22.08.2020 | Doğa Koleji

OKULUMUZDA ALINAN COVID-19 TEDBİRLERİ ve PANDEMİ SÜRECİNDE OKULA DÖNÜŞ

Küresel pandemi sürecini hem kurumsal hem de kişisel olarak alacağımız sıkı önlemler ile başarıyla atlatacağımıza inanıyor, uygulanacak COVID-19 tedbirlerini içeren Pandemi Dönemi Okula Dönüş Kitapçığı’nı sizlerle paylaşıyoruz.

ORTAK DENEY

Doğa Koleji Ağrı Kampüsü ile Ağrı İbrahim Çeçen İlköğretim Okulu'nun ortaklaşa yaptığı deneyimiz görülmeye değerdi.

SPEAKING TEST UYGULAMASI

Doğa Anadolu Lisesi 9. ve 10. sınıf öğrencileri "Speaking Test" Uygulaması için jüri üyelerinin karşısına çıktılar.

BU KIŞ BENİ SEN GİYDİR

Doğa Koleji t-MBA Liderlik Akademisi “Bu Kış Beni Sen Giydir” sosyal sorumluluk projesinin 4.sü ile yine Türkiye’nin dört bir tarafına yardım eli uzatmaya hazırlanıyor!.

YKS PROVASI

Bugün YKS’de büyük prova günü. Öğrencilerimizi üniversite ortamında birebir, kurallarına uygun bir şekilde yaptığımız deneme sınavında 20-21 Haziran’da girecekleri YKS-2020 için hazırlıyoruz.

SATRANÇ TURNUVASINDA BÜYÜK BAŞARI

GSİM düzenlediği Yıldızlar Satranç Turnuvasında Kızlarda Ece Arslan İl 1.si, Esmanur Taşdemir İl 2.si, erkeklerde ise Baran Erincik İl 1.si, Hasan Yörük İl 2.si, Semih Aydın İl 3.sü, 2007 yaş kategorisinde Zana Çelik İl 2.si, Arda Deniz İl 3.sü olmuştur. Öğrencilerimiz tebrik ediyor başarılarının devamını diliyoruz.👏

KIŞ UYKUSUNA YATAN HAYVANLAR

Ana sınıfı 4 yaş öğrencileri kış uykusuna yatan hayvanlar yaptıkları etkinlikle tanıdılar. Önce mağara yapıp, hayvanların resimlerini boyayan öğrenciler daha sonra evden getirdikleri oyuncak ayıcıkları mağarada kış uykusuna yatırdılar.

1.SINIF ÖĞRENCİLERİNİN SİNEMA KEYFİ

2019 yılının son ders saatlerini sinemada Rafadan Tayfa izleyerek, eğlenerek geçiren 1. Sınıf öğrencilerimiz; yoğun dönemin yorgunluğunu atıp yeni bir sayfa açmaya hazırlandılar. 2020 yılına musmutlu başlıyor ve herkese mutlu seneler diliyoruz.

MANDALA ETKİNLİĞİ

Çocuklarımızın dikkat düzeyini daha fazla yoğunlaştırmak,güzel sanatlarda yeteneklerini ortaya çıkarmak için rehberlik servisimiz tarafından ‘Mandala’ etkinliği düzenlendi.Öğretmenlerimizin de katılım göstermiş olduğu bu etkinlikte günün en güzel kareleri yakalandı. Etkinlik kareleri sizlerle

1.SINIFLARIMIZ "OKUMA YAZMA" KUTLAMASI

Hayattaki en önemli adımdır 'OKUMAYI ve YAZMAYI öğrenmek. Bir nesle daha bu yolda rehberlik etmiş olmanın gururunu taşıyoruz.