29.11.2017 | Doğa Koleji

Hürriyet - Aziz Kocaoğlu Makamında Bu Kez Öğrencileri Ağırladı

Özel Doğa Koleji 6 ve 7'nci sınıf öğrencileri Türkçe dersindeki 'ünlülerle röportaj' projesi kapsamında Kocaoğlu'nu ziyaret eden gençler, merak ettikleri soruları sordu.

Yonca Ameli Tuncer, Alara Tüğen, Ege Erdem ve Doruk Dorukan'ın sorularını yanıtlayan Başkan Kocaoğlu, "Ders yapmak için değil, öğrenmek için çalışın. Sorgulayın. Nedenini, niçinini sorun. Çalışmaktan korkmayın. Eğitimin temelini sağlam atacaksın ki, üzerine yeni bilgileri eklediğinde ayakta kalabilsin. Bol bol kitap okuyun. Doğru kararlar verin. İyi bir donanıma sahip olun" tavsiyelerinde bulundu. Kocaoğlu, "İzmir'i üç kelimeyle anlatacak olsaydınız bunlar ne olurdu?" sorusuna ise, "Güzel, aydınlık ve demokrat" cevabını verdi.