Doğa Koleji’nin 2007’de İzmir’de Uzay Kampı’nın partnerliğinde hayata geçirdiği ‘Bilim Kampı’ model oldu. İzmir’de başlayan kamp, son yıllarda Bulgaristan’ın ev sahipliğinde geniş katılımla yapılmaya başlandı.

Doğa Koleji akademik kadrosu sınavla ilgili önemli değerlendirmelerde bulundu. Doğa Koleji Rehberlik Bölüm Başkanı Sibel İzgiman ise sınav sonuçları açıklandıktan sonra yapılacak tercihler ile ilgili öğrencilere önemli tavsiyelerde bulundu.

İtibar Group bünyesinde faaliyet gösteren Türkiye İtibar Akademisi tarafından bu yıl 7’incisi gerçekleştirilen Türkiye İtibar Endeksi Araştırması’nın yeni sonuçları açıklandı.

Özel Okullar Kategorisinde Türkiye'nin En İtibarlı Markası Doğa

Okulun spor salonunda buluşan öğrenciler, kendileri tarafından kodlanarak oluşturulan robotların ve projelerin özelliklerini anlattı.

Antalya Doğa Bilim Okulu'ndaki ortaokul öğrencilerinin kodlama ve robotik ders içeriğinde hayata geçirdikleri robotlar, görücüye çıktı.

Lüleburgaz Doğa Koleji ile Lüleburgaz Ticaret ve Sanayi Odası’nın ortaklaşa düzenlediği ‘3. Girişimcilik Zirvesi’nde başarılı girişimciler ödüllerini düzenlenen törende aldılar.

Doğa Koleji Ankara İncek kampüsü 6'ncı sınıf öğrencileri Lamia Talya Ünsal ve Özgür Doruk Demiralp, Türkiye Bilimsel Ve Teknolojik Araştırma Kurumu'nun (TÜBİTAK) düzenlediği 12. Ortaokul Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması'nda 'akıllı tarım sistemleri uygulaması' projeleriyle kodlama alanında Türkiye birincisi oldular.

Doğa Koleji 8. sınıf öğrencileri, 2017-2018 liseye geçiş töreninde kep attı. 3500 öğrencinin kep attığı törende, öğrenciler sevinçli, aileler gururluydu.

Doğa Koleji geleneksel “Sanat ve Ekoloji Festivali’ bu yıl da Beykoz kampüsünde gerçekleşti. 3000 kişinin katıldığı festivalde Murat Dalkılıç şarkılarıyla festival coşkusunu ikiye katladı.