Doğa Koleji, Kahramanmaraş Kampüsü’nde 2018-2019 eğitim döneminde öğrencileriyle buluşuyor.

Ali Rıza Lüle, uyguladıkları eğitim sistemleri ve Türkiye'nin eğitim geleceğine ilişkin değerlendirmede bulundu.

Doğa Koleji Genel Müdürü Ali Rıza Lüle, şu anda var olan mesleklerin yüzde 70’inin, ihtiyaç olmadığı için 15-20 yıl içinde kendiliğinden ortadan kalkacağını belirtti.

Batman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünün 2017-2018 Okul Sporları faaliyet programında yer alan genç erkekler A basketbol şampiyonasında gülen taraf, Doğa Koleji oldu.

Marmara Üniversitesi İnovasyon, Teknoloji Transfer Uygulama ve Araştırma Merkezi (MİTTO) ile Doğa Koleji arasında Ar-Ge iş birliği ve Mentorlük Çerçeve Sözleşmesi imzalandı.