04.10.2019 | Doğa Koleji

BİLİMSEL PROJELERİ İLE GÖZ DOLDURAN ÖĞRENCİLERİMİZ BU YIL DA MOSTRATEC GELENEĞİNİ BOZMADI

Doğa Koleji öğrencileri dünyanın en saygın bilim organizasyonları arasında yer alan MOSTRATEC Bilim Olimpiyatları'nda okulumuzu ve ülkemizi temsil etmek üzere bir kez daha Brezilya yolcusu...

06.07.2019 | Doğa Koleji

GEN DEĞİŞİMİNİ ARAŞTIRAN TÜRK ÖĞRENCİ, AVRUPA’DA BİRİNCİ SEÇİLDİ

Acıbadem Doğa Fen ve Teknoloji Lisesi Hazırlık Sınıfı öğrencisi Eray Mercan, Avrupa İnsan Genetiği Topluluğu (ESHG) tarafından düzenlenen Avrupa DNA Günü Kompozisyon Yarışması European DNA Day Essay Contest 2019’da birinci oldu.

24.06.2019 | Doğa Koleji

DOĞA KOLEJİNDEN 2019 LGS’DE MUHTEŞEM BAŞARI

Doğa Koleji 8. sınıf öğrencilerinden, 2019 Liseye Geçiş Sınavına katılan 27 öğrenci tüm soruları doğru cevaplayarak Türkiye birincisi oldu. 64 öğrenci ise sadece 1 soruyu yanlış yanıtlarken 4012 öğrenci en az bir branşta tüm soruları doğru yanıtladı.

19.06.2019 | Doğa Koleji

GEN DEĞİŞİMİNİ ARAŞTIRAN TÜRK ÖĞRENCİ 21 ÜLKE ARASINDAN BİRİNCİ SEÇİLDİ

28.05.2019 | Doğa Koleji

VEX ROBOTICS TURNUVASI'NDA OMEGA BETA TAKIMIMIZ ŞAMPİYON OLDU

Büyükçekmece Doğa Koleji Fen ve Teknoloji Lisesi VEX Robotics Takımımız Omega Beta, TEVİTÖL’de Düzenlenen VEX Robotics Turnuvası’nda Şampiyon Oldu!

06.03.2019 | Doğa Koleji

ORTAOKUL ÖĞRENCİLERİ FEN VE TEKNOLOJİ LİSESİ DENEYİMİ KAZANDI

Doğa Koleji Bahçeşehir-2 Kampüsü’nde düzenlenen “Fen-Tek’te Bir Gün” etkinliğinde, ortaokul 8. sınıf öğrencileri Fen ve Teknoloji Lisesi eğitim programını deneyimleme fırsatı yakaladı.

18.09.2018 | Doğa Koleji

DOĞA KOLEJİ BODRUM KAMPÜSÜ EĞİTİME BAŞLADI

Eğitimde fark yaratan konseptleri ile Eğitimin Türkiye’deki Lideri Doğa Kolejinin Bodrum Kampüsü, 2018-2019 eğitim-öğretim yılında açılarak öğrencileri ile buluştu. Doğa Koleji Genel Müdürü Ali Rıza Lüle, Bodrum kampüsüne olan ilgiden oldukça memnun olduklarını belirterek, “Bodrumlu öğrencilerin akademik başarı rüzgarı, Bodrum Kampüsümüzden esecek” dedi.

04.09.2018 | Doğa Koleji

DOĞA KOLEJİ İLE BAŞARI RÜZGARI NEVŞEHİR'DE

Eğitimde fark yaratan konseptleri ile Eğitimin Türkiye’deki Lideri Doğa Koleji, Nevşehir’de 2018-2019 eğitim-öğretim yılında açılarak öğrencileri kaliteli eğitim ile buluşturacak.

15.08.2018 | Doğa Koleji

GENEL MÜDÜRÜMÜZ ALİ RIZA LÜLE, CNN TURK'TE SAİT GÜRSOY'UN SORULARINI YANITLADI

Genel Müdürümüz Ali Rıza Lüle, CNN Türk kanalında yayınlanan, sunuculuğunu Sait Gürsoy’un gerçekleştirdiği “Başarıya Doğru” programına konuk oldu.

18.07.2018 | Doğa Koleji

ANKARA KEÇİÖREN KAMPÜSÜ ÖĞRENCİLERİNİ BEKLİYOR!

Doğa Koleji ayrıcalıklı ve özgün eğitimiyle 2018 - 2019 Eğitim Öğretim Yılı'nda Ankara Keçiören'de öğrencileriyle buluşuyor. Kampüs; anaokulu, ilkokul, ortaokul, Anadolu lisesinin yanı sıra fen ve teknoloji lisesiyle de benzersiz bir eğitim sunacak.