Doğa Okulları CEO'su Devrim Karaaslanlı Başarının Sırrını Açıkladı; Sistemli Çalışmak Basarı İçin Yeterli!

Doğa Okulları CEO

17.11.2016 | Doğa Koleji

TEOG sınavlarında başarılı olmak için sistemli çalışmak yeterli. Ailelerin görevi ise motivasyon...

TEOG sınavında Kasım ayma kadar olan müfredattan, ikincisinde ise Nisan ayma kadar olan müfredattan sorular çıktığını belirten Doğa Okulları CEO'su Devrim Karaaslanlı, "Bu nedenle sınavda başarılı olmak için sistemli çalışmak yeterli. Öğrencilerimizin sınav kaygısı yaşamasına, heyecanlanmasına gerek yok" dedi.

DERS ÇALIŞ DEMEYİN

Anne babanın tutumunun okul başarısında da önemli rol oynadığını kaydeden Karaaslanlı "TEOG başarısına giden yolda ilk adım motivasyon. Ebeveynlerin çocuklarına sürekli 'ders çalış' uyarısında bulunmaktan, başka öğrencilerle kıyaslamaktan kaçınması gerekiyor. Ailenin öğrenciyi başarı grafiği yükseldikçe takdir etmesi, her zaman yanında olduğunu hissettirmesi sınav başarısında pozitif etki yapıyor" diye konuştu.