Öğrenciler, veliler ve öğretmenler etkinliğin ilk ayağı olan Zumba gösterisi yaptılar.

Doğa Koleji öğrencileri “Bu Dünya Sadece bize Ait Değil” sloganıyla 4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü’nü tüm kampüslerde coşkuyla kutladı.

Türkiye’den bir özel okul Belçika tarafından bu yıl 11’incisi düzenlenen fotoğraf yarışmasından 13 ödülle döndü.

2016’da eğitim sektöründe en büyük el değiştirmenin yaşandığı Doğa Koleji kısa sürede büyük başarılara imza atarak marka değerini artırdı.

Doğa Koleji Genel Müdürü Ali Rıza Lüle, 2017-2018 eğitim öğretim yılının başlamasına sayılı günler kala bir takım açıklamalarda bulundu.

Uzmanlar, okula yeni başlayacak çocukların kaygılarını nasıl atlatacağını ve ailelerin neler yapması gerektiğini anlattı. İşte okul fobisini yenmenin yolları:

Doğa Koleji Yaz Okulu’nun ikinci bölümü 10 Temmuz’da başladı.

Ankara'da Doğa Koleji Ortaokulu öğrencileri 245 çam fidanı dikti.

Antalya Doğa Bilim Ortaokulu 7’nci sınıf öğrencisi Defne Güvendik ve danışmanlığını yapan Fen Bilimleri Öğretmeni Gül Merve Gençer teşvik ödülü almaya hak kazandı.

Doğa öğrencileri kolon kanserinin önlenmesine yönelik projelerini International Journal of Art and Science Konferansları kapsamında 'Harvard Medical School'da sundu.