28.09.2019 | Doğa Koleji

TOFD GENEL BAŞKANI, DOĞA KOLEJİ’NE ZİYARETTE BULUNDU

Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği Başkanı Ramazan Baş ve dernek yetkilileri, Doğa Koleji Genel Müdürü Ali Rıza Lüle’yi ziyaret ederek sosyal sorumluluk projeleri hakkında görüşmeler yaptı.

25.04.2019 | Doğa Koleji

9. GELENEKSEL SANAT ve EKOLOJİ FESTİVALİ 27 NİSAN'DA BEYKOZ KAMPÜSÜNDE

Doğa eğitiminin en kısa tarifi “doğanın dilinin öğrenilmesi”dir. Sanat ve Ekoloji Festivali’nde veli ve öğrencilerimizle doğanın içerisinde bir gün geçirerek unutamayacakları bir anı yaşatacağız.

25.03.2019 | Doğa Koleji

OMURİLİK FELÇLİLERİNDEN “RÜYALAR VE MASKELER” GÖSTERİSİ

Doğa Koleji ve Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği iş birliğiyle, dernek tarafından hazırlanan “Rüyalar ve Maskeler” adlı müzikli gösteri, Doğa Koleji kampüslerinde sergileniyor.

03.12.2018 | Doğa Koleji

DOĞA KOLEJİ ENGELLERİ SANATLA AŞIYOR!

Doğa Koleji ve Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği (TOFD) tarafından ‘’Dostluk var, Engel yok’’ sloganı ile İstanbul kampüslerinde bütün yıl sürecek etkinlikler, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü'nde başladı.

09.10.2018 | Doğa Koleji

BİRİNCİ OLMAK İÇİN DEĞİL, BİLİNÇLİ OLMAK İÇİN RUNTOFD 2018’DE KOŞTUK

Engelli bireylere ve onların sosyal hayattaki engellerine dikkat çekmek için Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği tarafından düzenlenen RUNTOFD yarışlarına Doğa Koleji öğrencileri damgasını vurdu.

04.07.2018 | Doğa Koleji

TOFD GENEL BAŞKANI'NDAN DOĞA'YA ANLAMLI ZİYARET

TOFD (Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği) Genel Başkanı Ramazan Baş ve Doğa Koleji Genel Müdürü Ali Rıza Lüle bir araya gelerek yeni dönemde gerçekleştirilecek sosyal sorumluluk projelerini görüştüler.

01.06.2018 | Doğa Koleji

ENGELLERİ BİRLİKTE AŞIYORUZ! ENGELSİZ YAŞAM FORUMU, 2 HAZİRAN'DA BAHÇELİEVLER KAMPÜSÜNDE

Engelli olmak hayattan kopmak değildir. Aslında en büyük engel empati yoksunluğudur. Doğa'da gelenekselleşen "Engelsiz Yaşam Forumu" 2 Haziran Cumartesi günü gerçekleşiyor.

03.03.2015 | Doğa Koleji

TEKİRDAĞ DOĞA OKULLARI BU YILKİ KIŞ ŞENLİĞİ’Nİ TOFD YARARINA DÜZENLEDİ!

Tekirdağ Doğa Okulu t-MBA Öğrenci Meclisi tarafından gerçekleştirilen Kış Şenliği bu yıl TOFD (Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği) yararına yapıldı.