Doğa Koleji, 124 kampüsü 82 bin öğrencisiyle yeni eğitim-öğretim dönemine ‘merhaba’ diyerek, Bodrum kampüsünü açtı.

EĞİTİM hayatına başlayacak çocukların ailelerine seslenen bir kolejin Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Bölüm Başkanı Sibel İzgiman, okulun ilk günleri için öneride bulunarak, "Sabırlı, sakin ve çocuğa karşı tutarlı olarak, okul ile işbirliği içerisinde olmalısınız" dedi.

Eğitimin lideri Doğa Koleji, yeni döneme tam kadro hazır olarak öğrencilerini bekliyor. Yenilenen kampüslerden, büyüyen akademik kadroya, düzenlenen eğitim içeriklerinden öğretmenleri motive edecek iyileştirmelere, öğrenci taşımacılığına kadar birçok nokta ile Doğa Koleji, yenilik rüzgarlarıyla 2018-2019 dönemine iddialı bir giriş yapıyor.