2020 FLL ROBOTİK TURNUVASI'NDA İKİ TAKIMIMIZDAN ÖDÜL

2020 FLL Robotik Turnuvası'nın ilk ayağı Özyeğin Üniversitesi'nde gerçekleşti. Doğa Koleji öğrencilerinden oluşan iki takımımız ödül alırken bir takımımız ise ulusal turnuvaya katılma hakkı kazandı.

ETİKETLER : fll , başarı , city shaper , first lego league , batışehir doğa , bahçeşehir doğa , robotik eğitimi , fll 2020

FIRST® LEGO® League maratonunda heyecanı başladı. City Shaper - Şehri Şekillendir Bilim Kahramanları Buluşuyor başlığıyla ilk ayağı gerçekleşen FLL 2020 İstanbul Ortaokul  Turnuvası'nda yarışan Batışehir Kampüsü, West Universe robotik takımı ile ulusal turnuvaya katılma hakkı ve Duyarlı Profesyonellik Ödülü kazanırken, Bahçeşehir 1 Kampüsü öğrencilerimiz ise Amazon Polester robotik takımı ise Strateji ve Yenilikçilik Ödülü’nün sahibi oldu!

Öğrencilerimizi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.