ANTALYA LARA KAMPÜSÜ ÖĞRENCİLERİMİZDEN 3 BOYUTLU "DENİZ CANLILARI" SERGİSİ

Doğa Koleji Antalya Lara kampüsü 1 ve 2‘inci sınıf öğrencilerinin hazırlamış olduğu ‘Hayatımıza Renk Katan Sevimli Deniz Canlıları’ boyutlu tasarım sergisi Antalya Akvaryum ’da ziyarete açıldı.

ETİKETLER : lara doğa kampüsü , resim sergisi , akvaryum sergisi

Doğa Koleji Lara Kampüsü 1 ve 2. sınıfta öğrencilerinin "Hayatımıza Renk Katan Sevimli Deniz Canlıları" 3 boyutlu tasarım sergisini 2 haftalık süren çalışma ile Antalya Akvaryum’da açıldı. Açılışa Akvaryum Grup İşletme Müdürü İsmail Arık, Deniz Temiz Derneği Yönetim Kurulu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İzzet Ünlü, Türkiye Çevre Vakfı Mavi Bayrak Koordinatörü Lokman Atasoy, Doğa Koleji Antalya Lara Kampüsü Okul Müdürü Begüm Budaklı, Görsel Sanatlar Öğretmeni Zuhal Öztürk, çok sayıda öğrenci ve aileleri katıldı.

Öğrencilere çevre bilincini kazandırmak, denizde yaşayan canlıların yaşam haklarını korumak ve atıkların canlılara zarar verdiğini öğretmek için böyle bir çalışma yaptıklarını anlatan Görsel Sanatlar Öğretmenimiz Zuhal Öztürk, “Öğrencilerimiz oyun hamurlarıyla 2 hafta süren çalışma sonucu yaşayan tüm canlılara ve çevreye saygı duymayı öğrendi. Çevre bilincini anlatıp somut bir şekilde sunmak istedik o yüzden bu sergiyi açtık“ dedi.

"Hayatımıza Renk Katan Sevimli Deniz Canlıları" boyutlu tasarım sergisi 13-18 Ekim 2018 tarihleri arası Antalya Akvaryumda ziyaretçilerini bekliyor.