DOĞA KOLEJİ - BAŞARILARIMIZ

24.05.2018 | Doğa Koleji

DOĞA KOLEJİ ÖĞRENCİLERİ HARVARD’DA

Doğa Koleji öğrencileri geliştirdikleri projelerle Harvard’dan davet alarak, projelerini sunma imkanı buldu. Türkiye’yi dünyada temsil etme hakkı kazanan öğrencilerin projeleri büyük ilgi gördü.

22.05.2018 | Doğa Koleji

TÜRKİYE BİNİCİLİK ŞAMPİYONASI'NDA ÖĞRENCİLERİMİZDEN BÜYÜK BAŞARI!

18-20 Mayıs tarihleri arasında düzenlenen 2018 Engel Atlama Türkiye Şampiyonası'nda Doğa Binicilik Kulübü öğrencilerimiz yine sayısız kupa ve dereceyle bizleri gururlandırdı.

09.05.2018 | Doğa Koleji

VEX ROBOTICS OFF-SEASONS TURNUVASI'NDA ÖĞRENCİLERİMİZE 4 ÖDÜL BİRDEN!

VEX Robotics Off-Seasons Turnuvası, 5-6 Mayıs tarihlerinde, Doğa Koleji Ankara Çayyolu Kampüsü ev sahipliğinde gerçekleşti!

14.05.2018 | Doğa Koleji

ÖĞRENCİLERİMİZ, 12. TÜBİTAK ORTAOKUL ÖĞRENCİLERİ ARAŞTIRMA PROJELERİ FİNALİ'NDEN YENİ BAŞARILARLA DÖNDÜ

12. TÜBİTAK Ortaokul Öğrencileri Araştırma Projeleri Final Sergisi’nde yarışan 4 farklı kampüsten öğrencilerimiz değerler eğitimi, kodlama, matematik, kimya ve tarih alanında projelerini sergilediler.

16.05.2018 | Doğa Koleji

LİSE ÖĞRENCİLERİMİZİN HAZIRLADIĞI MATEMATİK PROJESİ ANTALYA BİRİNCİSİ

“Mod ve Asallık Tabanlı Füzyon Şifreleme” isimli matematik projemizle Antalya birinciliği Doğa'nın!

16.05.2018 | Doğa Koleji

BİNİCİLİK KULÜBÜMÜZDEN BAŞARI

Binicilik kulübü öğrencilerimizden Nuri Oğlakçı Kupasında başarı!

04.05.2018 | Doğa Koleji

DOĞA KOLEJİ BİNİCİLİKTE RAKİP TANIMIYOR

Doğa Koleji öğrencileri binicilik kupalarını toplamaya devam ediyor!

07.05.2018 | Doğa Koleji

TÜRKİYE ŞAMPİYONU VOLEYBOL TAKIMIMIZ, 2018 DÜNYA ŞAMPİYONASI YOLUNDA

Doğa Harikaları bu yıl da Dünya Şampiyonası'nda! İstanbul şampiyonu genç bayan voleybol takımımız, Türkiye finalinde kupaya uzanan taraf oldu ve bir kez daha Dünya şampiyonası biletini kazandı.

URFODU BİLİM YARIŞMASINDA DOĞA ÖĞRENCİLERİNDEN 3 ALTIN, 1 BRONZ MADALYA

Moskova'da düzenlenen 14’üncü Urfodu Uluslararası Bilim Temelleri Bilgi Yarışması'nda Türkiye'y temsil eden öğrencilerimiz matematik, biyoloji ve coğrafya alanlarında 3 altın ve 1 bronz madalya kazandı.

TÜRKİYE OKULLAR ARASI KÜÇÜKLER TENİS ŞAMPİYONASI'NDA 2.LİK KUPASI DOĞA'NIN

Ankara Çukurambar kampüsü öğrencilerimiz 2018 Türkiye Şampiyonası'nda okulumuzu başarıyla temsil ettiler ve 2.lik kupasını Doğa'ya getirdi.