24.02.2020 | Doğa Koleji

BURSA FLL YEREL TURNUVASI'NDA ÖĞRENCİLERİMİZE TOPLAM 5 ÖDÜL

Devam eden FIRST Lego League (FLL) yerel turnuvalarında bu hafta da Doğa Koleji öğrencileri ödülleri topladı.

21.02.2020 | Doğa Koleji

BURSA'DAN TÜRKİYE FİNALLERİNE

Bursa Özlüce Kampüsü Genç Erkek Basketbol Takımımız, Bursa grup şampiyonasından 1.likle çıkarak Türkiye finalleri yoluna koyuldu.

19.02.2020 | Doğa Koleji

DOĞA ÖĞRENCİSİ 4. KEZ TÜRKİYE WUSHU ŞAMPİYONU!

Doğa Koleji Florya Kampüsü 4. sınıf öğrencisi Mahlas Tuna Yılmaz, Antalya’da düzenlenen Türkiye Wushu Şampiyonası’nda Minik Erkekler Dao Shu kategorisinde Türkiye Şampiyonu oldu.

19.02.2020 | Doğa Koleji

SAKARYA'NIN SATRANÇ ŞAMPİYONU DOĞA

Sakarya Kampüsü küçük satranç takımımızdan bir şampiyonluk daha!

18.02.2020 | Doğa Koleji

İZMİR'DEN TENİS ŞAMPİYONLUĞU!

Mavişehir 2 Bilim Kampüsü küçük kız tenis takımımız İzmir'in şampiyonu oldu.

17.02.2020 | Doğa Koleji

2020 DOĞA KOLEJİ BURSLULUK SINAVI BAŞARIYLA GERÇEKLEŞTİ

Eğitimde fırsat eşitliği sağlama hedefiyle başarılı öğrencilere burs desteğinde bulunan Doğa Koleji’nin 15-16 Şubat tarihlerinde gerçekleşen bursluluk sınavı, yüksek bir başvuru ve katılım oranıyla gerçekleşti.

17.02.2020 | Doğa Koleji

FIRST LEGO League (FLL) İZMİR BÖLGE TURNUVASI'NDA BAŞARI

2020 FIRST® LEGO® League (FLL) etkinliğinin İzmir Bölge Turnuvası 68 takımın katılımı ile 16 Şubat'ta Fuarİzmir'de gerçekleşti.

15.02.2020 | Doğa Koleji

İTÜ REKTÖRÜ PROF. DR. MEHMET KARACA’DAN DOĞALILARA DESTEK

İstanbul Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Karaca ve Doğa Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Serhat Özeren, Doğa Koleji Okula Giriş ve Bursluluk Sınavı öncesi Sarıyer Kampüsümüzü ziyaret ederek veli ve öğrencilerimizle buluştu.

13.02.2020 | Doğa Koleji

DOĞA KOLEJİ, ESKİŞEHİR SATRANÇ ŞAMPİYONU OLDU

Doğa Koleji Eskişehir Kampüsü Satranç Takımı, 2019-2020 Okul Sporları Satranç Turnuvası'nda Küçükler Kız İl Birinciliği alarak Eskişehir Şampiyonu oldu.

12.02.2020 | Doğa Koleji

TÜRKİYE'NİN DÖRT BİR YANINDAN ŞAMPİYONLUK HABERLERİ GELİYOR!

Türkiye genelinde devam eden okul sporları il müsabakalarında Doğa Koleji öğrencileri farkını ortaya koyuyor. Hentboldan yüzmeye bir çok branşta mücadele eden tüm genç sporcularımızı tebrik ederiz.