29.03.2019 | Doğa Koleji

ATAŞEHİR 1 ÖĞRENCİ MECLİSİ DÜNYA TİYATROLAR GÜNÜ’NÜ AYŞEGÜL ÜNSAL İLE KUTLADI!

Doğa Koleji Ataşehir 1 Kampüsü meclis öğrencileri, başarılı tiyatro sanatçısı Sayın Ayşegül Ünsal’ı Dünya Tiyatrolar Günü kapsamında kampüslerinde ağırladı.

27.03.2019 | Doğa Koleji

DÜNYA TİYATROLAR GÜNÜ KUTLU OLSUN!

Sahne sanatlarının insanları bir araya getirici gücünü anmanın yanı sıra, insanlar arasındaki anlayış ve barışı artırmak için bir fırsat olan 27 Mart Dünya Tiyatrolar Günü'nü ve dünyaya barış getiren bütün sanatçıları kutlarız.

30.03.2018 | Doğa Koleji

t-MBA ÖĞRENCİ MECLİSLERİ, DÜNYA TİYATROLAR GÜNÜ’NDE BAŞARILI OYUNCU ÖZGE ÖZDER’İ AĞIRLADI

Çamlıca Kampüsü Öğrenci Meclisi, başarılı oyuncu Özge Özder’i Dünya Tiyatro Günü kapsamında kampüslerine davet ederek keyifli bir organizasyona imza attı.

27.03.2018 | Doğa Koleji

DÜNYA TİYATROLAR GÜNÜ KUTLU OLSUN!

Sahne sanatlarının insanları bir araya getirici gücünü anmanın yanı sıra insanlar arasındaki anlayışı ve barışı artırmak için bir fırsat olan 27 Mart Dünya Tiyatrolar Günü'nü ve dünyaya barış getiren bütün sanatçıları kutlarız.