24.01.2018 | Doğa Koleji

DOĞA KOLEJİNDEN MİLLİ EĞİTİM BAKANI'NA ZİYARET

Doğa Koleji Genel Müdürü Ali Rıza Lüle, Milli Eğitim Bakanı Sayın İsmet Yılmaz’ı makamında ziyaret etti.

31.03.2017 | Doğa Koleji

ÇOCUKLARIN EĞİTİMİNDE VE GELECEĞE HAZIRLANMASINDA KODLAMANIN ÖNEMİ

Minecraft Education, Microsoft'un desteğiyle Türkiye'de ilk kez Doğa Koleji'nde müfredata dahil ediliyor. Doğa Koleji Bilişim ve Eğitim Teknolojileri Direktörü Hakan İnanır, çocukların eğitiminde ve geleceğe hazırlanmasında kodlamanın önemine değindi.

06.12.2016 | Doğa Koleji

t-MBA ÖĞRENCİ MECLİSLERİNDEN 5 ARALIK KADIN HAKLARI GÜNÜNDE ANLAMI MESAJ!

Doğa Okulları Yalova Kampüsü Öğrenci Meclisi, Türk Kadınına Seçme ve Seçilme Hakkı tanınmasının 82. yıl dönümünde, kadına şiddete yönelik hazırladıkları video ile farkındalık yarattı.

05.04.2016 | Doğa Koleji

ÖĞRETMENLER YENİ NESİL EĞİTİME HAZIR!

Eğitimde yenilikçi yaklaşımları bir adım önde takip eden Doğa Okulları, yaratıcı öğretmenler ve eğitimcilere destek vermek amacıyla Vitamin ve İstanbul Bilgi Üniversitesi işbirliğiyle “Yeni Nesil Eğitim Konferansı”nın bu yıl 6.'sını düzenledi.

24.03.2016 | Doğa Koleji

6. YENİ NESİL EĞİTİM KONFERANSI'NDA KAZANAN PROJELER BELLİ OLDU

6. Yeni Nesil Eğitim Konferansında sunum yapmaya hak kazanan projeler belli oldu! İzleyici başvurusu 31 Mart'a kadar devam ediyor!

02.03.2016 | Doğa Koleji

TURKCELL İŞ BİRLİĞİYLE GELECEĞİN TEKNOLOJİSİ “M2M” DONANIMA SAHİP “İLK” OKULU AÇILDI!

Doğa Okulları Ataşehir Bilim Kampüsü, Turkcell teknolojisiyle “akıllı okul”a dönüştürüldü. Türkiye’de bir ilki gerçekleştiren proje kapsamında, okulda öğrencilerin hem yeni teknolojileri bizzat deneyimlemesi hem de basit kodlar yazmayı öğrenmeleri sağlanıyor.

05.02.2016 | Doğa Koleji

6. YENİ EĞİTİM KONFERANSI DEĞERLİ AKADEMİSYENLERİ AĞIRLIYOR!

"Eğitimde Değişim Hareketi" 6. Yeni Nesil Eğitim Konferansı'nda değerli akademisyenleri ağırlıyoruz.

01.02.2016 | Doğa Koleji

DOĞA ÖĞRENCİLERİ KÜBA YOLCUSU!

Doğa Okulları öğrencileri “Yerinde ve yaşayarak eğitim” modeliyle dünyanın en önemli ülkelerinden Küba'yı mercek altına alacak.

11.12.2015 | Doğa Koleji

DOĞA OKULLARI EĞİTİM TEKNOLOJİLERİ ZİRVESİ’NDE

FATİH Projesi ile dünyadaki en büyük eğitim teknolojileri hareketini yürüten MEB, Türkiye'den ve dünyadan bu alanda faaliyet gösteren akademisyenleri ve sektör temsilcilerini 5 Aralık'ta Ankara'daki Eğitim Teknolojileri Zirvesi'nde buluşturdu.

06.11.2015 | Doğa Koleji

6. YENİ NESİL EĞİTİM KONFERANSI'NDA İZLEYİCİ BAŞVURULARI DEVAM EDİYOR!

Doğa Okulları, İstanbul Bilgi Üniversitesi ve Vitamin Eğitim işbirliğiyle Eğitimde Değişim Hareketi'ne son başvuru 4 Mart! İzleyici başvuruları 31 Mart'a kadar devam ediyor.