Haber ve Etkinlikler

6.SI DÜZENLENEN “BİR KAP MUTLULUK PROJESİ” BAŞLADI!

Geleneksel “4 Ekim Hayvanları Koruma Günü” etkinlikleri kapsamında Doğa Koleji öğrencileri, hayvan dostları için yine önemli bir projeye imza atıyor.

ETİKETLER : bir kap mutluluk , hayvan hakları günü , 4 Ekim , doğa koleji sosyal sorumluluk , hayvan sevgisi , ekoloji eğitimi , doğa eğitim modeli

Doğa Koleji tarafından bu yıl 6.sı düzenlenen “Bir Kap Mutluluk Projesi” hayvan barınaklarına yardım kampanyası, sokak hayvanları için kedi-köpek evleri, hayvan hakları yürüyüşü gibi etkinlikleri gerçekleştirecek. 


Hayvansever bir nesil yetişmesi için farklı kazanımlarla donatılmış etkinliklerle öğrencilerini buluşturan Doğa Koleji, 6 yıldır “Bir Kap Mutluluk Projesi’ni” gerçekleştiriyor. Hayvanları bir gün değil her gün korumalıyız” diyerek yola çıkan Doğa Koleji, sokak hayvanları için Türkiye’deki tüm kampüslerinde eş zamanlı olarak hayvan hakları yürüyüşü, hayvan barınakları yardım kampanyası ve sokak hayvanları için kedi-köpek evleri etkinliklerini düzenliyor. Doğa Koleji kampüslerinde 7 Ekim’e kadar minik dostlarımız için yiyecek toplanmaya devam edecek. Proje kapsamında 28 Eylül - 6 Ekim tarihleri arasında Kartal İstMarina AVM'de, 2 - 6 Ekim tarihleri arasında Metrocity AVM'de, 4-13 Ekim tarihleri arasında Ankara Cepaz AVM'de, 3-6 Ekim tarihleri arasında ise Westpark AVM'de bulunan Doğa Koleji stantlarında mama bağışı yapılabilecek. Etkinlikler sona erdiğinde toplanılan mamalar, Türkiye çapındaki birçok barınağa öğrencilerimiz eşliğinde teslim edilecek, bu proje ile hayvanların yüzü gülerken hayvanseverler huzurlu olacaktır.


Doğalı Öğrenciler Hayvan Dostları İçin İş Başında


Tüm Doğa Koleji ailesi ve Doğa öğrencileri, “Bir Kap Mutluluk Projesi” kapsamında gerçekleştirdiği etkinlikler ile öncelikle hayvan haklarına dikkat çekmek, doğada yalnız olmadığımızın bilincine varmak, hayvanları koruma adına farkındalık yaratmayı amaçlıyor. Proje ile, minik dostlarının yüzünü güldürecek öğrenciler, böylelikle hayvanları koruma adına faydalı bir etkinliğe imza atıyor. 4 Ekim Hayvanları Koruma Günü kapsamında tüm Doğa Koleji kampüslerinde gerçekleştirilen etkinliklerde, hayvanların da insanlar gibi doğada özgürce yaşama hakları olduğunun ve hayvanları sevebilmenin, onlara yardım edebilmenin insanların en büyük yeteneği olduğunun bilincinin erken yaşlarda vermenin önemi vurgulanıyor.



DOĞA KOLEJİ - KAMPÜSÜ BUL