Doğa Koleji öğrencileri, Anıtkabir’i ziyaret edemeyen arkadaşlarını unutmadı. Öğrenciler Minecraft Anıtkabir projesi ile 10 Kasım’da Atatürk’ün ebedi istirahatgahını ziyaret etme imkanı buldu.

Günümüzde artık tüm çocuk gençler, ellerindeki telefon ve tabletle zaman geçiyor. Ancak uzmanlar, aileleri sanal dünyanın tehlikelerine karşı uyarıyor. Bir özel okul bunun için dijital güvenlik uygulaması geliştirdi.

GESS Küresel Eğitim Malzemeleri Fuarı WOW İstanbul Kongre Merkezi’nde gerçekleşti. Uluslararası fuara katılan MEB Bakan Yardımcısı Reha Denemeç Codemath oynadı.

Antalya Lara Kampüsü 1'inci ve 2'nci sınıf öğrencilerinin hazırladığı 'Hayatımıza Renk Katan Sevimli Deniz Canlıları' temalı resim sergisi, Antalya Akvaryum'da ziyarete açıldı.

Muratpaşa ilçesindeki Lara Doğa Koleji 1'inci ve 2'nci sınıf öğrencilerinin oyun hamurlarını kullanarak 'Hayatımıza Renk Katan Sevimli Deniz Canlıları' adıyla yaptıkları çalışmaların yer aldığı sergi açıldı.

Avrupa Birliği (AB) CARMA projesinin final konferansı Brüksel Kraliyet Kütüphanesi’nde gerçekleşti.

Doğa Koleji, Avrupa Birliği CARMA projesinde Türk öğretmenleri tarafından hazırlanan CodeMath’i, AB ülkelerinin eğitimdeki karar alıcılarına tanıttı.

Türkiye’nin en büyük okul zincirlerinden biri olan Doğa Koleji’nin Genel Müdürlüğü’nü 2 yıldır yürütüyor.

Doğa Koleji, 124 kampüsü 82 bin öğrencisiyle yeni eğitim-öğretim dönemine ‘merhaba’ diyerek, Bodrum kampüsünü açtı.