NTV - "ALTERNATİF ÇİMENTO ÜRETİMİ" PROJESİ

Doğa Koleji öğrencileri çimento üretimi için geliştirdiği proje ile başta Harvard olmak üzere dünyanın önde gelen üniversitelerine davet edildi.

NTV SPOR - DOĞA'DAN TÜM ENGELLERİ KALDIRAN DOSTLUK MAÇI

Doğa Kolejinin bu yıl da “Engel Yok” diyerek Beşiktaş ve Galatasaray tekerlekli sandalye basketbol takımları arasında düzenlediği "Dostluk Maçı", berabere sonuçlandı.

ATV ANA HABER - KALEM TUTMA EĞİTİMİ

Çocuklar güzel yazı yazıyor, güzel resim yapıyor olabilir. Ama kalemi doğru tutabiliyor mu? Detayları, Doğa Koleji öğretmenleri ATV ana Haber’e açıkladı.

STAR TV- STAR HABER

Doğa Koleji, yaz okulunun kapılarını açtı. Binicilikten ekolojiye, İngilizce’den robotiğe, daha birçok eğitim ve aktivite Doğa Yaz Spor okullarında

NTV Spor - DOĞA KOLEJİ DÜNYA ŞAMPİYONU

Dünya şampiyonu genç erkek basketbol takımımız NTVSpor'a konuk oldu.

TRT ÇOCUK - DOĞA OKULLARI DOWN SENDROMU FARKINDALIK GÜNÜ

Doğa Okullarının Down Sendromu Farkındalık Günü etkinlikleri TRT Çocuk’ta yer aldı.

NTV - DOĞA OKULLARI ÖĞRENCİLERİNDEN KANSERE ALTERNATİF ÇÖZÜM

Doğa Okullarının Mucitleri kolon kanserine getirdikleri alternatif çözüm ile Harvard Üniversitesinden davet aldı.

A HABER - ÇOCUĞUNUZ OKUMAYI SÖKMEDİ Mİ?

Merve Kuruhasanoğlu 1. sınıf sorunlarına değiniyor.

FOX TV - ÇALAR SAAT / KAHVALTI HABERLERİ

Okul adaptasyonunu ve okul başarısını arttırmak için neler yapılmalı?