29.11.2018 | Doğa Koleji

HER OKUL BİR KÜTÜPHANE KİTAP BAĞIŞIMIZ

Her Okul Bir Kütüphane Kitap Bağışı kampanyamızda sevgiyle paylaştığımız kitapları 2. okulumuza da teslim ettik.

29.11.2018 | Doğa Koleji

AKIL OYUNLARI YARIŞMASINDA İLK ETAP TAMAMLANDI

9. ve 10. sınıf öğrencilerimiz için düzenlediğimiz geleneksel Akıl Oyunları yarışması 91 kampüsümüzde 7470 öğrencimizin katılımı ile gerçekleşti.

23.11.2018 | Doğa Koleji

ÖFKE KONULU KONFERANSIMIZ

Mersin Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk ve Ergen Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof.Dr Fevziye Toros öğrencilerimize Öfke Kontrolü konulu konferans verdi.

22.11.2018 | Doğa Koleji

GİRİŞİMCİLİK VE İNOVASYON SEMİNERLERİ KONUĞUMUZ ZEYNEP MADENCİ

Girişimcilik ve İnovasyon seminerleri konuğumuz Madenci Türk Kahveleri Yönetim Kurulu Üyesi Sayın Zeynep Madenciye Madenci Türk Kahveleri kuruluş, markalaşma ve başarı hikayelerini bizlerle paylaştığı için teşekkür ederiz.

11.11.2018 | Doğa Koleji

18. d'MUN ADANA DOĞA KOLEJİ GURUR TABLOSU

18. d'MUN Adana Doğa Koleji Gurur Tablosu. Tam 6 Ödülle Okulumuza dönen öğrencilerimizi ve ingilizce öğretmenlerimizi başarılarından dolayı tebrik ederiz.

01.11.2018 | Doğa Koleji

TÜRK KÜLTÜR VAKFI ÖĞRENCİ DEĞİŞİM PROGRAMI ÖĞRENCİLERE TANITILDI

Türk Kültür Vakfı Adana Bölge Koordinatörü Sayın Fatma Özkan Uluslararası Eğitim ve Öğrenci Değişim Programını öğrencilerimize tanıttı.

17.10.2018 | Doğa Koleji

FEN-TEK ÖĞRENCİLERİMİZİN SPAGETTİ BRİDGE YAPIM ÇALIŞMASI

Fen -Tek Öğrencilerimizin Spagetti Bridge yapım çalışması. Mühendislik hesaplamaları, emek, dikkat ve titizlikle gerçekleştirilen takım çalışmasıyla yaparak yaşayarak öğrendiler.

16.10.2018 | Doğa Koleji

16 EKİM GIDA GÜNÜ

16 Ekim Gıda Günü konuğumuz Özel Epc Hastanesi Diyetisyeni Sayın Fatma Kevser Kılıç öğrencilerimize Sağlıklı ve Doğru Beslenme konulu eğitici ve öğretici bir sunum gerçekleştirdi. Biyoloji Zümremize ve Öğrenci Meclisimize teşekkür ederiz.

04.10.2018 | Doğa Koleji

4 EKİM DÜNYA HAYVAN HAKLARI KORUMA GÜNÜNDE LİSEMİZ

4 Ekim Dünya Hayvan Hakları Koruma Gününde lise öğrencilerimiz Adana Valiliğinin düzenlediği organizasyonda hayvan dostlarına mama bağışında bulunarak farkındalık yaratmaya devam ettiler.

03.10.2018 | Doğa Koleji

ADANA DOĞA KOLEJİNDE ÖĞRENCİ MECLİS BAŞKANLIĞI PROPAGANDA SÜRECİ TAMAMLANDI.

Adana Doğa Kolejinde Öğrenci Meclis Başkanlığı propaganda süreci tamamlandı.Adaylarımız Rüya ve Hüseyin birbirlerine demokratik bir seçim diledi. Bizde kendilerine başarılı bir seçim diliyoruz.