25.11.2020 | Doğa Koleji

t-MBA LİDERLİK AKADEMİSİ UZAKTAN EĞİTİM SÜRECİNCE ÖĞRETMENLERİNE DUYGU DOLU ANLAR YAŞATTI

İTÜ ETA Vakfı Doğa Koleji t-MBA Liderlik Akademisi öğrencileri kendilerini tam donanımlı şekilde hayata hazırlayan öğretmenlerine uzaktan eğitim sürecinde hazırladıkları organizasyon ve video çekimleri ile duygu dolu anlar yaşattı.

17.11.2020 | Doğa Koleji

GELECEĞİN LİDERLERİ, ONLINE t-MBA LİDERLİK AKADEMİSİ EĞİTİM KAMPINDA BULUŞTU

İTÜ ETA Vakfı Doğa Koleji t-MBA (Teenager MBA) eğitim programıyla öğrenciler, liderlik vasıflarını ve ekip çalışması ruhunu lise çağında kazanarak, iş hayatına hazır bireyler olarak yetişiyor. Türkiye genelindeki tüm kampüslerin 500 Liderlik Akademisi öğrencisi online gerçekleşen ve 2 gün süren “Eğitim Kampı”nda bir araya geldi.

14.11.2020 | Doğa Koleji

TÜBİTAK BAŞKANI PROF. DR. HASAN MANDAL t-MBA GİRİŞİMCİLİK VE İNOVASYON SEMİNERİ KONUĞUMUZ OLDU!

12 Kasım Perşembe günü t-MBA Girişimcilik ve İnovasyon Seminerleri kapsamında canlı yayında konuğumuz olan TÜBİTAK Başkanı Prof. Dr. Sayın Hasan Mandal öğrencilerimize girişimcilikle ilgili onları yüreklendiren paylaşımlarda bulundu.

10.11.2020 | Doğa Koleji

t-MBA GİRİŞİMCİLİK VE İNOVASYON SEMİNERLERİ TÜBİTAK BAŞKANI PROF. DR. HASAN MANDAL’IN KATILIMI İLE BAŞLIYOR!

İTÜ ETA Vakfı Doğa Koleji t-MBA Girişimcilik ve İnovasyon Seminerleri, onur konuğumuz TÜBİTAK Başkanı Prof. Dr. Sayın Hasan Mandal’ın katılımı ile başlıyor.

06.11.2020 | Doğa Koleji

GENEL MÜDÜR ALİ RIZA LÜLE: “EN BÜYÜK GÜCÜMÜZ BAŞARILARIMIZ”

İTÜ ETA Vakfı Doğa Koleji Genel Müdürü Ali Rıza Lüle, Giresun ve Ordu Doğa Koleji kampüslerinde “maske, mesafe, hijyen” kurallarını gözeterek tüm branşlardan zümre başkanlarıyla bir araya geldi. Genel Müdür Ali Rıza Lüle, “Öğrencilerimizin başarıları ve akademik kadromuz en büyük gücümüzdür” dedi.

05.11.2020 | Doğa Koleji

KÖŞE YAZISINDAN İLHAM ALARAK 15 BİN KİTAP TOPLADILAR

İTÜ ETA Vakfı Doğa Koleji öğrencileri, Giresun’un Dereli ilçesinde sel felaketinden etkilenen okulların kütüphaneleri için 15 bin adet kitap toplayarak Giresun’a ulaştırdı.

03.11.2020 | Doğa Koleji

t-MBA LİDERLİK AKADEMİSİ ÖĞRENCİLERİNDEN İZMİR'E YARDIM ELİ

İzmir depreminin derin üzüntüsünü yaşarken t-MBA Liderlik Akademisi öğrencileri harekete geçti. Bölgede en çok ihtiyaç duyulan battaniye ve hijyen ürünlerinden oluşan 100 koli bugün İTÜ ETA Vakfı Torbalı Doğa Kolejinden yola çıkarttı.

01.11.2020 | Doğa Koleji

t-MBA GİRİŞİMCİLİK VE İNOVASYON SEMİNERLERİ BAŞLIYOR!

İTÜ ETA Vakfı Doğa Koleji öğrencileri 2 Kasım – 4 Aralık tarihlerinde t-MBA Girişimcilik ve İnovasyon Seminerleri'nde başarılı girişimciler ve iş insanları ile bir araya geliyor.

26.10.2020 | Doğa Koleji

BU KIŞ DOĞAYI GİYDİRİYORUZ! HAYDİ DOĞA AİLESİ, ŞİMDİ HATAY İÇİN HAREKETE GEÇME ZAMANI

İTÜ ETA Vakfı Doğa Koleji t-MBA Liderlik Akademisi öğrencileri OGEM-VAK iş birliği ile Hatay’da meydana gelen yangında yok olan ormanlar için “Bir Fidan Bin Nefes” projesini başlattı.

26.10.2020 | Doğa Koleji

“HER OKUL BİR KÜTÜPHANE” PROJESİ İLE GİRESUN’DA YAŞANAN SEL AFETİNDE ETKİLENEN OKULLARA 15.000 ADET KİTAP

“Her Okul Bir Kütüphane” projesi kapsamında t-MBA Liderlik Akademisi öğrencilerinin Türkiye geneli başlattıkları kitap toplama kampanyası yine büyük başarıya imza attı. Toplanan 15.000 adet kitap Giresun’da yaşanan sel afetinde zarar gören okullara gönderiliyor.