24.03.2020 | Doğa Koleji

LİDERLİK AKADEMİSİ ÖĞRENCİLERİNDEN “EVDEKALTÜRKİYE” ÇAĞRISI

Doğa Koleji t-MBA Liderlik Akademisi öğrencileri tüm dünyayı etkisi altına alan Covid-19 tehdidine karşı “EvdeKalTürkiye” mesajı ile farkındalık yarattı.

11.03.2020 | Doğa Koleji

DÜNYA KADINLAR GÜNÜ’NDE THY KABİN HİZMETLERİ BAŞKANI NEVİN ÇOLAK VE YÖNETMEN BURCU ESENÇ ÖĞRENCİLERİMİZ İLE BULUŞTU!

Halkalı 2 kampüsü t-MBA Liderlik Akademisi öğrencileri THY Kabin Hizmetleri Başkanı Nevin Çolak ve Ödüllü TRT Program Yapımcısı ve Yönetmeni Burcu Esenç’i öğrencilerimiz ile buluşturdu.

10.03.2020 | Doğa Koleji

RENAULT MAIS CEO'SU DR. BERK ÇAĞDAŞ ÇAMLICA KAMPÜSÜMÜZE KONUK OLDU

t-MBA Girişimcilik ve İnovasyon Seminerleri ile öğrencilerimiz iş dünyasının ilham veren iş insanları ile bir araya geliyor.

09.03.2020 | Doğa Koleji

t-MBA YENİ ÜRÜN ÇALIŞTAYI GERÇEKLEŞTİ

4-6 Mart tarihlerinde Antalya’da üçüncüsü gerçekleşen t-MBA Yeni Ürün Çalıştayı’nda öğrencilerimiz birbirinden Özgün ve yaratıcı fikirler ürettiler.

09.03.2020 | Doğa Koleji

FARKLI MESLEK GRUPLARININ BAŞARILI İSİMLERİNDEN “DÜNYA KADINLAR GÜNÜ”NE ÖZEL PANEL!

Çekmeköy kampüsü t-MBA Liderlik Akademisi öğrencileri 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ne özel organize ettikleri panel kapsamında CNN TÜRK haber spikeri Duygu Kaya, Av. Bilgin Ünsaç, Av. Ecem Azak ve Bale Eğitmeni Şebnem Yörükoğlu’nu kampüslerinde ağırladı.

07.03.2020 | Doğa Koleji

ÜMMİYE KOÇAK AMERİKA’YA UZANAN BAŞARI HİKAYESİ İLE DÜNYA KADINLAR GÜNÜ’NDE ÖĞRENCİLERİMİZE İLHAM VERDİ!

Çamlıca Kampüsü t-MBA Liderlik Akademisi öğrencileri 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde New York Avrasya Film Festivali’nde “Sinemada en iyi Avrasyalı Kadın Sanatçı” ödülünü kazanan Ümmiye Koçak’ı kampüslerinde ağırladı.

27.02.2020 | Doğa Koleji

KAMPÜSTE SANAT SEMİNERLERİ BU YIL DA BAŞLIYOR!

t-MBA Liderlik Akademileri kampüslerinde sanat dünyasının birbirinden önemli ve başarılı isimlerini ağırlamaya hazırlanıyor. Duayen isimler deneyimlerini ve kariyer yolculuklarını anlatmak için t-MBA öğrencileri ile bir araya gelecek.

11.02.2020 | Doğa Koleji

İTÜ, DOĞA KOLEJİ ÖĞRENCİLERİNİ AĞIRLADI

Doğa Koleji lise öğrencileri İstanbul Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Karaca ev sahipliğinde, İstanbul Teknik Üniversitesi’nin ödüllü Yeşil Kampüsünde yer alan İTÜ’nün teknoloji üssü Arı Teknokent’e misafir oldu.

06.02.2020 | Doğa Koleji

SEVGİMİZ KARTOPU GİBİ BÜYÜDÜ! 7000 İHTİYAÇLI ÖĞRENCİYİ BAŞTAN AYAĞI GİYDİRDİK!

Bu yıl 4.sünü gerçekleştirdiğimiz “Bu Kış Beni Sen Giydir” sosyal sorumluluk projesi kapsamında tüm Türkiye kampüslerimizin “Liderlik Akademisi” öğrencileri Türkiye’nin çeşitli illerindeki devlet okulları ile iletişime geçerek 7000 ihtiyaç sahibi öğrenciye kışlık giysi hediye etti.

04.02.2020 | Doğa Koleji

t-MBA YENİ ÜRÜN ÇALIŞTAYI 4-5-6 MART’TA ANTALYA’DA BAŞLIYOR!

Yenilikçi eğitim modeli t-MBA çatısı altında gerçekleşen t-MBA Yeni Ürün Çalıştayı 4-5-6 Mart tarihlerinde Antalya’da düzenlenecek.