25.03.2019 | Doğa Koleji

OMURİLİK FELÇLİLERİNDEN “RÜYALAR VE MASKELER” GÖSTERİSİ

Doğa Koleji ve Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği iş birliğiyle, dernek tarafından hazırlanan “Rüyalar ve Maskeler” adlı müzikli gösteri, Doğa Koleji kampüslerinde sergileniyor.

03.12.2018 | Doğa Koleji

DOĞA KOLEJİ ENGELLERİ SANATLA AŞIYOR!

Doğa Koleji ve Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği (TOFD) tarafından ‘’Dostluk var, Engel yok’’ sloganı ile İstanbul kampüslerinde bütün yıl sürecek etkinlikler, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü'nde başladı.

09.10.2018 | Doğa Koleji

BİRİNCİ OLMAK İÇİN DEĞİL, BİLİNÇLİ OLMAK İÇİN RUNTOFD 2018’DE KOŞTUK

Engelli bireylere ve onların sosyal hayattaki engellerine dikkat çekmek için Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği tarafından düzenlenen RUNTOFD yarışlarına Doğa Koleji öğrencileri damgasını vurdu.

16.05.2017 | Doğa Koleji

ORTAOKUL ÖĞRENCİ MECLİSLERİMİZDEN TÜRKİYE OMURİLİK FELÇLİLERİ DERNEĞİ İŞ BİRLİĞİYLE TEKERLEKLİ SANDALYE YARDIMI

Doğa Koleji Ortaokul Rehberlik Birimi ve ortaokul öğrenci meclisleri 12. sosyal sorumluluk kampanyasını Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği ile birlikte gerçekleştirdi.