09.08.2018 | Doğa Koleji

DOĞA KOLEJİ, 2018'DE YİNE CAPITAL500 LİSTESİNDEKİ TEK EĞİTİM KURUMU OLMAYI BAŞARDI

Capital Dergisi, Türkiye’nin en büyük şirketlerinin sıralandığı 500 şirket listesini açıkladı. Doğa Koleji Capital500 sıralamasında 260. sırada yer alarak listeye giren tek eğitim kurumu oldu.

08.08.2018 | Doğa Koleji

CARMA PROJESİ FİNAL KONFERANSI 4-5 EKİM'DE BRÜKSEL'DE!

“Dünya Öğretmenler Günü” vesilesiyle, CARMA projesinin okullarda işbirlikli öğrenme uygulamalarının sonuçları, projenin öğretmenler ve öğrenciler üzerindeki etkisinin bir sonucu olarak geliştirilen politika önerileri sunulacak.

02.08.2018 | Doğa Koleji

ÜNİVERSİTE TERCİH DÖNEMİNDE DOĞA YANINIZDA

Üniversite tercihleri başarı sıralamalarının ötesinde kariyer planlamasının bir parçasıdır. Tercih bildirimi için son gün 14 Ağustos!

24.07.2018 | Doğa Koleji

DOĞA KOLEJİ BİLİM KAMPI DÜNYAYA ÖRNEK OLUYOR!

Doğa Kolejinin 2007’de İzmir’de Uzay Kampı’nın partnerliğinde hayata geçirdiği ‘Bilim Kampı’ model oldu.

13.07.2018 | Doğa Koleji

DOĞA KOLEJİ YAZ OKULU'NUN İLK DÖNEMİ BAŞARIYLA TAMAMLANDI, ÖĞRENCİLER SERTİFİKALARINI ALDI

Bu yaz 18 kampüste düzenlenen Doğa Koleji Yaz Okulu'nun birinci dönemi, coşkulu bir yaz partisi ve sertifika töreniyle tamamlandı.

10.07.2018 | Doğa Koleji

LGS BAŞARINIZI %100'E VARAN BURSLA ÖDÜLLENDİRİYORUZ

Doğa Koleji Anadolu Liseleri ve Fen&Tek Liseleri'nde LGS başarınızı %100'e varan bursla ödüllendiriyoruz.

07.07.2018 | Doğa Koleji

URFODU BİLİM TEMELLİ BİLGİ YARIŞMASI’NDA BİR ALTIN MADALYA DA MATEMATİKTEN

Bu yıl 14.sü düzenlenen Uluslararası URFODU Bilim Temelli Bilgi Yarışması'nda Doğa'ya bir altın madalya da matematik dalında geldi.

06.07.2018 | Doğa Koleji

DOĞA’DAN EĞİTİMDE FARK YARATAN KONSEPT; “PROJE” MODELİ İLE LİSE EĞİTİMİ

Doğa Koleji “Proje” modelli eğitim sistemi ile öğrenciler, doğayı ve olayları bilimsel açıdan değerlendirme yeteneği kazanırken akademik başarıda zirvedeki yerini alıyor.

01.07.2018 | Doğa Koleji

DOĞA KOLEJİ AKADEMİK KADROSUNDAN YKS (AYT ve TYT) DEĞERLENDİRMESİ

Yükseköğretim Kurumları Sınavı’nın (YKS ) ikinci oturumu Alan Yeterlilik Testi (AYT), bugün 13.15’te tamamlandı. Doğa Koleji akademik kadrosu sınavla ilgili önemli değerlendirmelerde bulundu. Doğa Koleji Rehberlik Bölüm Başkanı Sibel İzgiman ise sınav sonuçları açıklandıktan sonra yapılacak tercihler ile ilgili öğrencilere önemli tavsiyelerde bulundu.

30.06.2018 | Doğa Koleji

DOĞA KOLEJİ AKADEMİK KADROSUNDAN TYT DEĞERLENDİRMESİ

Yükseköğretim Kurumları Sınavı’nın (YKS ) birinci oturumu Temel Yeterlilik Testi (TYT), bugün 12:30’da sona erdi. Doğa Koleji akademik kadrosu sınavla ilgili önemli değerlendirmelerde bulundu. Doğa Rehberlik birimi, yarın gerçekleşecek ikinci oturum Alan Yeterlilik Sınavı (AYT) için ise önemli uyarılarda bulunmayı ihmal etmedi.