DOĞA KOLEJİ - BAŞARILARIMIZ

17.10.2018 | Doğa Koleji

PROJE TEMELLİ EĞİTİM MODELİ İLE BAŞARI HABERLERİ GELMEYE DEVAM EDİYOR

Doğa Koleji Liselerinde uygulanan “Proje Temelli Eğitim Modeli” meyvelerini vermeye başladı. Doğa Koleji Antalya Bilim Kampüsü'nden 2 öğrencilerimiz yazdıkları bilimsel makalelerle kendi alanlarında Türkiye’deki 10 finalistten biri oldular.

16.10.2018 | Doğa Koleji

DOĞA KOLEJİ BİNİCİLİK KULÜBÜ ANKARA'DA OKULUMUZU BAŞARIYLA TEMSİL ETTİ

28-30 Eylül tarihlerinde düzenlenen ve Ankara’da Başkent Binicilik Kulübünün ev sahipliğini yaptığı TBMM ve Genel Kurmay Başkanlığı Kupası Engel Atlama Yarışmaları’nda Doğa Koleji Binicilik Kulübü her zamanki gibi görevinin başındaydı.

16.10.2018 | Doğa Koleji

KARATEDE AVRUPA ŞAMPİYONLUĞU BU SENE DE DOĞA'NIN

Doğa Koleji Kadıköy kampüsü öğrencilerimizden Irmak Maral Korkmaz Roma'da gerçekleştirilen Avrupa Kulüpler Arası Karate Şampiyonası'ndan altın madalyayla döndü.

04.10.2018 | Doğa Koleji

ZONGULDAK EREĞLİ KAMPÜSÜMÜZDEN AÇIK SU YÜZME ŞAMPİYONASINDA BÜYÜK BAŞARI!

Yeni dönemde Doğa Koleji ailesine katılan Zonguldak Ereğli kampüsümüz öğrencilerinden Ceren Yazıcıoğlu, Aquamasters Açık Su Yüzme Şampiyonası'nda kazandığı derecelerle bizleri gururlandırdı.

03.10.2018 | Doğa Koleji

DOĞA KOLEJİ BİNİCİLİK KULÜBÜ SEZONA EMİN ADIMLARLA BAŞLADI

22-23 Eylül tarihlerinde düzenlenen 2018 Türkiye Jokey Kulübü Kupası ve Infinity Wellness Clinic Kupası İstanbul Atlı Spor Kulübü Engel Atlama Yarışmaları’nda yarışan Doğa Koleji Binicilik Kulübü öğrencilerimiz başarılarıyla bizleri gururlandırdı.

27.06.2018 | Doğa Koleji

DOĞA KOLEJİ 51 ÖĞRENCİSİ İLE LGS'DE İLK 500'DE!

Doğa Koleji, LGS’de önemli başarılara imza atarak 51 öğrencisi ile sınavda ilk 500’e girmeyi başardı.

18.06.2018 | Doğa Koleji

EN İTİBARLI OKUL MARKASI BU YIL DA “DOĞA KOLEJİ”

Türkiye İtibar Endeksi (TİE) Araştırması'nın sonuçlarına göre Doğa Koleji, en itibarlı özel okul kategorisinde bu yıl da zirvedeki yerini korumayı başardı.

09.06.2018 | Doğa Koleji

GURURLUYUZ! GENÇ BAYAN VOLEYBOL TAKIMIMIZ DÜNYA 3.SÜ!

Dünya Kupasında mücadele eden Acıbadem Kampüsü Genç Bayan Voleybol Takımımız, Brezilya temsilcisini set vermeden yenerek 3.lük kupasının sahibi oldu!

13.06.2018 | Doğa Koleji

URFODU BİLİM TEMELLİ BİLGİ YARIŞMASI’NDA FİZİK ALANINDA BİR ALTIN MADALYA DA MATEMATİKTEN

Bu yıl 14.sü düzenlenen Uluslararası URFODU Bilim Temelli Bilgi Yarışması'nda Doğa'ya bir altın madalya da matematik dalında geldi.

14.06.2018 | Doğa Koleji

DOĞA HARİKASI ÖĞRENCİMİZDEN SU TOPUNDA MİLLİ BAŞARI

Doğa Kolejinin genç sporcuları başarıdan başarıya koşuyor.