Doğa Okulları eğiti kadrosu soruların açıklanmasıyla birlikte TEOG ile ilk değerlendirmeleri yaptı. Peki TEOG soruları nasıldı?

Doğa Okulları eğitimcileri Teog sınavının içeriğini değerlendirdi.

1 milyonu aşkın 8. Sınıf öğrencisinin katıldığı 2016 – 2017 eğitim öğretim yılı 1. TEOG sınavı, 23 ve 24 Kasım’da gerçekleşen sınavlarla tamamlandı ve eğitimciler sınavlarla ilgili ilk değerlendirmeleri yaptı.

Öğrencilerini düzenli TEOG dersleriyle sınava hazırlayan Doğa Okulları, 1. Dönem TEOG öncesinde kalan süreyi en verimli şekilde değerlendirmek amacıyla ek etütler, sınavlar, ölçme ve değerlendirmeler yapıyor.

2016-2017 eğitim öğretim yılı 1. TEOG sınavı, 23 ve 24 Kasım’da gerçekleşen sınavlarla tamamlanırken, eğitimciler sınavı değerlendirdi.

Doğa Okulları eğitimcileri 2 günlük TEOG maratonunu, sorularını ve cevaplarını değerlendirdi.

Doğa Okulları Rehberlik ve Psikolojik Bölüm Başkanı Merve Kuruhasanoğlu, sınavda yanlışın doğruyu götürmediğini, öğrencilerin beslenmelerine ve uyku düzenlerine dikkat etmeleri gerektiğini söyleyerek, ailelere önemli görevler düştüğünü dile getirdi.

Milli güreşçi Taha Akgül, Sivas'ta Doğa Koleji'nde düzenlenen söyleşide öğrencilerle bir araya geldi.

Doğa Okulları CEO’su Devrim Karaaslanlı, “Bu nedenle sınavda başarılı olmak için sistemli çalışmak yeterli.

Doğa Okulları Üst Yöneticisi Devrim Karaaslanlı, TEOG'da önceki yıllarda çıkan soruları analiz ettiklerini belirterek...