21.11.2017 | Doğa Koleji

Milliyet - Liseli Öğrenciden Mültecilere Yardım

Liseli öğrenciden mültecilere yardım Doğa Koleji Adana Kampüsü 9. sınıf öğrencisi Cennet Sıray, t-MBA dersi kapsamında babası Abdulbaki Sıray ile Irak ve Suriye'den kaçan Türkmen ailelere yönelik yardım kampanyası başlattı.

Avustralya'dan da destek gelen kampanyayla ihtiyaç sahibi 300'den fazla aileye oyuncak, gıda kolileri, çocuk maması, bebek bezi, ikinci el kıyafet, ev eşyası, halı, okul kıyafetleri, bebek kıyafetleri, yatak-yorgan-battaniye temiz kullanılmış ikinci el eşya ulaştırıldı. Savaştan kaçan insanların yaşadığı drama sessiz kalmamak için projeyi hayata geçirdiğini dile getiren Sıray, "Unutma onların umudu sensin adlı bir yardım kampanyası başlattım. Ödevimiz üç yılda 50 saatlik bir proje olacaktı. Ama ben bir ay içinde şu ana kadar 100 saatten fazla çalıştım" dedi.