OLAY TV - EĞİTİME BAKIŞ

Doğa Koleji eğitimcileri Bursa Olay TV Eğitime Bakış programına konuk olarak Doğa’da Anaokulu ve İlkokul eğitimini anlattılar.

24 TV - MODERATÖR

Bilişim ve Eğitim Teknolojileri Direktörü Hakan İnanır ve Rehberlik Bölüm Başkanı Sibel İzgiman 24 TV'de Fen ve Teknoloji Liselerini anlatıyor.

NTV - "ALTERNATİF ÇİMENTO ÜRETİMİ" PROJESİ

Doğa Koleji öğrencileri çimento üretimi için geliştirdiği proje ile başta Harvard olmak üzere dünyanın önde gelen üniversitelerine davet edildi.

NTV - YARATICI YAZARLIK FESTİVALİ

Türkiye'de ilk kez Doğa Kolejinin organize ettiği ve Türkiye'nin dört bir yanından bini aşkın Doğa öğrencisinin katıldığı Türkiye Geneli Yaratıcı Yazarlık Festivali görkemli bir sertifika töreniyle sona erdi.

BURSA OLAY TV - EĞİTİME BAKIŞ PROGRAMI 1. BÖLÜM

Programın 1. bölümünde Doğa Koleji Eğitim ve Bilişim Teknolojileri Direktörü Hakan İnanır, Lise Rehberlik Bölüm Başkanı Sibel İzgiman ve AB Projeler Koordinatörü Zuhal Doğan yer aldı.

BURSA OLAY TV - EĞİTİME BAKIŞ PROGRAMI 2. BÖLÜM

Programın 2. bölümünün konukları Lise İngilizce Bölüm Başkanı Didem Özgül, t-MBA Bölüm Başkanı Jalan Korkmaz, t-MBA Öğrenci Meclisleri Başkanı Betül Erok, mezun öğrencimiz Yağmur Kerim ve 12. sınıf öğrencimiz Kutay Sönmez.

STAR TV- STAR HABER

Doğa Koleji, yaz okulunun kapılarını açtı. Binicilikten ekolojiye, İngilizce’den robotiğe, daha birçok eğitim ve aktivite Doğa Yaz Spor okullarında

ATV ANA HABER - KALEM TUTMA EĞİTİMİ

Çocuklar güzel yazı yazıyor, güzel resim yapıyor olabilir. Ama kalemi doğru tutabiliyor mu? Detayları, Doğa Koleji öğretmenleri ATV ana Haber’e açıkladı.

NTV SPOR - DOĞA'DAN TÜM ENGELLERİ KALDIRAN DOSTLUK MAÇI

Doğa Kolejinin bu yıl da “Engel Yok” diyerek Beşiktaş ve Galatasaray tekerlekli sandalye basketbol takımları arasında düzenlediği "Dostluk Maçı", berabere sonuçlandı.