3.10.2018 | Doğa Koleji

DOĞA KOLEJİ BİNİCİLİK KULÜBÜ SEZONA EMİN ADIMLARLA BAŞLADI

22-23 Eylül tarihlerinde düzenlenen 2018 Türkiye Jokey Kulübü Kupası ve Infinity Wellness Clinic Kupası İstanbul Atlı Spor Kulübü Engel Atlama Yarışmaları’nda yarışan Doğa Koleji Binicilik Kulübü öğrencilerimiz başarılarıyla bizleri gururlandırdı.

"Doğa Harikaları" yeni döneme fırtına gibi başladı. Öğrencilerimizden Emir Çakır, Falverna isimli atı ile 90 cm İASK Kupası 1.si, 100 cm İASK Kupası 2.si oldu. Selin Akoral ise, Hillsejottie isimli atı ile 100 cm İASK Kupası yarışmalarında parkuru başarı ile tamamlamıştır. Yine Doğa Koleji öğrencilerinden Can Yaran, Dordy isimli atı ile 130 cm Türkiye  Jokey Kulübü-Gençler Kupası 4.sü olurken Fatih Bora Tarhan, Cleo 186 isimli atı ile 130 cm Türkiye Jokey Kulübü Kupası yarışmalarını hatasız tamamlayıp,bizleri gururlandırmıştır.

Maslak Binicilik Tesislerinde düzenlenen,100'ü aşkın binici ve atın olduğu bu müsabakada Doğa Kolejini en iyi şekilde temsil eden öğrencilerimizi ve antrenörlerimizi tebrik eder başarılarının devamını dileriz.