12.06.2018 | Doğa Koleji

İZMİR KAMPÜSLERİNİN MUHTEŞEM LİSEYE GEÇİŞ TÖRENİ İZMİR ARENA'DA GERÇEKLEŞTİ

Doğa Koleji İzmir kampüslerinde ortaokul eğitimini tamamlayan 300'den fazla öğrenci İzmir Arena'da gerçekleştirilen liseye geçiş ve kep atma töreninde Doğa Ailesi'ne gurur dolu bir gece yaşattı.

12.05.2017 | Doğa Koleji

8. SINIF ÖĞRENCİLERİMİZ, GURUR ve SEVİNÇ DOLU 2016-2017 LİSEYE GEÇİŞ TÖRENİNDE MUSTAFA SANDAL'LA KEP ATTI!

Doğa Koleji İstanbul kampüslerinde ortaokul eğitimini tamamlayan 3000'e yakın öğrenci Ülker Sports Arena'da gerçekleştirilen liseye geçiş ve kep atma töreninde Doğa Ailesi'ne gurur ve hüznü aynı anda yaşattı.

15.06.2015 | Doğa Koleji

DOĞA OKULLARI TEOG’DA YİNE TÜRKİYE’NİN ZİRVESİNDE!

Doğa Okulları alışılagelmiş akademik başarısını, bu yıl da kırılması çok zor rekor bir başarı ile TEOG’da da gösterdi. Doğa öğrencileri, TEOG’da büyük bir başarıya imza attı. TEOG sınavlarında 130 öğrenci soruların tamamını, 3379 öğrenci ise en az bir alanda bütün soruları doğru yanıtlayarak büyük bir başarı elde etti.

10.06.2016 | Doğa Koleji

DOĞA ÖĞRENCİLERİ, TEOG’DA YİNE ZİRVEYE ADLARINI YAZDILAR!

Geleceğin dünyasına hazır, tam donanımlı bireyler yetiştirme hedefiyle eğitim veren Doğa Okulları’nın başarısı sınavlarla da kanıtlanıyor.