05.11.2019 | Doğa Koleji

COLIN’S ULUSLARARASI SATIŞ DİREKTÖRÜ SAYGIN EMEKSİZ, KONUĞUMUZ OLDU

Colin’s Uluslararası Satış Direktörü Saygın Emeksiz t-MBA Girişimcilik ve İnovasyon Seminerleri kapsamında Halkalı 2 kampüsünde öğrencilerimizle bir araya geldi.

23.09.2019 | Doğa Koleji

“t-MBA LİDERLİK AKADEMİSİ” ADAYLARI MÜLAKAT SÜRECİ İLE BELİRLENDİ! KIYASIYA REKABET BAŞLADI!

Doğa Kolejinin özgün t-MBA eğitim modeli kapsamında öğrencileri iş dünyasına ve geleceğe hazırlayan “liderlik akademisi” yapılanması bu yıl da coşkulu bir seçim sürecine hazırlanıyor. Türkiye geneli tüm kampüslerde gerçekleşen yoğun mülakat süreci ile adaylar belirlendi. Kıyasıya rekabet başladı!

12.09.2019 | Doğa Koleji

DOĞA LİSELERİ “t-MBA LİDERLİK AKADEMİSİ” İLE İŞ DÜNYASINA HAZIRLANIYOR! SEÇİM SERÜVENİ BAŞLIYOR!

Eğitimde klasik kalıpları yıkarak “Yeni Nesil Eğitim” felsefesi ile eğitim veren Doğa Koleji Liselerinde “t-MBA Liderlik Akademisi “seçim süreci başlıyor. Öğrencilerimiz liderliğe ilk adımı atıyor!

12.04.2019 | Doğa Koleji

12. t-MBA ZİRVESİ İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI!

Bu yıl 12.si düzenlenen ve dünyanın en büyük amfi dersi olarak bilinen Doğa Koleji t-MBA Zirvesi, geleceğin liderleri ile iş dünyasının liderlerini Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı'nda bir araya getiriyor. Zirve 3 Mayıs'ta...

10.04.2019 | Doğa Koleji

DOĞA KOLEJİNDEN GAZİANTEP’E İKİNCİ KAMPÜS MÜJDESİ

Doğa Koleji, 2019-2020 eğitim-öğretim yılında açacağı 6 yeni kampüsle birlikte kampüs sayısını 130’a, öğrenci sayısı hedefini ise 90 bine çıkarıyor. Doğa Koleji Gaziantep’te ikinci kampüs için gün sayıyor. Geleneksel Medya Buluşması çerçevesinde Gaziantep’te basın mensuplarıyla bir araya gelen Doğa Koleji Genel Müdürü Ali Rıza Lüle, “Buradaki akademik başarı bizleri gururlandırıyor.” dedi.

01.04.2019 | Doğa Koleji

ÖĞRENCİ MECLİSİ “KAMPÜSTE SANAT SEMİNERLERİ” KAPSAMINDA ASLI AYBARS’I AĞIRLADI!

Çekmeköy kampüsü Öğrenci Meclisi kampüslerinde başarılı tiyatro ve dizi oyuncusu Aslı Aybars’ı ağırlayarak sanat dünyasının başarılı ismini öğrencilerimiz ile buluşturdu.

27.03.2019 | Doğa Koleji

ÖĞRENCİ MECLİSİ “KAMPÜSTE SANAT SEMİNERLERİ” KAPSAMINDA ŞEVAL SAM’I AĞIRLADI!

Ataşehir 1 Öğrenci Meclisi kampüslerinde sanat dünyasının önemli ve başarılı ismi Şevval Sam’ı ağırlayarak sanat dünyasının duayen ismini öğrencilerimiz ile buluşturdu.

15.03.2019 | Doğa Koleji

t-MBA SEMİNERLERİ İNSAN KAYNAKLARI YÖNETİCİLERİ İLE DEVAM EDİYOR

Doğa Kolejine özgü t-MBA Eğitim Modeli ile öğrencilerimiz iş dünyasının başarılı isimleri ile farklı işletme fonksiyonlarını tanımak üzere t-MBA Seminerlerinde bir araya geliyor.

20.02.2019 | Doğa Koleji

DOĞA KOLEJİ, BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ VİZYONUNU POLONYA’YA TANITTI

Doğa Koleji, Polonya Eğitim Bakanlığına işletme yüksek lisans programının lise düzeyine uyarlanmış eğitim modeli t-MBA ve kodlama eğitimiyle matematiği oyunlaştırarak yenilikçi bir eğitim programı haline getirdiği CodeMath’i tanıttı.

28.12.2018 | Doğa Koleji

AVCILAR KAMPÜSÜ GENÇ GİRİŞİMCİ AYDIN DOĞAN YALÇINDAĞ’I AĞIRLADI

t-MBA Eğitim Modeli ile iş dünyasının başarılı iş insanları ile bir araya gelme fırsatı yakalayan Doğa Koleji öğrencileri, Avcılar kampüsünde Girişimcilik ve İnovasyon Seminerleri kapsamında genç girişimci Aydın Doğan Yalçındağ ile buluştu.