12 yaşındaki Eda Çelik bu yıl 8-15 Haziran tarihleri arasında Rusya’nın Moskova şehrinde yapılacak etkinliklerde gazetecilik yapacak.

Doğa Koleji öğrencileri çimento üretimi için geliştirdikleri projeyle Harvard Üniversitesi başta olmak üzere Fransa Paris FIAP Jean Monnet, Mc Gill, Ryerson University’s Toronto üniversitelerinden davet aldı.

Doğa Koleji, çimento üretimi için geliştirdiği proje ile dünyanın önde gelen üniversitelerine başta Harvard olmak üzere davet edildi.

Doğa Koleji öğrencileri, geliştirdiği çimento üretimi projesiyle Fransa Paris FIAP Jean Monnet, Mc Gill University Montreal, Ryerson University’s Toronto üniversitelerinden de davet aldı.

İlk etapta 60 lise hedefleyen kurum, bunun ikisini 2018-2019 eğitim döneminde İzmir’de açmaya hazırlanıyor. Ege’ye ayrı önem veren Doğa Koleji’nin bölgede 16 kampüsü bulunuyor.