Ali Rıza Lüle, uyguladıkları eğitim sistemleri ve Türkiye'nin eğitim geleceğine ilişkin değerlendirmede bulundu.

Doğa Koleji Genel Müdürü Ali Rıza Lüle, şu anda var olan mesleklerin yüzde 70’inin, ihtiyaç olmadığı için 15-20 yıl içinde kendiliğinden ortadan kalkacağını belirtti.

Batman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünün 2017-2018 Okul Sporları faaliyet programında yer alan genç erkekler A basketbol şampiyonasında gülen taraf, Doğa Koleji oldu.

Marmara Üniversitesi İnovasyon, Teknoloji Transfer Uygulama ve Araştırma Merkezi (MİTTO) ile Doğa Koleji arasında Ar-Ge iş birliği ve Mentorlük Çerçeve Sözleşmesi imzalandı.

Büyükçekmece Kampüsü’nde gerçekleştirilen FLL 14’üncü Sezon Turnuvaları’nda takımlar kıyasıya yarıştı.

20-21 Ocak 2018 tarihlerinde Doğa Koleji Büyükçekmece Kampüsü’nde 86 takım ve 700’e yakın öğrencinin katılımıyla gerçekleştirilen FLL 14. Sezon Turnuvaları’nda takımlar kıyasıya yarıştı.

Doğa Kolej, hem öğrencilerin hem velilerin iyi bir sömestr geçirmesi için önemli önerilerde bulundu.

Burs benim hakkım diyen 145 bin 382 öğrenci Doğa Koleji bursluluk sınavına başvurdu.

Geçen hafta sonu yapılan Doğa Koleji bursluluk sınavına ise Türkiye genelinde 145 bin 382 öğrenci katıldı.