100 TV - YKS Tercihleri Nasıl Yapılmalı?

Sibel İzgiman YKS tercih döneminde önemli noktaları değerlendirdi.

TGRT - Doğa Koleji Uzmanlarından YKS Öncesi Öneriler

Doğa Koleji uzmanları, YKS öncesi önerilerde bulundu.

CNNTurk - Yaratıcı Yazarlık Festivali Düzenlendi

FOX TV - GENÇ YAZARLAR DUAYENLERLE BULUŞTU

Doğa Kolejinin Antalya’da 4’üncüsünü düzenlediği Yaratıcı Yazarlık Festivali’ne yüzlerde genç yazar adayı katıldı. Festivalin bu yılki onur konuğu Yalvaç Ural’dı.

OLAY TV - EĞİTİME BAKIŞ

Doğa Koleji eğitimcileri Bursa Olay TV Eğitime Bakış programına konuk olarak Doğa’da Anaokulu ve İlkokul eğitimini anlattılar.

24 TV - MODERATÖR

Bilişim ve Eğitim Teknolojileri Direktörü Hakan İnanır ve Rehberlik Bölüm Başkanı Sibel İzgiman 24 TV'de Fen ve Teknoloji Liselerini anlatıyor.

BURSA OLAY TV - EĞİTİME BAKIŞ PROGRAMI 2. BÖLÜM

Programın 2. bölümünün konukları Lise İngilizce Bölüm Başkanı Didem Özgül, t-MBA Bölüm Başkanı Jalan Korkmaz, t-MBA Öğrenci Meclisleri Başkanı Betül Erok, mezun öğrencimiz Yağmur Kerim ve 12. sınıf öğrencimiz Kutay Sönmez.

BURSA OLAY TV - EĞİTİME BAKIŞ PROGRAMI 1. BÖLÜM

Programın 1. bölümünde Doğa Koleji Eğitim ve Bilişim Teknolojileri Direktörü Hakan İnanır, Lise Rehberlik Bölüm Başkanı Sibel İzgiman ve AB Projeler Koordinatörü Zuhal Doğan yer aldı.

NTV - YARATICI YAZARLIK FESTİVALİ

Türkiye'de ilk kez Doğa Kolejinin organize ettiği ve Türkiye'nin dört bir yanından bini aşkın Doğa öğrencisinin katıldığı Türkiye Geneli Yaratıcı Yazarlık Festivali görkemli bir sertifika töreniyle sona erdi.