25.11.2020 | Doğa Koleji

t-MBA LİDERLİK AKADEMİSİ UZAKTAN EĞİTİM SÜRECİNCE ÖĞRETMENLERİNE DUYGU DOLU ANLAR YAŞATTI

İTÜ ETA Vakfı Doğa Koleji t-MBA Liderlik Akademisi öğrencileri kendilerini tam donanımlı şekilde hayata hazırlayan öğretmenlerine uzaktan eğitim sürecinde hazırladıkları organizasyon ve video çekimleri ile duygu dolu anlar yaşattı.

17.11.2020 | Doğa Koleji

GELECEĞİN LİDERLERİ, ONLINE t-MBA LİDERLİK AKADEMİSİ EĞİTİM KAMPINDA BULUŞTU

İTÜ ETA Vakfı Doğa Koleji t-MBA (Teenager MBA) eğitim programıyla öğrenciler, liderlik vasıflarını ve ekip çalışması ruhunu lise çağında kazanarak, iş hayatına hazır bireyler olarak yetişiyor. Türkiye genelindeki tüm kampüslerin 500 Liderlik Akademisi öğrencisi online gerçekleşen ve 2 gün süren “Eğitim Kampı”nda bir araya geldi.

06.11.2020 | Doğa Koleji

GENEL MÜDÜR ALİ RIZA LÜLE: “EN BÜYÜK GÜCÜMÜZ BAŞARILARIMIZ”

İTÜ ETA Vakfı Doğa Koleji Genel Müdürü Ali Rıza Lüle, Giresun ve Ordu Doğa Koleji kampüslerinde “maske, mesafe, hijyen” kurallarını gözeterek tüm branşlardan zümre başkanlarıyla bir araya geldi. Genel Müdür Ali Rıza Lüle, “Öğrencilerimizin başarıları ve akademik kadromuz en büyük gücümüzdür” dedi.

05.11.2020 | Doğa Koleji

KÖŞE YAZISINDAN İLHAM ALARAK 15 BİN KİTAP TOPLADILAR

İTÜ ETA Vakfı Doğa Koleji öğrencileri, Giresun’un Dereli ilçesinde sel felaketinden etkilenen okulların kütüphaneleri için 15 bin adet kitap toplayarak Giresun’a ulaştırdı.

05.11.2020 | Doğa Koleji

500 LİDERLİK AKADEMİSİ ÖĞRENCİSİ “t-MBA LİDERLİK AKADEMİSİ EĞİTİM KAMPI”NDA BULUŞUYOR!

Tüm Türkiye kampüslerimizin liderlik akademisi öğrencileri 12- 13 Kasım tarihlerinde online gerçekleşecek “t-MBA Liderlik Akademisi Eğitim Kampı”nda bir araya gelerek alanında uzman eğitmen ve akademisyenlerden sertifikalı eğitim alacak.

03.11.2020 | Doğa Koleji

t-MBA LİDERLİK AKADEMİSİ ÖĞRENCİLERİNDEN İZMİR'E YARDIM ELİ

İzmir depreminin derin üzüntüsünü yaşarken t-MBA Liderlik Akademisi öğrencileri harekete geçti. Bölgede en çok ihtiyaç duyulan battaniye ve hijyen ürünlerinden oluşan 100 koli bugün İTÜ ETA Vakfı Torbalı Doğa Kolejinden yola çıkarttı.

26.10.2020 | Doğa Koleji

BU KIŞ DOĞAYI GİYDİRİYORUZ! HAYDİ DOĞA AİLESİ, ŞİMDİ HATAY İÇİN HAREKETE GEÇME ZAMANI

İTÜ ETA Vakfı Doğa Koleji t-MBA Liderlik Akademisi öğrencileri OGEM-VAK iş birliği ile Hatay’da meydana gelen yangında yok olan ormanlar için “Bir Fidan Bin Nefes” projesini başlattı.

26.10.2020 | Doğa Koleji

“HER OKUL BİR KÜTÜPHANE” PROJESİ İLE GİRESUN’DA YAŞANAN SEL AFETİNDE ETKİLENEN OKULLARA 15.000 ADET KİTAP

“Her Okul Bir Kütüphane” projesi kapsamında t-MBA Liderlik Akademisi öğrencilerinin Türkiye geneli başlattıkları kitap toplama kampanyası yine büyük başarıya imza attı. Toplanan 15.000 adet kitap Giresun’da yaşanan sel afetinde zarar gören okullara gönderiliyor.

14.10.2020 | Doğa Koleji

ONLINE “t-MBA LİDERLİK AKADEMİSİ” SEÇİMLERİ SONUÇLANDI!

İTÜ ETA Vakfı Doğa Koleji liselerinde liderlik akademisine aday öğrenciler yoğun mülakat sürecinin ardından seçim vaatlerini arkadaşlarına anlatarak onlardan destek istedi. Kıyasıya rekabetin yaşandığı propaganda sürecinde adaylar büyük mücadele verdi. Tüm kampüslerimiz yaşadıkları coşkulu propaganda sürecinin ardından 2020- 2021 eğitim öğretim yılı akademi liderlerini belirledi.

08.10.2020 | Doğa Koleji

t-MBA LİDERLİK AKADEMİSİ ADAYLARI ONLİNE MÜLAKAT SÜRECİ İLE BELİRLENDİ! KIYASIYA REKABET BAŞLADI

İTÜ ETA Vakfı Doğa Koleji’nin özgün t-MBA eğitim modeli kapsamında öğrencileri iş dünyasına ve geleceğe hazırlayan “t-MBA Liderlik Akademisi” bu yıl da coşkulu bir seçim sürecine hazırlanıyor. Türkiye geneli tüm kampüslerde gerçekleşen online mülakat süreci ile adaylar belirlendi. Kıyasıya rekabet başladı!