Milliyet - Doğa & Marmara İnovasyon İş birliği

Milliyet -  Doğa & Marmara İnovasyon İş birliği

2.02.2018 | Doğa Koleji

Milliyet - Doğa & Marmara İnovasyon İş birliği

Marmara Üniversitesi İnovasyon, Teknoloji Transfer Uygulama ve Araştırma Merkezi (MİlTO) ile Doğa Koleji arasında Aı-Ge iş birliği ve Mentorlük Çerçeve Sözleşmesi imzalandı.

Doğa Koleji Genel Müdürü Ali Rıza Lüle ile Marmara Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Akalın'ın imzaladığı bu anlaşmayla üniversitede okuyan bir öğrencinin bitirme tezleri Doğa Koleji'nin Ar-Ge konularında ve proje temelinde yapılabilecek. İş birliğiyle iki kuram arasında ortak projeler geliştirilebilecek; Marmara Üniversitesi öğrencileri Doğa'da staj yapabilecek; bilimsel, teknolojik, teknik gelişmelere yönelik sempozyumlar düzenlenecek, Ar-Ge merkezleri karşılıklı olarak kullanılabilecek. Toplantıda ayrıca öğrencilerin eğitim müfredatlarının teknolojik gelişmelere yönelik planlanması kararı alındı.