Milliyet - Müge Öğretmen'e Destek

Milliyet - Müge Öğretmen

14.11.2018 | Doğa Koleji

Milliyet - Müge Öğretmen'e Destek

Doğa Koleji Çayyolu Kampüsü'nün öğrencileri ve öğretmenleri, Erzurum'daki Pasinler İbrahim Hakkı ilköğretim Okulu için yardım kampanyası düzenledi.

Bu yıl göreve başlayan ve 1. sınıf öğrencilerini okutan Müge Genç'in hem öğrencileri hem de okulu için malzeme isteğine karşılık "Haydi arkadaşının eğitimine destek ol!" kampanyasıyla kitap, defter, kalem, çanta, yazıcı, tebeşir vb. tüm ihtiyaçlar toplandı. Zorlu şartlar içinde mücadele veren okullar olduğunu belirten Doğa Koleji Çayyolu Kampüsü Müdürü Cavidan Varl», "önemli olan bunları görebilmek, destekte bulunmak" dedi. Sosyal yardımlaşmanın önemine dikkat çeken Varlı, "Matematik, fizik, kimyanın yanında çocuklarımıza öncelikle, insan olmanın temelini oluşturan yardımlaşma duygusunu aşılıyoruz" diye konuştu.