Tekirdağ Doğa Koleji Ortaokulu öğretmen ve öğrencilerine afet ve acil durumlara yönelik farkındalık eğitimi verildi.

Doğa Koleji Genel Müdürü Ali Rıza Lüle, Çerkezköy ve Çorlu’da açılacak yeni kampüslerle Doğa Koleji’nin başarısını tüm Türkiye’ye duyuracaklarını söyledi.

Doğa Koleji öğrencileri tarafından bu yıl 16.’sı gerçekleşen d’MUN Konferansı 600 öğrencinin katılımıyla Antalya’da yapıldı.

Proje ödevi için gelen öğrencileri ağırlayan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, "İzmir'i üç kelimeyle anlatacak olsaydınız, bunlar ne olurdu" sorusuna "Güzel, aydınlık ve demokrat" cevabını verdi.

Bir özel okulun t-MBA bölümü tarafından düzenlenen ‘Öğrenci Meclisleri Eğitim Kampı’na katılan 500 liseliye iş dünyasında liderlik eğitimi verildi.

Doğa Koleji t-MBA Bölümü tarafından her yıl düzenlenen “Öğrenci Meclisleri Eğitim Kampı” 500 öğrencinin katılımıyla Antalya’da yapıldı.

Başbakan Yardımcısı Fikri Işık, Bilişim Fuarı’na katılan ve ilk kez Doğa Koleji tarafından tanıtılan CodeMath’i öğrencilerle birlikte deneyimledi.

‘Ünlüler ile röportaj’ projesi kapsamında Başkan Kocaoğlu’nu ziyaret eden gençler, merak ettikleri soruları sordu.Kaynak: Başkan İzmir'i 3 kelimeyle tanımladı: ‘Güzel, aydınlık, demokrat’

Türkiye'nin ilk ve tek Bilişim Festivali niteliğindeki Kocaeli Bilişim Fuarı’nda dev teknoloji firmalarının yanı sıra bilişimin dahi isimleri bir araya gelecek.

Doğa Koleji 9. Sınıf Öğrencileri için düzenlenen Akıl Oyunları yarışmasının ilk etabına lise öğrencilerinin tümü başvurdu.