SATRANÇ YILDIZLARIMIZ İSTANBUL'DA YİNE PARLADI!

SATRANÇ YILDIZLARIMIZ İSTANBUL

10.04.2018 | Doğa Koleji

SATRANÇ YILDIZLARIMIZ İSTANBUL'DA YİNE PARLADI!

Özel Kültür Fen Lisesi Ortaokullar ve Liselerarası 19. Satranç Turnuvası'nda mücadele eden öğrencilerimiz okulumuzu başarıyla temsil etti.

7-8 Nisan tarihlerinde düzenlenen Özel Kültür Fen Lisesi Ortaokullar ve Liselerarası 19. Satranç Turnuvası'nda Acıbadem Bilim Kampüsü öğrencilerimizden Tunçer Efe Kıray ve Berkay Ekinci'nin oluşturduğu takımımız turnuvanın şampiyonluğunu elde ederken Halkalı 2 Kampüsü öğrencilerimizden Arda Yeşil ve Azda Yeşil'den oluşan takımımız turnuvada ikinciliği kazandı.

İstanbul genelinde düzenlenen ve saygın eğitim kurumlarından 84 satranç sporcusunun katıldığı turnuvanın bireysel sıralamasında ise Tunçer Efe Kıray birinci, Berkay Ekinci ikinci, Arda Yeşil üçüncü ve Azra Yeşil dördüncü oldu. Öğrencilerimizi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.