17.10.2018 | Doğa Koleji

PROJE MODELLİ LİSE EĞİTİMİ İLE ÖĞRENCİ BAŞARILARIMIZ ARTARAK DEVAM EDİYOR

Doğa Koleji Liselerinde uygulanan “Proje Modelli Lise Eğitimi” meyvelerini vermeye başladı. Doğa Koleji Antalya Bilim Kampüsü'nden 2 öğrencilerimiz yazdıkları bilimsel makalelerle kendi alanlarında Türkiye’deki 10 finalistten biri oldular.

17.10.2018 | Doğa Koleji

İSTANBUL LİSE MECLİS BAŞKANLARI VİZYON TOPLANTISINDA ALİ RIZA LÜLE İLE BİR ARAYA GELDİ!

Demokratik bir seçim süreci ile seçilen öğrenci meclis başkanları, ilk vizyon toplantısını Beykoz kampüsünde Doğa Koleji Genel Müdürü Ali Rıza Lüle ile gerçekleştirdi.

16.10.2018 | Doğa Koleji

DOĞA KOLEJİ BİNİCİLİK KULÜBÜ ANKARA'DA OKULUMUZU BAŞARIYLA TEMSİL ETTİ

28-30 Eylül tarihlerinde düzenlenen ve Ankara’da Başkent Binicilik Kulübünün ev sahipliğini yaptığı TBMM ve Genel Kurmay Başkanlığı Kupası Engel Atlama Yarışmaları’nda Doğa Koleji Binicilik Kulübü her zamanki gibi görevinin başındaydı.

16.10.2018 | Doğa Koleji

KARATEDE AVRUPA ŞAMPİYONLUĞU BU SENE DE DOĞA'NIN

Doğa Koleji Kadıköy kampüsü öğrencilerimizden Irmak Maral Korkmaz Roma'da gerçekleştirilen Avrupa Kulüpler Arası Karate Şampiyonası'ndan altın madalyayla döndü.

13.10.2018 | Doğa Koleji

ÖĞRENCİLERİMİZ MOSTRATEC BİLİM OLİMPİYATLARI FİNALİ İÇİN BİR KEZ DAHA BREZİLYA'DA

Doğa Koleji öğrencileri dünyanın en saygın bilim organizasyonları arasında yer alan MOSTRATEC Bilim Olimpiyatları'nda okulumuzu ve ülkemizi temsil etmek üzere bir kez daha Brezilya yolcusu...

10.10.2018 | Doğa Koleji

t- MBA ÖĞRENCİ MECLİS SEÇİMLERİNDE KOLTUKLAR SAHİPLERİNİ BULDU! TÜM KAMPÜSLERİMİZDE DEMOKRASİ ŞÖLENİ YAŞANDI!

Kıyasıya rekabetin yaşandığı Doğa Koleji Liselerinde, öğrenci meclis seçimleri sonuçlandı. Demokratik bir seçim süreci geçiren meclis başkan adayları tüm kampüslerde arkadaşlarının oyunu alabilmek için büyük mücadele verdi.

09.10.2018 | Doğa Koleji

BİRİNCİ OLMAK İÇİN DEĞİL, BİLİNÇLİ OLMAK İÇİN RUNTOFD 2018’DE KOŞTUK

Engelli bireylere ve onların sosyal hayattaki engellerine dikkat çekmek için Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği tarafından düzenlenen RUNTOFD yarışlarına Doğa Koleji öğrencileri damgasını vurdu.

03.10.2018 | Doğa Koleji

DOĞA KOLEJİ BİNİCİLİK KULÜBÜ SEZONA EMİN ADIMLARLA BAŞLADI

22-23 Eylül tarihlerinde düzenlenen 2018 Türkiye Jokey Kulübü Kupası ve Infinity Wellness Clinic Kupası ve İstanbul Atlı Spor Kulübü Engel Atlama Yarışmaları’nda koşan Doğa Koleji Binicilik Kulübü öğrencilerimiz başarılarıyla bizleri gururlandırdı.

04.10.2018 | Doğa Koleji

ZONGULDAK EREĞLİ KAMPÜSÜMÜZDEN AÇIK SU YÜZME ŞAMPİYONASINDA BÜYÜK BAŞARI!

Yeni dönemde Doğa Koleji ailesine katılan Zonguldak Ereğli kampüsümüz öğrencilerinden Ceren Yazıcıoğlu, Aquamasters Açık Su Yüzme Şampiyonası'nda kazandığı derecelerle bizleri gururlandırdı.

08.10.2018 | Doğa Koleji

DOĞA'DAN AB’YE EĞİTİM İHRACATI

Doğa Koleji, Avrupa Birliği CARMA projesinde Türk öğretmenleri tarafından hazırlanan CodeMath’i, AB ülkelerinin eğitimdeki karar alıcılarına tanıttı. CodeMath, ilkokul öğrencilerine kodlama eğitimi ile oyunlaştırma metodunu kullanarak matematik öğretiyor.