Ömer Saçaklıoğlu, her yıl 100 milyon dolar olmak üzere, 5 yıl içinde 500 milyon dolar yatırım yapacaklarını söyledi.

Özel okul teşviği alabilecek okullar arasında Doğa Okulları da yer aldı

Geçtiğimiz hafta el değiştiren Doğa Okulları, Milli Eğitim Bakanlığı tarafından verilen özel okul teşviği kapsamında yer aldı.

Doğa Okulları da bu yıl Milli Eğitim Bakanlığı tarafından verilen özel okul teşviği alabilecek okullar arasında.

Doğa Okulları'nın yeni sahibi Saçaklıoğlu dev bir yatırıma hazırlanıyor.

Ömer Saçaklıoğlu, Doğa Okulları'na her yıl 100 milyon dolar, 5 yıl içinde 500 milyon dolarlık yatırım yapacaklarını söyledi.

106 okul, 70 bin öğrenci, 8 bin öğretmen ve 11 bin çalışanı olan Doğa Okulları, el değiştirdikten sonra hedef yükseltti.

Doğa Okulları’nın yeni sahibi Ömer Saçaklıoğlu, Doğa Okulları'na her yıl 100 milyon dolar, 5 yıl içinde 500 milyon dolar yatırım yapacaklarını söyledi.

Saçaklıoğlu, Doğa Okulları’na her yıl 100 milyon dolar, 5 yıl içinde 500 milyon dolar yatırım yapacaklarını söyledi.