10.07.2018 | Doğa Koleji

LGS BAŞARINIZI %100'E VARAN BURSLA ÖDÜLLENDİRİYORUZ

Doğa Koleji Anadolu Liseleri ve Fen&Tek Liseleri'nde LGS başarınızı %100'e varan bursla ödüllendiriyoruz.

27.06.2018 | Doğa Koleji

DOĞA KOLEJİ 51 ÖĞRENCİSİ İLE LGS'DE İLK 500'DE!

Doğa Koleji, LGS’de önemli başarılara imza atarak 51 öğrencisi ile sınavda ilk 500’e girmeyi başardı.

24.08.2015 | Doğa Koleji

DOĞA OKULLARI 2015 ÜNİVERSİTE YERLEŞTİRME BAŞARISI

Doğa Anadolu Liseleri her sene olduğu gibi 2015 yılı üniversite yerleştirme başarısıyla göz dolduruyor.

25.08.2015 | Doğa Koleji

DERSHANESİZ DÖNEMİN DOĞA FORMÜLÜ

YGS/LYS sınavlarında yakaladığı başarıları geleneksel hale getiren Doğa Okulları, dershanesiz döneme de iddialı bir başlangıç yaptı.

08.09.2015 | Doğa Koleji

YGS/LYS’YE KUSURSUZ HAZIRLANMANIN 8 ALTIN KURALI

Yeni bir eğitim-öğretim döneminin başlaması, aynı zamanda milyonlarca öğrenci, öğretmen ve veli için de yeni bir sınav maratonunun başlaması anlamına geliyor. YGS/LGS sınavlarına kusursuz bir şekilde hazırlanmanın 8 altın kuralına beraber bir göz atalım...

01.06.2018 | Doğa Koleji

ALİ RIZA LÜLE, LGS'YE GİRECEK TÜM ÖĞRENCİLERE BAŞARI DİLEDİ

Doğa Koleji Genel Müdürü Ali Rıza Lüle, 2 Haziran'da yapılacak olan ve yaklaşık 1 milyon öğrencinin gireceği LGS'de tüm öğrencilere başarılar diledi.

13.11.2013 | Doğa Koleji

DOĞA OKULLARI ve MİLLİYET İŞBİRLİĞİ İLE LGS BAŞARI KAMPI

Doğa Okulu ve Milliyet işbirliğiyle yeni sınav sistemine göre hazırlanan LGS Deneme Sınavları ve Rehberlik sayfaları 14 Kasım’dan itibaren öğrencilerle buluşuyor. Abbas Güçlü yönetiminde başlayan LGS Başarı Kampı 10 günde 10 deneme sınavı ile başarıyı zirveye taşıyor.

03.04.2014 | Doğa Koleji

2013 YGS-LYS SONUÇLARINA GÖRE OKULLARIN BAŞARI SIRALAMASINDA REKOR BAŞARI!

Doğa Koleji'nde YGS-LGS başarısı artık bir gelenek. Açıklanan resmi rakamlara göre Anadolu Lisesi kategorisinde Doğa Okulu yine ipi göğüsledi.