Antalya Lara Kampüsü 1'inci ve 2'nci sınıf öğrencilerinin hazırladığı 'Hayatımıza Renk Katan Sevimli Deniz Canlıları' temalı resim sergisi, Antalya Akvaryum'da ziyarete açıldı.

Muratpaşa ilçesindeki Lara Doğa Koleji 1'inci ve 2'nci sınıf öğrencilerinin oyun hamurlarını kullanarak 'Hayatımıza Renk Katan Sevimli Deniz Canlıları' adıyla yaptıkları çalışmaların yer aldığı sergi açıldı.

Avrupa Birliği (AB) CARMA projesinin final konferansı Brüksel Kraliyet Kütüphanesi’nde gerçekleşti.

Doğa Koleji, Avrupa Birliği CARMA projesinde Türk öğretmenleri tarafından hazırlanan CodeMath’i, AB ülkelerinin eğitimdeki karar alıcılarına tanıttı.

Türkiye’nin en büyük okul zincirlerinden biri olan Doğa Koleji’nin Genel Müdürlüğü’nü 2 yıldır yürütüyor.