

d’MUN Konferanslarında ödül alan delegelerin katıldığı ve ilk kez düzenlenen d’MUN ALL-STAR Konferansı, 18-19-20 Mayıs tarihlerinde Bolu Abant’ta gerçekleşti.

19.05.2018 | Doğa Koleji

ÖĞRENCİMİZ ASYANİL KOÇYİĞİT, NOBEL KİMYA ÖDÜLLÜ TÜRK BİLİM İNSANI PROF. DR. AZİZ SANCAR İLE RÖPORTAJ GERÇEKLEŞTİRDİ!

Doğa Koleji Mersin kampüsü öğrenci meclis başkanımız Asyanil Koçyiğit, 2015 Nobel Kimya ödülünü alan Türk bilim insanı Prof. Dr. Aziz Sancar ile öğrencilerimizin kariyer yolculuklarına ışık tutacak röportaj gerçekleştirdi.

21.05.2018 | Doğa Koleji

TÜRKİYE BİNİCİLİK ŞAMPİYONASI'NDA ÖĞRENCİLERİMİZDEN BÜYÜK BAŞARI!

18-20 Mayıs tarihleri arasında düzenlenen 2018 Engel Atlama Türkiye Şampiyonası'nda Doğa Binicilik Kulübü öğrencilerimiz yine sayısız kupa ve dereceyle bizleri gururlandırdı.

22.05.2018 | Doğa Koleji

DEV ORGANİZASYONLARIN SUNUCULUĞUNU BAŞARIYLA YAPAN ÖĞRENCİLERİMİZ PLAKETLERİNİ GENEL MÜDÜRÜMÜZDEN ALDI!

Dünyanın en büyük amfi dersi olan 11. t-MBA Zirvesi ve gelenekselleşen 9. Halk Oyunları ve Dans Yarışması’nın Türkiye finalindeki zorlu sunuculuk görevlerini başarıyla göğüsleyen, performansları ile göz dolduran öğrencilerimiz Genel Müdür Ali Rıza Lüle ile bir araya gelerek başarı plaketlerini aldılar.

22.05.2018 | Doğa Koleji

GALATASARAY KULÜBÜNDEN DOĞA KOLEJİNE ANLAMLI ZİYARET

Galatasaray tekerlekli sandalye basketbol takımı, Doğa Koleji desteğini unutmayarak Avrupa şampiyonluk madalyalarını Doğa Koleji Genel Müdürü Ali Rıza Lüle’ye hediye etti.

16.05.2018 | Doğa Koleji

LİSE ÖĞRENCİLERİMİZİN HAZIRLADIĞI MATEMATİK PROJESİ ANTALYA BİRİNCİSİ

“Mod ve Asallık Tabanlı Füzyon Şifreleme” isimli matematik projemizle Antalya birinciliği Doğa'nın!

16.05.2018 | Doğa Koleji

BİNİCİLİK KULÜBÜMÜZDEN BAŞARI

Binicilik kulübü öğrencilerimizden Nuri Oğlakçı Kupasında başarı!

17.05.2018 | Doğa Koleji

BİR SENE BOYUNCA BÜYÜK PROJELERE İMZA ATAN MECLİS BAŞKANLARI BİR ARAYA GELEREK ZAFER KUTLAMASI GERÇEKLEŞTİRDİ!

Meclis Başkanları, bir sene boyunca gerçekleştirdikleri sayısız başarılarını Doğa Koleji Genel Merkezi'nde Akademik Direktör Salih Akbay ile bir araya gelerek gururla kutladılar.

17.05.2018 | Doğa Koleji

DOĞA’YA ÜSTÜN KODLAMA EĞİTİMİ İLE GELEN TÜBİTAK ÖDÜLÜ

Doğa Koleji Ankara İncek kampüsü 6'ncı sınıf öğrencileri Lamia Talya Ünsal ve Özgür Doruk Demiralp, Türkiye Bilimsel Ve Teknolojik Araştırma Kurumu'nun (TÜBİTAK) düzenlediği 12. Ortaokul Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması'nda 'akıllı tarım sistemleri uygulaması' projeleriyle kodlama alanında Türkiye birincisi oldular.