28.12.2018 | Doğa Koleji

DOĞA KOLEJİNDE BURSLU OKUMA FIRSATI

Türkiye çapında 124 kampüsünde 82 bin öğrencisi, 13 bin 500 çalışanıyla hizmet veren Doğa Koleji, eğitimde fırsat eşitliği sağlamak amacıyla binlerce öğrenciye burslu eğitim imkânı sunuyor.

12-13 Ocak 2019'da yapılacak bursluluk sınavında başarılı olan öğrencilere yüzde 100 oranına varan burs imkanı sağlayan Doğa Koleji'nin sınavına 4,5, 6. 7,8,9,10 ve 11. sınıf öğrencileri katılabilecek.

Geçen yıl 148 bin 500 öğrencinin katıldığı sınava bu yıl 200 bin katılım bekleniyor. Sınava ilişkin açıklamada bulunan Doğa Koleji Genel Müdürü Ali Rıza Lüle, iyi eğitimli nesillerin ülkelerin en önemli hazinesi olduğunu, bu nedenle başarılı öğrencilere en iyi eğitimi vermeyi vatan borcu gördüklerini belirterek, "Eğitimin, fırsat eşitliği sağlayıcı çok önemli bir özelliği var. İyi eğitim alan bir çocuk, hangi imkân ya da imkânsızlıklarla doğmuş olursa olsun hayatını değiştirme fırsatı buluyor. Bu nedenle ülkemizin başarılı ve çalışkan çocuklarının en iyi eğitimi almalarını sağlamayı görev kabul ediyoruz" diye konuştu. Doğa Kolejinin, t-MBA eğitiminin yanına proje modelli lise eğitimini de koyarak öğrencilerine 21. yüzyılın gerektirdiği tüm yeterlilikleri kazandırmayı hedeflediklerini kaydeden Lüle, Doğa Kolejinin 2019-2020 eğitim öğretim yılında izmir Torbalı, Ankara Bağlıca, Konya Beyşehir, Çanakkale Biga ve Giresun'da açacağı 5 yeni kampüsüyle birlikte kampüs sayısını 129'a çıkaracağını dile getirdi.