Doğa Okulları Genel Müdürü Karaaslanlı: - "5 yıl içinde okul sayısını 200'e çıkaracağız.

Doğa Okulları Genel Müdürü Karaaslanlı: "5 yıl içinde okul sayısını 200'e çıkaracağız. Önümüzdeki 3 yılda ise 150 okul, minimum 100 bin öğrenci hedefimiz var.

Doğa Okullarının Türkiye'deki tüm kampüslerinde öğrenciler, proje boyunca velilerden ve kendi çabalarıyla buldukları sponsorlar aracılığıyla 18 bin 750 parça kışlık giysi bağışı topladı.

Doğa Okulları öğrencilerinin başlattığı "Bu Kış Beni Sen Giydir" projesiyle, 40 ilde ihtiyaç sahibi 6 bin 400 öğrenciye kıyafet yardımı yapıldı.

Dünya Okullar Satranç Şampiyonası’nda Doğa Okulları öğrencisi Şevval Doğan, 17 yaş kızlar kategorisinde Dünya üçüncüsü oldu

Manisa Doğa Koleji öğrencileri düzenleyecekleri Bilim-Kültür-Sanat Şenliği etkinliklerine Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer’i çam fidanı ile davet ettiler.