24.03.2020 | Doğa Koleji

LİDERLİK AKADEMİSİ ÖĞRENCİLERİNDEN “EVDEKALTÜRKİYE” ÇAĞRISI

Doğa Koleji t-MBA Liderlik Akademisi öğrencileri tüm dünyayı etkisi altına alan Covid-19 tehdidine karşı “EvdeKalTürkiye” mesajı ile farkındalık yarattı.

23.03.2020 | Doğa Koleji

“DOĞA’M EVİMDE” İLE EĞİTİME DEVAM ÇAĞRISI

Doğa Koleji, Covid-19 tehdidine karşı Türkiye genelindeki tüm kampüslerindeki velileri, öğrencileri, öğretmenleri ve personeliyle birlik oldu.

17.02.2020 | Doğa Koleji

2020 DOĞA KOLEJİ BURSLULUK SINAVI BAŞARIYLA GERÇEKLEŞTİ

Eğitimde fırsat eşitliği sağlama hedefiyle başarılı öğrencilere burs desteğinde bulunan Doğa Koleji’nin 15-16 Şubat tarihlerinde gerçekleşen bursluluk sınavı, yüksek bir başvuru ve katılım oranıyla gerçekleşti.

06.02.2020 | Doğa Koleji

SEVGİMİZ KARTOPU GİBİ BÜYÜDÜ! 7000 İHTİYAÇLI ÖĞRENCİYİ BAŞTAN AYAĞI GİYDİRDİK!

Bu yıl 4.sünü gerçekleştirdiğimiz “Bu Kış Beni Sen Giydir” sosyal sorumluluk projesi kapsamında tüm Türkiye kampüslerimizin “Liderlik Akademisi” öğrencileri Türkiye’nin çeşitli illerindeki devlet okulları ile iletişime geçerek 7000 ihtiyaç sahibi öğrenciye kışlık giysi hediye etti.

09.01.2020 | Doğa Koleji

DOĞA KOLEJİ ÖĞRENCİLERİ KÜTÜPHANESİ OLMAYAN OKULLARA 20.000 KİTAP BAĞIŞI YAPTI

Doğa Koleji t-MBA Liderlik Akademisi öğrencileri tarafından başlatılan “Her Okul Bir Kütüphane” projesi ile kütüphanesi olmayan devlet okullarına 20.000 adet kitap bağışı yapıldı.

07.01.2020 | Doğa Koleji

GÖRME ENGELLİLERİN OKUMA YAZMA ÖĞRENMESİNİ KOLAYLAŞTIRAN ANLAMLI PROJE

Doğa Koleji Keçiören Kampüsü ortaokul FLL takımı Data Engineers, görme engelli arkadaşları için sosyal sorumluluk projesi yürüttü.

10.12.2019 | Doğa Koleji

DOĞA KOLEJİ ESKİŞEHİR KAMPÜSÜ'NDE t-MBA GİRİŞİMCİLİK VE İNOVASYON SEMİNERİ

t-MBA Girişimcilik ve İnovasyon Seminerlerinin Eskişehir misafirleri Eskişehir Sanayi Odası Başkanı Celalettin Kesikbaş ve Başkan Yardımcısı Fatih Düş oldu.

05.12.2019 | Doğa Koleji

BAŞARSOFT CEO’SU ALİM KÜÇÜKPEHLİVAN İLE t-MBA GİRİŞİMCİLİK SEMİNERLERİ'NDE BULUŞTUK

Global Girişimcilik Haftası kapsamında Başarsoft CEO’su Alim Küçükpehlivan girişimcilik hikayesini Ankara İncek kampüsü öğrencilerimizle paylaştı.

22.11.2019 | Doğa Koleji

DOĞA KOLEJİ ÖĞRENCİLERİ, t-MBA LİDERLİK AKADEMİSİ EĞİTİM KAMPI’NDA!

Doğa Kolejinin Türkiye genelindeki tüm kampüslerinin Liderlik Akademisi öğrencileri Antalya’da gerçekleşen “Eğitim Kampı”nda bir araya geldi.

04.11.2019 | Doğa Koleji

ÖĞRENCİLERİMİZ 41. İSTANBUL MARATONU’NDA LÖSEMİLİ ÇOCUKLAR İÇİN KOŞTU!

Doğa Kolejinin 9. ve 10. sınıf öğrencileri; 3 Kasım’da gerçekleşen 41. İstanbul Maratonu’na “Doğa İyiliğe Koşuyor” sloganı ile katıldı.