12.09.2019 | Doğa Koleji

DOĞA LİSELERİ “t-MBA LİDERLİK AKADEMİSİ” İLE İŞ DÜNYASINA HAZIRLANIYOR! SEÇİM SERÜVENİ BAŞLIYOR!

Eğitimde klasik kalıpları yıkarak “Yeni Nesil Eğitim” felsefesi ile eğitim veren Doğa Koleji Liselerinde “t-MBA Liderlik Akademisi “seçim süreci başlıyor. Öğrencilerimiz liderliğe ilk adımı atıyor!

24.07.2019 | Doğa Koleji

LİSE TANITIM GÜNLERİ'NİN İKİNCİSİ 20 TEMMUZ'DA GERÇEKLEŞTİ

Lise heyecanı yaşayan binlerce veli ve öğrenci, 20 Temmuz'da gerçekleştirilen Doğa Koleji Lise Tanıtım Günleri'nin ikincisinde bir araya geldi.

27.06.2019 | Doğa Koleji

TERCİH DÖNEMİNDE LGS BAŞARINIZI %100'E VARAN BURSLA ÖDÜLLENDİRİYORUZ

Doğa Koleji Anadolu Liseleri ve Fen&Tek Liseleri'nde LGS başarınızı %100'e varan bursla ödüllendiriyor sizi Türkiye'nin en ayrıcalıklı lise eğitimiyle tanıştırıyoruz.

03.06.2019 | Doğa Koleji

DOĞA KOLEJİ ÖĞRENCİLERİ PROJELERİNİ HARVARD ÜNİVERSİTESİNDE TANITACAK

Öğrencilerimizin geliştirdiği projeler Harvard Üniversitesinin gündeminde. Türk gençleri projelerini Harvard Üniversitesinde tanıtmak için yola çıktı.

04.03.2019 | Doğa Koleji

BASKETBOLDA ÇİFTE TÜRKİYE ŞAMPİYONLUĞU KAZANAN ÖĞRENCİLERİMİZ BİR KERE DAHA DÜNYA KUPASI YOLUNDA

Türkiye Liseler Basketbol Şampiyonasında 4 takımla finallere kalan Doğa Koleji, ulaşılması güç bir başarıyla hem genç kız hem genç erkek kategorisinde bir kere daha Türkiye Kupası'nı kazanan taraf oldu. Takımlarımız bu yıl her iki kategoride Dünya Şampiyonasında yer alarak ülkemizi temsil edecek.

26.02.2019 | Doğa Koleji

ÖĞRENCİ MECLİSLERİ’NDEN ANADOLU’YA BİLİM SEFERBERLİĞİ!

Doğa Koleji t-MBA Öğrenci Meclisleri bu defa da bilim için seferber oldu! Young Guru Academy’nin (YGA) çocuklara bilimi sevdirmek için başlattığı sosyal kalkınma projesi “Anadolu’ya Bilim Göçü” Doğa Koleji Öğrenci Meclislerinin desteği ile çocukları bilimle buluşturacak.

03.01.2019 | Doğa Koleji

BU YILIN İKİNCİ d'MUN BULUŞMASI, 22-23-24 MART TARİHLERİNDE ANTALYA'DA GERÇEKLEŞECEK

Doğa Kolejinde lise öğrencilerinin heyecanla beklediği 19. d’MUN Konferansı, 22-23-24 Mart 2019 tarihlerinde Antalya’da düzenleniyor.

10.10.2018 | Doğa Koleji

t- MBA ÖĞRENCİ MECLİS SEÇİMLERİNDE KOLTUKLAR SAHİPLERİNİ BULDU! TÜM KAMPÜSLERİMİZDE DEMOKRASİ ŞÖLENİ YAŞANDI!

Kıyasıya rekabetin yaşandığı Doğa Koleji Liselerinde, öğrenci meclis seçimleri sonuçlandı. Demokratik bir seçim süreci geçiren meclis başkan adayları tüm kampüslerde arkadaşlarının oyunu alabilmek için büyük mücadele verdi.

19.09.2018 | Doğa Koleji

DOĞA LİSELERİNDE KIYASIYA REKABETİN YAŞANACAĞI t-MBA ÖĞRENCİ MECLİS SEÇİMLERİ BAŞLIYOR!

Eğitimde klasik kalıpları yıkarak “Yeni Nesil Eğitim” felsefesi ile eğitim veren Doğa Koleji Liselerinde t-MBA Öğrenci Meclisleri seçim serüveni başlıyor.

15.05.2018 | Doğa Koleji

3500 DOĞA KOLEJİ ÖĞRENCİSİ, GURUR DOLU LİSEYE GEÇİŞ TÖRENİNDE MURAT BOZ'LA KEP ATTI!

Ortaokul eğitimini tamamlayan 3500 Doğa Koleji öğrencisi, Sinan Erdem Spor Salonu'nda gerçekleştirilen sevinç ve gurur dolu Liseye Geçiş Töreni'nde Murat Boz'la kep attı.