Doğa Koleji, 124 kampüsü 82 bin öğrencisiyle yeni eğitim-öğretim dönemine ‘merhaba’ diyerek, Bodrum kampüsünü açtı.

EĞİTİM hayatına başlayacak çocukların ailelerine seslenen bir kolejin Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Bölüm Başkanı Sibel İzgiman, okulun ilk günleri için öneride bulunarak, "Sabırlı, sakin ve çocuğa karşı tutarlı olarak, okul ile işbirliği içerisinde olmalısınız" dedi.

Eğitimin lideri Doğa Koleji, yeni döneme tam kadro hazır olarak öğrencilerini bekliyor. Yenilenen kampüslerden, büyüyen akademik kadroya, düzenlenen eğitim içeriklerinden öğretmenleri motive edecek iyileştirmelere, öğrenci taşımacılığına kadar birçok nokta ile Doğa Koleji, yenilik rüzgarlarıyla 2018-2019 dönemine iddialı bir giriş yapıyor.

Doğa Koleji Manisa Kampüsü ve Mavişehir 1 kampüsü öğrencileri, Münih Ijas 2018 Uluslararası Sanat ve Bilim Konferans’ına projeleriyle damga vurdu.

Doğa Koleji Manisa Kampüsü ve Mavişehir 1 kampüsü öğrencileri, Münih Ijas 2018 Uluslararası Sanat Ve Bilim Konferans’ına projeleri ile damga vurdu. Araç Sollama Sistemi ile kazaların azaltılması projesi ise büyük ilgi gördü.

Doğa Koleji’nin 2007’de İzmir’de Uzay Kampı’nın partnerliğinde hayata geçirdiği ‘Bilim Kampı’ model oldu. İzmir’de başlayan kamp, son yıllarda Bulgaristan’ın ev sahipliğinde geniş katılımla yapılmaya başlandı.

Doğa Koleji akademik kadrosu sınavla ilgili önemli değerlendirmelerde bulundu. Doğa Koleji Rehberlik Bölüm Başkanı Sibel İzgiman ise sınav sonuçları açıklandıktan sonra yapılacak tercihler ile ilgili öğrencilere önemli tavsiyelerde bulundu.

İtibar Group bünyesinde faaliyet gösteren Türkiye İtibar Akademisi tarafından bu yıl 7’incisi gerçekleştirilen Türkiye İtibar Endeksi Araştırması’nın yeni sonuçları açıklandı.

Özel Okullar Kategorisinde Türkiye'nin En İtibarlı Markası Doğa