AFYON KAMPÜSÜ ÖĞRENCİLERİMİZDEN İŞ DÜNYASI RÖPORTAJI

Afyon Doğa Koleji öğrencileri t-MBA İş Dünyası Röportajları kapsamında Ata Holding Group şirketlerinden Atakey Gıda Sanayi Şirketini ziyaret ederek Genel Müdür Tolga DEMİRHAN ile girişimcilik ve iş hayatı üzerine röportaj gerçekleştirdiler.

ETİKETLER : afyon doğa , atakey gıda , tolga demirhan , t-mba , inovasyon semineri , doğa koleji lise eğitimi

Global Girişimcilik Haftası ile eş zamanlı olarak gerek t-MBA Girişimcilik ve İnovasyon Seminerleri ile gerek iş dünyası röportajları  öğrencilerimiz girişimcilik bilincinin artırılması için çalışmalarını yürütmektedirler. Afyon Doğa Koleji t-MBA Liderlik Akademisi öğrencilerimiz Atakey Gıda Sanayi Şirketini ziyaret ederek 22 yıldır sektörde üst düzey yöneticilik yapan Genel Müdür Tolga Demirhan ile girişimcilik ve iş hayatı üzerine röportaj gerçekleştirdiler. Türkiye pazarındaki önemli fast food firmalarının patates tedarikçisi olan Atakey Gıda’da 2017 yılından beri genel müdür pozisyonunda çalışan Demirhan, eğitim ve kariyer geçmişini öğrencilerimizle paylaştı.

Röportajda yeşillenmiş patatesin tehlikeleri ve ihracat gibi sektörel konulara da değinilirken gelişen teknolojinin üretimde kullanılması ile zamandan büyük oranda tasarruf edildiğine değinildi.

Röportajında geleceğin iş insanları öğrencilerimize tavsiyelerde bulunan Demirhan onlara ilgi duydukları alanlarda kendilerini geliştirmelerini, araştırmacı olmalarını öğütledi. Yabancı dil becerisinin önemine de değinen Demirhan öğrencilerimizin kendilerine yatırım yapmaları tavsiyesinde bulundu.